Dit is wat Farrah Abraham en deze 16 tienermoedersterren tot nu toe doen

Inhoudsopgave:

Dit is wat Farrah Abraham en deze 16 tienermoedersterren tot nu toe doen
Dit is wat Farrah Abraham en deze 16 tienermoedersterren tot nu toe doen
Anonim

MTV's Teen Mom creëerde een breed scala aan nieuwe en jonge sterren. Hoewel de derde aflevering van de serie het eerste seizoen niet heeft gehaald, zijn fans nog steeds nieuwsgierig naar wat deze beroemde moeders tot nu toe doen. Veel mensen wensen deze moeders het beste. Anderen zijn kritisch maar nieuwsgierig.

De meeste dames in Teen Mom (zo niet alle) hebben verschillende carrières, relaties en levensstijlen onderzocht. Farrah Abraham deed dat zeker, nietwaar? Een paar hebben afstand genomen van het hele Teen Mom-gedoe omdat ze andere dingen willen proberen en op een andere manier willen leven.

Als je de inside scoop over deze moeders wilt, blijf dan lezen. Er is zoveel te leren over hun leven dat je waarschijnlijk nog niet weet.

16 Farrah Abraham - Het leven van een koningin

Farrah Abraham geniet van de meest weelderige levensstijl sinds ze het huis van haar ouders in 2018 verliet. Haar wereldreiziger levensstijl staat ver af van het huis van haar vader in Texas. In de afgelopen 12 maanden is ze van het ene luxe hotel naar het andere verhuisd.

Volgens The Sun heeft Abraham een bedrag van $2,5 miljoen uitgegeven tijdens verblijven in vijfsterrenhotels in Dubai, Singapore en Azië.

15 Amber Portwood - beschuldigd van vier misdrijven

Nadat ze was gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld in Indiana, werd Amber Portwood beschuldigd van vier misdrijven. Ze zal waarschijnlijk 6 maanden tot 2,5 jaar gevangenisstraf krijgen, per aanklacht.

Records in Showbiz geven aan dat het opladen van huishoudelijke batterijen verband houdt met het feit dat ze haar toenmalige vriend van 2 jaar, Andrew, zou hebben geslagen met een wapen. Hun jonge zoon, James Glennon, was getuige van het incident.

14 Jenelle Evans - Omgaan met grote bedreigingen

De man van Jenelle Evans zou naar verluidt een vrouw in hun buurt hebben bedreigd. De vrouw vertelde TMZ dat ze op zoek was naar een huurwoning voor haar dochter in Riegelwood toen ze even bleef staan voor het huis van Jenelle.

Dit was toen Jenelle's man naast haar stopte met een wapen en haar begon te bedreigen. Hij heeft deze beschuldigingen ontkend.

13 Kailyn Lowry - geüpgraded naar een weelderig herenhuis

Kailyn Lowry laat haar prachtige oude huis achter, samen met het verleden waar het haar aan herinnert. Ze is verhuisd naar haar weelderige nieuwe huis, dat zich in Middletown, Delaware bevindt. Volgens Distractify is het huis van $ 800k een duidelijke upgrade voor haar en het gezin.

Ze gaf ons een voorproefje van haar huis en het ziet er zo mooi uit.

12 Catelynn B altierra - hernieuwt huwelijksgeloften

Middelbare schoolliefdes Catelynn Lowell en Tyler B altierra hernieuwden hun huwelijksgeloften op hun vijfde verjaardag in augustus. Het paar ziet er niet zo anders uit dan jonge pasgetrouwden, ook al zijn ze al meer dan tien jaar samen.

Volgens Daily Mail bevestigt de moeder van drie haar liefde voor haar man en zegt dat haar relatie met hem een magische ervaring is.

11 Maci Bookout - Drops Zwangerschap Bombshell

Maci Bookout is het middelpunt van een zwangerschapsbom na het plaatsen van foto's van haar echo op Twitter en Instagram. Maar hier is de waarheid: volgens Pop Culture kunnen haar posts op sociale media misleidend zijn.

Haar bericht hield fans voor de gek, omdat ze een oude foto deelde van haar man die er blij uitzag terwijl hij naar een echo staarde. Dit laat haar fans denken: is ze zwanger of is dit een van haar oplichtingspraktijken?

10 Leah Messer - Ex-vriend hertrouwt maanden na hun scheiding

Teen Mom Leah Messer's ex-vriend beweert dat hij slechts een paar maanden na hun breuk hertrouwde. Volgens The Sun, nadat ze uit elkaar gingen, opende Leah zich en zei dat hun relatie een giftige was geweest.

Jason, de ex-vriend, wachtte niet lang om verder te gaan. Bijna een maand later plaatste hij een foto met zijn nieuwe vriendin.

9 Chelsea Houska - Genieten van een gezond gezinsleven

Chelsea Houska voedt haar drie jonge kinderen op in een huis in landelijke stijl op zes hectare grond.

Volgens Showbiz kochten Chelsea, 28, en haar man Cole DeBoer, 31, hun huis in South Dakota in juli 2018 voor $ 418.000

8 Briana DeJesus - Ontdekt dat ze een geheime broer of zus heeft

Briana's familie is net een beetje groter geworden - ze ontdekte een paar maanden geleden dat ze een geheime broer had. Haar verrassende onthulling was schokkend voor de meeste van haar fans. Volgens In Touch plaatste ze een foto van haar ouders op Instagram. Na een tijdje kreeg ze een zeer interessante DM van haar 14-jarige broer, die in New York woonde.

7 Katie Yeager - Sturen op leven uit de schijnwerpers

Katie probeert uit de schijnwerpers te blijven - ze laat maar heel weinig details over haar persoonlijke leven hun weg naar de media vinden. Ze leeft haar nieuwe leven en voedt haar dochter op. Ze heeft nu een nieuwe man in haar leven en ze is verhuisd naar een nieuwe plek. Ze is niet meer geïnteresseerd in het leven voor de camera's.

Volgens Eonline geeft ze toe dat ze houdt van waar ze op dit moment is en ziet ze het als een geweldige kans om te genieten van een nieuwe start.

6 Mackenzie McKee - Omgaan met verwoesting

Mckee heeft te maken met verwoesting en shock nadat haar moeder, Angie Douthit, bij wie hersenkanker was vastgesteld, er dit jaar aan bezweek. Ze deelde een ontroerend briefje van haar moeder, dat Mackenzie twee maanden na de dood van haar moeder vond, met Daily Mail.

In de brief drong haar moeder er bij haar op aan sterk te zijn zoals ze altijd is geweest… en haar trots te maken.

5 Alexandria Sekella - Verloofd en op zoek naar een gezin

Sekella pronkte met haar sprankelende nieuwe ring om haar verloving te bevestigen. Ze kondigde haar grote dag aan aan haar vrienden en familie en plaatste ook foto's op Instagram. Haar vriend van vier jaar, Tim Peters, vroeg een paar dagen voor Kerstmis om haar hand in het huwelijk.

Volgens Ace Showbiz gaf ze ook toe dat ze geen contact meer had met haar ex, McCann, vanwege zijn drugsverslaving.

4 Nikkole Paulun - Omgaan met angst nadat baby papa is gearresteerd

Nikkole's ex, Josh Drummonds, zit achter de tralies voor meerdere aanklachten, waaronder moord. Eerder deze maand werd hij plotseling vrijgelaten uit de gevangenis waarin hij acht maanden had opgesloten. Hij werd echter opnieuw gearresteerd op beschuldiging van mishandeling van een politieagent en poging tot het afpakken van het wapen van een politieagent.

"Mijn vrienden maken zich zorgen om mij, mijn welzijn en mijn veiligheid", opende ze tegen Starcasm.

3 Jordan Cashmyer - Omgaan met een levensveranderende inzinking

Helaas is de voormalige ster nu twee keer gearresteerd voor het bezit van drugs. In Touch Weekly meldt dat Jordan verdovende middelen heeft gebruikt. Een politieonderzoek leidde ertoe dat agenten een zwarte tas en een doorzichtige tas vonden, die beide naar verluidt illegale stoffen bevatten. Dit alles kwam naar buiten slechts een week nadat werd gemeld dat ze bij een escortbureau was gaan werken.

2 Ashley Salazar - geacht op de loer te liggen

Fans hebben genoten van het kijken naar het leven van deze ster voor de camera. Volgens Floor8 heeft ze veel moeite gehad om met haar harde leven om te gaan. Ze heeft te maken gehad met veeleisende situaties die haar ertoe brachten haar eerste kind af te staan voor adoptie.

Ondanks een emotioneel uitputtende miskraam in 2004, kreeg ze uiteindelijk een tweede kind, Phoenix.

1 Cheyenne Floyd - Vechten tegen beschuldigingen van sociale media

Het gerucht gaat dat Cheyenne Floyd haar rol in Teen Mom OG zou kunnen verliezen. Eerder werd gemeld dat ze vooroordelen heeft tegen mensen met een andere raciale achtergrond dan zijzelf. Dit kwam voort uit een tweet waarin stond dat ze niet dol was op een bepaald ras. Haar Twitter-account is onlangs verwijderd en haar Instagram-account is nu privé.

Volgens Celebuzz waren fans in de war dat MTV een dame inhuurde die haar eerste kind kreeg op 24-jarige leeftijd voor een show genaamd Teen Mom.

Aanbevolen: