Wat doen deze 'Queer Eye'-helden nu?

Inhoudsopgave:

Wat doen deze 'Queer Eye'-helden nu?
Wat doen deze 'Queer Eye'-helden nu?
Anonim

Queer Eye is een unieke realityshow waarin de make-overs van binnenuit werken. Tussen de fysieke aanpassingen die vertrouwen teweegbrengen en het innerlijke werk dat helpt om wonden te helen en op een gezondere manier vooruit te gaan, worden de helden die in deze serie verschijnen doorgaans ten goede veranderd.

Aangezien de show al zes seizoenen loopt, met ongeveer 8-10 afleveringen per seizoen, vragen we ons vaak af hoe deze helden het doen na hun bezoeken aan de Fab 5. Zijn ze teruggevallen in hun oude gewoonten? Zijn ze uitgegroeid tot nieuwe mensen? Je hoeft je niet langer af te vragen - dankzij informatie van Netflix, hier is een update over hoe deze 10 helden het nu doen.

Alle informatie is verzameld via Netflix Tudum en/of via de social media-pagina's van de helden.

10 Neal Reddy is nuchter en bloeiend (S1E2)

Voor degenen die het hele seizoen bij Queer Eye zijn geweest, je herinnert je misschien Neal Reddy van seizoen één. Hij had vroeger een alcoholverslaving, maar sinds hij de Fab 5 heeft ontmoet, heeft hij zijn leven veranderd. Neal is nu nuchter en heeft zelfs exponentiële vooruitgang geboekt als acteur en komiek, en presenteerde vorig jaar zelfs in de 2021 Golden Trailer Awards.

9 William Mahnken en Shannan zijn nu getrouwde zakenpartners (S2E2)

In het begin van seizoen twee maakten we kennis met William Mahnken en zijn vriendin Shannan. Een deel van de missie van de jongens was om hem te helpen zich voor te bereiden op zijn grootse huwelijksaanzoek aan het eind van de week, en Shannan accepteerde dit duidelijk. Sinds het filmen zijn deze twee getrouwd en hebben ze samen een bedrijf geopend genaamd "MugShotz", waarin mensen creatieve foto's / selfies kunnen maken.

8 Skyler Jay verspreidt voorlichting en bewustwording over transzorg (S2E5)

Skyler Jay nam op een ongebruikelijke manier deel aan de show, toen het publiek aan hem werd voorgesteld via videobeelden van zijn 'top'-operatie. De Fab 5 hielp hem over, van binnen en van buiten, en bood ondersteuning van zijn dromen. Skyler is nu een spreker en activist die helpt bij het verspreiden van bewustzijn en voorlichting over transzorg en rechten. Daarnaast helpt hij ook bij het organiseren van een bodybuildingwedstrijd speciaal voor transgenders.

7 Deborah en Mary Jones werken nog steeds hard bij Jones Bar-B-Q (S3E3)

Deborah en Mary Jones zijn zussen die moeilijk te vergeten zijn. Deze bar-b-q-meesters zijn enorm gegroeid sinds hun Queer Eye-transformatie. Van het verkopen van hun verrukkelijke geheime saus tot heerlijke rubs tot "Jones Bar-B-Q"-merchandise, deze dames verzenden hun producties door de Verenigde Staten en blijven bezig.

6 Jess Guilbeaux realiseert nu haar stoutste dromen (S3E5)

Jess Guilbeaux kon omarmen dat ze een "mooie, zwarte, lesbische vrouw" is dankzij Karamo's advies over de show. Na het bezoek van de jongens is ze sindsdien als model aan de slag gegaan, heeft ze al haar studieschuld afbetaald en is ze in contact gebleven met haar zus en nichtje. Ze is zelfs bezig met het afronden van haar studie informatica, iets waar ze al een tijdje naar toe werkte.

5 Wesley Hamilton blijft inspireren en is officieel een 'CNN Hero' (S4E2)

In het begin van seizoen vier ontmoetten we Wesley Hamilton, een hardwerkende man die de organisatie Disabled But Not Really begon. Dit ongelooflijke project van hem ontving $ 1 miljoen van Good Morning America en zijn toewijding leidde ertoe dat hij werd erkend als een 'CNN-held'. Naast al deze organisatorische prestaties kreeg hij ook de kans om model te staan tijdens een recente New York Fashion Week.

4 Brandonn Mixon boekt vooruitgang in zijn Veterans Community Project (S4E7)

Brandonn Mixon hielp seizoen vier af te sluiten. We hebben geleerd dat hij een hart heeft voor het helpen van de veteranen die de meeste mensen over het hoofd zien, en zo is de organisatie Veterans Community Project gestart. Met zijn hernieuwde boost van vertrouwen heeft Brandonn de bal aan het rollen gekregen bij het bouwen van kleine huizen voor veteranen in nood in twee verschillende steden. Hij kijkt er naar uit om ze door te nemen en zijn visie uit te breiden.

3 Er is veel vraag naar Rahanna Gray sinds haar nominatie (S5E2)

Rahanna Gray, de eigenaar en hoofdtrimster van "Stylish Pooch", is een drukke vrouw geweest. Sinds het debuut van haar aflevering is haar bedrijf zo populair geworden dat ze haar aanbod moest uitbreiden. Nu stylet en trimt ze niet alleen, maar biedt ze ook een hondenhotel en een hondensalon aan die bij haar mobiele trimbeurt passen.

2 Jennifer Sweeny vecht sinds vorig jaar tegen borstkanker (S5E7)

Helaas is niet elke heldenupdate positief. Jennifer Sweeney trok ons diep na het vertellen van het verhaal van haar man die al enkele jaren met ALS worstelt. In het afgelopen jaar werd bij Jennifer borstkanker vastgesteld. Ze heeft drie dochters die zich om haar heen scharen in zorg en ondersteuning terwijl zowel Jennifer als haar man hun diagnoses bestrijden.

1 Josh Eilers houdt nog steeds vee en is momenteel verloofd (S6E3)

Het meest recente seizoen introduceerde Josh Eilers bij Queer Eye-fans. Deze veeboer uit Texas was een echte mannenman, die leed aan ongezonde ideeën over mannelijkheid. Na het bezoek van de jongens opende hij zijn geest, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij een vrouw ontmoette die ook in de veewereld werkt en de twee zijn nu verloofd. Hij vertelde ook dat dit jaar zijn grootste jaar ooit zal zijn, met uitbreiding en geheime plannen in gang gezet.

Aanbevolen: