This Is Life After '16 And Zwanger, ' Revealed

Inhoudsopgave:

This Is Life After '16 And Zwanger, ' Revealed
This Is Life After '16 And Zwanger, ' Revealed
Anonim

De tienerjaren zijn enkele van de meest verwarrende tijden in het leven van een jongere en zwanger zijn maakt dat er niet gemakkelijker op. MTV's 16 and Pregnant begon in 2009 als een show om alle ups en downs vast te leggen die tienermoeders doormaken terwijl ze zwanger zijn.

Met zijn afleveringen van een uur volgde de docuserie een groep jonge vrouwen en toonde in detail de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd, zoals omgaan met financiën, adoptie, roddels en het halen van de middelbare school. Een select aantal van de meisjes van de 16 en Pregnant gingen door naar de spin-offs in de Teen Mom-franchise, anderen waagden een heel andere route. Zo ziet het leven na 16 en zwanger eruit.

8 Jordan Cashmyer

Onlangs trof een tragedie het midden van de 16 en zwangere alumni, toen Jordan Cashmyer, een van de voormalige castleden, stierf. Jordan Cashmyer's verhaal als een dakloze tienermoeder met haar vriend, Derek Taylor, werd gedetailleerd door MTV nadat haar ouders haar hadden verstoten wegens afkeuring van haar keuzes. Nadat de show was afgelopen, gingen Jordan en Derek hun eigen weg, en Jordan Cashmyer slaagde erin uit de media te blijven tot het nieuws van de ramp.

Jordan Cashmyer's dood werd aangekondigd door haar moeder via een bericht op Facebook waarin stond: "Gisteravond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil." Jessica Cashmyer schreef op de Facebook-pagina van haar man: "Mijn oudste geliefde dochter, Jordan, is overleden, ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn echt gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen, OOIT. Houd alstublieft mijn familie in uw gedachten gebeden terwijl we door deze tragedie navigeren. Begrijp en respecteer onze privacy op dit moment. We zijn omringd door de liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden”

7 Jenelle Evans

Terwijl ze op 16 en zwanger was, stond Jenelle Evans bij fans bekend als die ouder die liever feesten dan ouderschap. Na haar tijd op 16 en Zwanger, was Jenelle Evans getrouwd, had nog twee kinderen en ging verder met de spin-off van de show, Teen Mom 2. Haar man, David Eason, werd later echter uit de show gehaald na een reeks homofobe tweets van hij kwam naar buiten. Slechts een jaar later werd Jenelle Evans ook ontslagen door MTV. Sinds ze actief is op TikTok heeft ze verschillende video's gepost, waarbij fans haar constant bekritiseren omdat haar inhoud pittig is.

6 Mackenzie McKee

Voorheen bekend als Mackenzie Douthit, veranderde de 16 en zwangere cheerleader haar naam nadat ze trouwde. Tegenwoordig is ze moeder van drie kinderen. In de show hadden zij en haar man Josh een behoorlijk hobbelige rit, vooral na een ongeluk dat hun relatie naar een slechte plek leidde. Toen haar tijd op 16 en Zwanger eindigde, ging ze verder als realityster en was ze te zien in Teen Mom OG en Teen Mom 3. Haar tijd bij Teen Mom was ook niet de meest soepele voor haar relatie of persoonlijke leven, omdat haar man steeds weer werd geconfronteerd met beschuldigingen van vreemdgaan en ze haar moeder verloor aan hersenkanker.

5 Catelynn Lowell B altierra

Nu gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde, Tyler B altierra, moest Catelynn Lowell B altierra een lange lijst met moeilijke beslissingen nemen om op dit punt in haar leven te komen. Een daarvan, zoals geportretteerd in haar aflevering van 16 en zwanger, was het plaatsen van haar eerste dochter, Carly, ter adoptie. Echter, financieel en in andere aspecten van haar leven gaat het een stuk beter met haar. Vandaag werkt ze verder aan Teen Mom OG en heeft sindsdien nog drie dochters gekregen met Tyler.

4 Leah Messer

Leah Messer's leven is volledig veranderd sinds ze haar tweeling, Ali en Aleeah, had met Corey Simms op 16 en zwanger. De relatie van Leah en Corey ging later een paar jaar heen en weer voordat ze uiteindelijk in een scheiding eindigden. Leah Messer was later getrouwd met Jeremy Calvert, en samen verwelkomden ze haar derde kind, een meisje genaamd Addalynn. Leah en Jeremy waren echter ook gescheiden. Na 16 en Zwanger werd Leah Messer een castlid van Teen Mom 2, waardoor fans meer inzicht kregen in haar strijd tegen drugsverslaving. Eind vorig jaar maakte de ster bekend dat ze een relatie had met Jaylan Mobley en dat het paar onafscheidelijk is geworden.

3 Farrah Abraham

Toen Farrah Abraham ontdekte dat ze zwanger was, was ze 16 en dat zette haar modellen- en cheerleadingdromen tot stilstand. Farrah Abrahams 16 en Zwangere verhaal was een ander verhaal met moeilijkere uitdagingen, aangezien de vader van haar kind, Derek Underwood, helaas stierf voordat ze beviel van hun dochter Sophia.

Na 16 en zwanger was Farrah te zien op Teen Mom en vervolgens op Teen Mom OG, maar ze werd uiteindelijk losgelaten door MTV. Farrah's carrière zit nu vol met vele ondernemersinspanningen, waaronder het bezit van haar eigen yoghurtijswinkel. Het gerucht ging echter dat de ster onlangs weer lid zou worden van de Teen Mom-dames voor hun Family Reunion-special.

2 Amber Portwood

Sinds 16 en zwanger, waar ze beviel van haar dochter, Leah, met Gary Shirley, zit Amber Portwood in een emotionele achtbaan, gedocumenteerd tijdens haar tijd op Teen Mom. Amber kreeg later nog een baby met Andrew Glennon, waar ze uiteindelijk schuldig pleitte aan twee aanklachten wegens huiselijk geweld en intimidatie tegen Glennon. Nu heeft de ster haar leven veranderd en volgt ze nu een diploma aan de Purdue University. Ze maakt grote stappen om haar mentale gezondheid te verbeteren en haar relatie met haar dochter te verbeteren.

1 Chelsea Houska

Nu bekend als Chelsea DeBoer; Chelsea stopte tijdens haar tienerjaren met de middelbare school toen ze zwanger werd. Na haar aflevering van 16 en Zwanger gaven Chelsea en haar babypapa, Adam Lind, hun relatie een kans, maar daar kwam een einde aan. De realityster besloot haar opleiding af te ronden en werd gecast voor Teen Mom 2. Later in 2014 begon ze te daten met Cole DeBoer en twee jaar later stapten ze officieel in het huwelijksbootje. De 30-jarige stopte later met Teen Mom 2 om zich verder te concentreren op haar gezin en carrière. Sindsdien blijkt uit rapporten dat de kijkcijfers van Teen Mom 2 zijn gaan dalen.

Aanbevolen: