Is Noah Cyrus beroemd vanwege Miley?

Inhoudsopgave:

Is Noah Cyrus beroemd vanwege Miley?
Is Noah Cyrus beroemd vanwege Miley?
Anonim

Opgroeien in de schaduw van Miley is niet altijd gemakkelijk geweest voor Noah Cyrus. Maar de constante vergelijkingen en pesterijen die ze heeft doorstaan door de media, fans en de industrie weerhielden haar er niet van haar dromen na te jagen. Noah heeft naam gemaakt en haar carrièreprestaties spreken voor zich. Jarenlang kreeg ze niet de erkenning die ze verdiende, het publiek was niet bereid om Noah en haar muziek een kans te geven. Ze wilden haar reduceren tot alleen maar "Miley's jongere zus".

Muziek zit Noah in het bloed, ze komt uit een familie van doorgewinterde muzikanten en ze is op zichzelf al een getalenteerde artiest. Het zijn van Miley's zus heeft de carrière van Noah enigszins beïnvloed, omdat de meeste mensen niet verder kunnen kijken dan de beroemdheid van haar zus. Ze kunnen de muzikale bekwaamheid van de jongere Cyrus niet waarderen zonder haar te vergelijken met Miley, die Noah naar verluidt haat, begrijpelijkerwijs, omdat ze haar eigen persoon is.

Noah Cyrus verstopte zich voor de wereld temidden van Miley's roem

De media zijn niet altijd aardig geweest voor Noah Cyrus. Haar oudere zus Miley werd beroemd als Hannah Montana op The Disney Channel. Miley's succes zette Noah in de schijnwerpers. Op een gegeven moment verstopte Noah zich voor de wereld - ze sloot zichzelf op in haar kamer vanwege het pesten dat ze moest doorstaan.

Van de beschuldigingen van het kopiëren van haar zus tot schaamte voor haar uiterlijk, Noah heeft de wringer doorstaan. Critici hebben slecht over haar gesproken sinds ze een kind was. Al deze druk zorgde ervoor dat ze zich 'verborgen voor de wereld', zowel in het echte leven als online. Ze is er trots op een Cyrus te zijn, maar ze wilde ook gewoon uitgroeien tot zichzelf, en dat deed ze.

Alleen bekend staan als 'Miley's kleine zusje' ontnam Noah haar identiteit en gaf haar het gevoel dat niemand om haar gaf. Het goede nieuws is dat ze zich niet meer verbergt en dat pestkoppen haar succes niet in de weg staan.

Noah's muziek wordt vergeleken met Miley's

Net als Beyoncé en Solange, de Kardashian-Jenners en zelfs Owen en Luke Wilson, worden beroemde broers en zussen constant tegen elkaar uitgespeeld. Noah is hier ook het slachtoffer van geworden, haar stem en muziek worden vaak vergeleken met die van Miley.

Door dit alles heeft Miley Noah's carrière gesteund en haar geadviseerd nooit naar zichzelf te kijken. Ze moedigde haar ook aan om de Instagram-reacties uit te houden. De zangeres van "We Can't Stop" heeft zelf behoorlijk wat publieke kritiek, pesterijen en kritiek gekregen.

Tijdens een optreden in de Zac Sang: Just The Interviews Podcast vertelde Noah hoe het was om op te groeien met een beroemde vader en zus. Ze zei: "Er waren slechte kanten aan het opgroeien als het zusje van Miley Cyrus, en niet vanwege Miley of Billy. In een beroemde familie is het niet hun schuld. Het was wat het was."

Noahs talent v alt niet te ontkennen, maar als jong meisje hebben critici haar afgemeten aan Miley's succes. Ze kreeg te horen dat ze in de schaduw van haar zus zou leven en zei: "Mijn hele leven is mij verteld dat ik nul zou zijn vanwege wat mijn zus voor zichzelf had bereikt. Het maakte het heel moeilijk voor me om op te groeien toen ik je vertelde zal in haar schaduw leven."

Noah voegde toe: "Ben jij de zus van Miley Cyrus? Ben jij de zus van Hannah Montana? Dat gaf me het gevoel dat ik als kind geen identiteit had. Als ik kind zeg, begon Hannah Montana voordat ik zeven jaar oud was. Dus tegen de tijd dat ik zeven was, werd mij dat mijn hele leven gevraagd, totdat ik besloot om mijn muziek te maken, naam te maken en mijn eigen ding te doen."

Is Noah Cyrus beroemd vanwege Miley?

De 22-jarige zangeres heeft een weg gebaand voor zichzelf in de industrie. De Grammy-genomineerde ster heeft in de loop der jaren trouwe fans gekregen. Haar officiële YouTube-kanaal heeft meer dan twee miljoen abonnees, de muziek van Cyrus heeft eindelijk de aandacht gekregen die het verdient. Mensen zien haar als Noah en niet alleen als Miley's zus, wat betekent dat ze het uiteindelijk alleen heeft gered.

Ze is op dit moment een beroemdheid, maar toen ze opgroeide, was het niet gemakkelijk om Miley's zus te zijn. Per Harper's Bazaar besprak Noah de moeilijkheden van opgroeien in de schaduw van haar zussen, op een Instagram Live-sessie.

Ze besprak ook haar EP, The End of Everything, en onthulde de inspiratie voor het nummer 'Young and Sad'. De zangeres zei ook dat opgroeien in de schaduw van haar zus "absoluut ondraaglijk" was.

Ze onthulde: "Omdat ik werd geboren in het gezin waar ik in zat, vond iedereen het zo moeilijk omdat ik het moeilijk had om Miley's kleine zusje te zijn. Maar ik had altijd het gevoel dat ik die persoon was waar niemand om gaf t vanwege wat mensen online tegen me zeiden."

Cyrus vertelde Billboard ook: "Het is gek. Het is gewoon vervelend als je je harde werk ergens in stopt en mensen het niet herkennen voor wat het is." Noah's harde werk werd misschien niet altijd gewaardeerd, maar ze heeft nu haar plaats in de industrie gecementeerd. Fans hebben kennis genomen van haar talent en herkennen de krachtpatser die Noah Cyrus is.

Ze heeft uithoudingsvermogen, ze is getalenteerd en ze zal niet genegeerd worden.

Aanbevolen: