Wil Katy Perry nog steeds een acteercarrière?

Inhoudsopgave:

Wil Katy Perry nog steeds een acteercarrière?
Wil Katy Perry nog steeds een acteercarrière?
Anonim

Katy Perry is een van de grootste popsterren uit de late jaren 2000. Perry heeft de wereld van de popmuziek veroverd en dook wel eens haar teen in het water van speelfilms, maar wil de zangeres nog de overstap maken van popmuziek naar acting? Een wereldwijde superster worden, ongeacht de vorm van media, is een bijna onmogelijke taak; de overstap van de ene wereld naar de andere is echter niet noodzakelijk een recept voor gegarandeerd succes.

Tot op heden is de zanger van "California Gurls" verschenen in 9 films (volgens IMDb). Zonder formele acteeropleiding zal de reis van de popster niet alleen moeilijk zijn, maar ook een mooie pluim op haar oude pet als ze erin slaagt de filmwereld te veroveren.

6 Katy Perry begon met optredens op het kleine scherm

Katy verscheen al in 2010 op het scherm als gastjurylid in het 9e seizoen van American Idol, en werd vervolgens aangesteld als permanent jurylid in seizoen 16. Perry bleef op tv verschijnen met gastoptredens in shows als The F Word met oa Gordon Ramsay; ze maakte echter haar acteerdebuut op How I Met Your Mother. Het portretteren van de oh zo goedgelovige "Honey" in de aflevering van seizoen 6 getiteld "Oh, Honey", Perry's liefdevol onwetend karakter zou het slachtoffer worden van Neil Patrick Harris' Barney Stinson. Met de kleine gastrol bewees Katy dat ze meer dan capabel was om haar mannetje te staan.

5 Katy Perry zou de hoofdrol spelen in 'Beetlejuice 2'

Het gerucht ging dat

Katy zou worden gecast in een voorgesteld vervolg op de komedieklassieker uit de jaren 80 Beetlejuice. Volgens Hollywood.com. Het gerucht begon nadat de zangeres van "Wide Awake" toevallig had gezegd dat ze de rol leuk zou vinden. Blijkbaar zijn fans van de franchise niet bepaald enthousiast over het idee dat Perry mogelijk deel gaat uitmaken van de Beetlejuice-mythos, maar dit zijn allemaal geruchten en roddels op het internet, dus we moeten dit allemaal met een flinke korrel zout nemen.

4 Katy Perry's video's hebben altijd haar interesse getoond om voor de camera op te treden

Katy Perry's muziekvideo's bevatten voor het grootste deel een zekere mate van acteren en showmanschap van haar kant. Van de komische jungle-capriolen van 'Roar' tot het epische Egyptisch geïnspireerde 'Dark Horse', Perry heeft het verlangen getoond om haar acteerspieren te spannen. In genoemde video's heeft Perry laten zien dat ze een talent heeft voor komedie en een luchtige, zelfspot die, in combinatie met haar overduidelijke schoonheid, zal bijdragen aan haar algehele pakket.

3 Katy Perry heeft al een solide filmaanwezigheid

Katy is al te zien geweest in vrij wat films, waardoor een vervolgreis in de filmwereld veel gemakkelijker is geworden en met haar muziekcarrière die schijnbaar begint te sudderen, lijkt Perry klaar om "zo lang" te zeggen tegen de muziekindustrie (duidelijk gemaakt met acties zoals een beetje schaduw werpen op de weg van de Grammy's wanneer gevraagd wordt om er geen te winnen) en de wereld van de speelfilm volledig te omarmen. Door haar stem te lenen aan The Smurfs en het vervolg, of te staren in haar autobiografische documentaire Katy Perry: Part of Me (die helaas niet al te best deed aan de kassa), heeft de megaster haar tenen al in de wereld gedompeld van Hollywood-speelfilm.

2 Katy Perry houdt van het idee om in een sitcom te staren

Perry heeft verklaard dat ze graag een sitcom zou doen en onderneemt stappen om fans en critici te laten zien dat ze acteert serieus nemen, zoals acteerlessen nemen (wat een van de vele dingen is die ze heeft gedaan sinds ze zich verloofde met Orlando Bloom). Volgens Popcrush.com zei een vriend van Perry dat de megaster meer dan één motief heeft om weg te willen van haar muziekcarrière: "Ondanks haar popsucces weet ze dat haar muziekcarrière niet eeuwig zal duren. En zoals ze ontdekte met [ex-man] Russell is al dat touren niet goed voor het onderhouden van een relatie."

1 Katy Perry is voorzichtig met het betreden van de filmwereld

Katy heeft het zo goed als "onderlijnd" door te zeggen dat ze films wil maken, maar met een zekere mate van schroom. Volgens Capital FM.com is Perry inderdaad geïnteresseerd in het nastreven van een filmcarrière en zei hij dit over het onderwerp: "Natuurlijk wil ik films maken. Ik ben voorzichtig om ze te doen omdat het zo'n andere wereld voor mij is, " vervolgde ze, "Het is op een andere manier samenwerken dan ik gewend ben. Ik werk veel samen met mijn tour, muziek en alles, maar aan het eind van de dag, als ik iets niet wil doen, dan kan ik zeggen dat ik het niet wil doen. Maar bij een film moet je wat meer achterover leunen bij dat soort dingen, vooral als je te maken hebt met studio's en de 77 koks in de keuken."

Aanbevolen: