Wat heeft Jennifer Love Hewitt gedaan sinds de jaren 2000

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jennifer Love Hewitt gedaan sinds de jaren 2000
Wat heeft Jennifer Love Hewitt gedaan sinds de jaren 2000
Anonim

Hollywood-ster Jennifer Love Hewitt brak in 1995 door in de industrie als Sarah Reeves Merrin in het tienerdrama Party of Five van Fox. Eind jaren 90 en begin 2000 was Jennifer Love Hewitt op het hoogtepunt van haar populariteit, en in die tijd had ze een ongelooflijke carrière en tal van projecten op groot en klein scherm. De films I Know What You Did Last Summer, Can't Hardly Wait, Heartbreakers en de show Ghost Whisperer zijn slechts enkele van haar beroemdste projecten.

Vandaag bekijken we wat Jennifer Love Hewitt sinds de jaren 2000 heeft gedaan. Van het stichten van een gezin tot het werken op televisie - blijf scrollen om te zien wat de actrice heeft uitgespookt!

9 In 2010 bracht Jennifer Love Hewitt het bestverkochte datingadviesboek 'The Day I Shot Cupid' uit

In maart 2010 bracht Jennifer Love Hewitt het datingadviesboek uit met de titel The Day I Shot Cupid: Hello, My Name Is Jennifer Love Hewitt and I'm a Love-aholic. Binnen een week na de release werd het een New York Times-bestseller en zelfs vandaag de dag is het boek nog steeds populair. Daarin deelt Hewitt tal van persoonlijke datingervaringen en geeft ze ook advies over waar je op moet letten bij een partner.

8 Jennifer Love Hewitt verscheen als gastjurylid bij 'RuPaul's Drag Race'

RuPaul's Drag Race-scène
RuPaul's Drag Race-scène

In 2012 verscheen Jennifer Love Hewitt als gastjurylid in een aflevering van de reality-wedstrijdshow RuPaul's Drag Race.

Afgezien van Jennifer Love Hewitt, bevatte seizoen vier van RuPaul's Drag Race ook enkele andere opmerkelijke celebs zoals Rose McGowan en Jesse Tyler Ferguson. De aflevering waarin Jennifer Love Hewitt verschijnt, heeft momenteel een beoordeling van 7,9 op IMDb.

7 Jennifer Love Hewitt speelde in de televisieshow 'The Client List'

De dramashow The Client List - die is gebaseerd op de televisiefilm uit 2010 met dezelfde naam - ging in première in april 2012. Daarin speelde Jennifer Love Hewitt Riley Parks en speelde ze samen met Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Rebecca Field en Naturi Naughton. De show werd al na twee seizoenen geannuleerd en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb.

6 In 2013 bracht Jennifer Love Hewitt een cover uit van het nummer "I'm A Woman"

Degenen die zich de vroege carrière van Jennifer Love Hewitt herinneren, weten al dat de actrice ook een getalenteerde zangeres is - tussen 1992 en 2002 bracht ze zelfs vier studioalbums uit. In 2013 bracht ze een cover uit van Peggy Lee's hit "I'm a Woman", een promotie-single voor het tweede seizoen van The Client List. Hiervoor heeft Jennifer Love Hewitt ook een muziekvideo opgenomen.

5 In 2013 trouwde Jennifer Love Hewitt met acteur Brian Hallisay

In maart 2012 begon Jennifer Love Hewitt te daten met acteur Brian Hallisay - haar co-ster uit The Client List.

In november 2013 stapten de twee sterren in het huwelijksbootje en op dat moment was de actrice negen maanden zwanger. Toen hem werd gevraagd naar haar trouwjurk, onthulde Hewitt: "Ik droeg het enige in mijn kast dat bij me paste! Dat was een hele mooie katoenen maxi-jurk en dat was het!"

4 Samen hebben Jennifer Love Hewitt en Brian Hallisay drie kinderen

Zoals eerder vermeld, was Jennifer Love Hewitt zwanger op haar bruiloft en in november 2013 beviel ze van de dochter Autumn James van het paar. In juni 2015 breidden de twee acteurs hun gezin opnieuw uit - deze keer beviel Hewitt van hun zoon Atticus James. Ten slotte beviel de actrice in mei 2021 van hun derde kind, een zoon genaamd Aidan James - genoemd naar het kind van haar personage in The Ghost Whisperer.

3 Jennifer Love Hewitt trad toe tot het tiende seizoen van 'Criminal Minds'

In 2014 voegde Jennifer Love Hewitt zich bij de cast van het CBS-misdaaddrama Criminal Minds. In de show speelde Hewitt de undercoveragente Kate Callahan. Vanwege haar tweede zwangerschap verliet de actrice echter de show. Criminal Minds - dat 15 seizoenen liep - heeft momenteel een 8,2 rating op IMDb.

2 In 2018 trad Jennifer Love Hewitt toe tot de politieprocedure '9-1-1'

Jennifer Love Hewitt is een vast castlid van het procedurele drama 9-1-1 dat in januari 2018 in première ging. In de show speelt Hewitt Maddie Buckley, en zij schittert samen met Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds en Kenneth Choi. De show volgt het leven van de eerstehulpverleners in Los Angeles en heeft momenteel een 7,9-score op IMDb. Het vijfde seizoen van de show ging in première in september 2021.

1 Jennifer Love Hewitt is actief op sociale media

Ten slotte lijkt de Hollywood-ster een grote fan te zijn van Instagram waar ze regelmatig berichten plaatst. Of ze nu inspirerende citaten deelt of iedereen op de hoogte houdt van wat ze van plan is - Hewitt lijkt het erg leuk te vinden om met haar volgers om te gaan. Op het moment van schrijven heeft Jennifer Love Hewitt meer dan 1,2 miljoen volgers op het social media-platform voor het delen van foto's.

Aanbevolen: