De echte reden waarom Jessica Simpson plastisch chirurgisch werk kreeg

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jessica Simpson plastisch chirurgisch werk kreeg
De echte reden waarom Jessica Simpson plastisch chirurgisch werk kreeg
Anonim

Jessica Simpson was een van de meest succesvolle popsterren in de jaren '90, dankzij haar hits With You, Take My Breath Away, I Think I'm In Love With You en These Boots Are Made For Walkin ', die tot nu toe meer dan 25 miljoen albums heeft verkocht en daarbij een handvol prijzen heeft gewonnen.

In 2003 had de blonde schoonheid ook haar eigen realityshow op MTV geland, getiteld Newlyweds: Nick and Jessica, die het leven van Simpson volgde nadat ze in het huwelijksbootje stapte met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey, van wie ze de dingen afzegde met drie jaar later.

Tijdens haar hoogtijdagen trok de onweerstaanbare singer-songwriter, die ooit met John Mayer uitging, altijd de aandacht voor haar ongelooflijke figuur, waarbij velen haar destijds prezen omdat ze ervoor koos om niet onder het mes te gaan zoals de meeste celebs nadat ze het bereiken superster en maak het groot in Hollywood.

Maar volgens de moeder van drie kreeg ze op een bepaald moment in haar carrière plastische chirurgie, wat ze openhartig onthulde in haar memoires Open Book. Hier is het dieptepunt …

Heeft Jessica Simpson toegegeven aan cosmetisch werk?

Inderdaad.

In haar memoires uit 2020, Open Book, waarin Simpson alles bespreekt, van haar mislukte huwelijk met Lachey tot haar eerdere problemen met alcohol, gaf de inwoner van Texas openlijk toe dat ze uiteindelijk een plastisch chirurg zag nadat ze met haar begon te worstelen lichaamsbeeld.

Na haar eerste twee zwangerschappen vertelde Simpson dat ze in feite twee buikwandcorrecties had ondergaan, hoewel ze de wereld voor de gek hield door te denken dat haar gewichtsverlies simpelweg te wijten was aan het eten van WeightWatchers, met wie ze samenwerkte tijdens de tijd.

Simpson had een goedkeuringsovereenkomst getekend om haar fans er praktisch van te overtuigen dat ze haar babygewicht kon laten vallen door het WeightWatchers-dieet te volgen.

Maar in haar boek zei de voormalige reality-tv-ster dat ze zoveel worstelde met haar gewichtstoename en het relatief moeilijk had om de extra kilo's kwijt te raken dat ze vervolgens besloot onder het mes te gaan en zichzelf de spot te besparen van het zijn doelwit van de pers.

Aanvankelijk zei Simpson echter dat ze de buikwandcorrectie niet wilde om af te vallen, maar meer om de losse huid en striae die ze ontwikkelde tijdens het dragen van haar kinderen kwijt te raken.

"Ik schaamde me op dit moment zo voor mijn lichaam dat ik" haar man Eric Johnson "niet toestond me te zien zonder een wit T-shirt aan", gutste ze. “Ik heb er seks mee gehad. en zelfs ermee gedoucht. Ik kon het niet verdragen om naar mezelf te kijken.”

Waarom was Jessica ongelukkig met haar lichaam?

Nadat ze twee kinderen had verwelkomd, zei Simpson dat de zwangerschappen een tol van haar lichaam hadden geëist en dat ze zich niet langer zichzelf voelde.

Ze had een hekel aan de extra slappe huid en wist dat het niet makkelijk zou zijn om zichzelf weer in topvorm te krijgen terwijl ze jongleert met het moederschap en een carrière, dus koos ze voor een buikwandcorrectie - wat ze uiteindelijk deed respectievelijk voor haar eerste twee zwangerschappen.

Maar achteraf bezien ging Simpson verder door te zeggen dat ze vrouwen bewonderde die hun zogenaamde gebreken omarmden en trots waren op hun striae nadat ze een mens ter wereld hadden verwelkomd. Ze was op dat moment gewoon niet sterk genoeg om de dingen vanuit dat perspectief te bekijken en besloot uiteindelijk om naar een chirurg te gaan.

"Ik moet dit zeggen: als je zwangerschapsstriemen hebt, hoop ik dat je trots kunt zijn dat je lichaam het leven heeft gecreëerd", voegde ze eraan toe. "Ik was niet sterk genoeg. Het raakte al mijn onzekerheden, en ik kon het niet aan.”

Jessica Simpsons' problemen worden vervolgd

Vooruitlopend op haar tweede procedure, genoot Simpson van een korte vakantie in het Caribisch gebied met haar vrienden toen haar arts haar belde om haar te waarschuwen voor haar gevaarlijk hoge leverwaarden, veroorzaakt door haar zware drankgebruik.

Hij droeg haar op om onmiddellijk te stoppen met drinken, anders zou hij de operatie niet aan haar uitvoeren, omdat ze een risico zou zijn, met complicaties die zeker zouden optreden tijdens haar herstelproces."Ik was mezelf aan het vermoorden met het drinken en de pillen", zei ze, toegevend dat ze ook een probleem had met een niet nader genoemd stimulerend middel en Ambien.

"Je zou kunnen sterven", vertelde de dokter haar. “Je moet drie maanden lang alles stopzetten voordat je deze operatie ondergaat. Alles.”

Na het stoppen met pillen en alcohol en haar operatie, vervolgde ze: “Ik herstelde, en ja, mijn maag zag er geweldig uit.

“Ik voelde me weer mezelf. Maar ik kan je vertellen dat plastische chirurgie niet geneest wat erin zit. Echt, het gaat erom hoe je je emotioneel voelt, en ik was nog net zo streng voor mezelf toen die hechtingen eruit waren.”

Aanbevolen: