Wat is de nettowaarde van Zac Efron's ex-vriendin Vanessa Valladares?

Inhoudsopgave:

Wat is de nettowaarde van Zac Efron's ex-vriendin Vanessa Valladares?
Wat is de nettowaarde van Zac Efron's ex-vriendin Vanessa Valladares?
Anonim

Zac Efron Heeft veel bereikt sinds hij begon te spelen in Disney's filmtrilogie High School Musical. Omdat het een Hollywood-ster is, is het zeer ongebruikelijk dat beroemdheden met niet-beroemde mensen uitgaan. Voor Zac Efron en enkele andere sterren is dit echter niet het geval. Zac is onlangs gespot met een onbekende blondine in Costa Rica. Maar daarvoor was hij bij een mysterieuze vrouw in Byron Bay, Australië.

Zac heeft een paar maanden een relatie gehad met Vanessa Valladares, een serveerster uit Australië. Terwijl hun relatie voorbij is, zijn fans nog steeds nieuwsgierig naar haar en hoeveel ze waard is…

Vanessa Valladares is tussen $70 miljoen en $150 miljoen waard

Vanessa Valladares is een aspirant-model en serveerster in het General Store-café van Bryon Bay in Australië. Zac Efron en Vanessa ontmoetten elkaar voor het eerst in het café in juni 2020 en het klikte echt. Kort daarna zou Zac vaak naar het café gaan als een excuus om Vanessa beter te leren kennen. Twee maanden later, in juli 2020, werden Zac en Vanessa gezien terwijl ze elkaars hand vasthielden en op dates gingen. Vanessa heeft ook een paar professionele foto's gemaakt die op haar Instagram staan, zodat ze kan werken aan haar modellencarrière. Ze heeft gemodelleerd voor het Australische modelleringslabel Love St en Spell.

Vanessa heeft haar baan bij het plaatselijke café opgezegd om met Zac Efron te kunnen reizen. De naasten van Zac hebben gemerkt hoe gelukkig hij is met Vanessa. Fans van Zac Efron hebben veel veranderingen in hem opgemerkt en hebben zich afgevraagd waarom dat zou kunnen zijn. De waarheid achter de veranderingen van Zac Efron komt neer op één persoon. Die persoon is Vanessa Valladares. Zac's vrienden hebben gemerkt hoeveel gelukkiger Zac is sinds hij een romantische band heeft met Vanessa. Zac is ook ten goede veranderd sinds hij met Vanessa is uitgegaan. Het stel reist graag de wereld rond voor Zac's show Down To Earth met Zac Efron en gaat samen op avontuurlijke dates. Ze brengen veel tijd door met beide vrienden van Vanessa en Zac, terwijl ze buiten gaan skiën en surfen.

Zac Efron en Vanessa Valladares werden serieus

Zac Efron en Vanessa Valladares begonnen in juli 2020 te daten totdat ze uit elkaar gingen. Sindsdien zijn ze misschien maar 10 maanden met elkaar uitgegaan, maar het paar werd wel heel serieus. Zo serieus dat Vanessa haar baan opzegde, zodat ze meer flexibiliteit heeft en met Zac kan reizen als hij bezig is met het filmen van films. Zac had overwogen om permanent naar Australië te verhuizen om zich aan het land te binden en dichter bij Vanessa te zijn. Als Zac definitief naar Australië zou zijn verhuisd, zou hij zelfs kunnen overwegen om Hollywood voorgoed te verlaten en een normaal leven te leiden met zijn inmiddels ex-vriendin Vanessa.

Voor Zac's 33e verjaardagsfeestje in oktober zorgde Vanessa ervoor dat het een groot feest voor haar man zou worden door het te plannen. Op de gastenlijst stonden radiopresentator Kyle Sandilands en zijn vriendin Tegan Kynaston, professionele tennisser Pat Rafter en Chris Hemsworth. Kyle bevestigde dat Vanessa degene was die het feest plantte en nodigde de gastenlijst uit. In een interview met Daily Mail zei hij: "Vanessa heeft me uitgenodigd. Je kunt geen mooier, liever meisje krijgen. Ze wist alles en ze bracht alles samen. Ze is een lieverd." Hij vertelde ook dat Zac absoluut verliefd was op Vanessa en dat ze een lief en mooi stel zijn.

Zac Efron en Vanessa Valledares leefden samen

Binnen hun relatie van 10 maanden werden Zac en Vanessa niet alleen serieus, ze gingen ook samenwonen. Terwijl Zac in Australië verbleef, huurde hij een huis in Belongil Beach om wat wortel te schieten. Bronnen dicht bij het stel meldden dat Vanessa zelfs besloot om bij Zac in te trekken in zijn huis. Ze werden meerdere keren gespot tijdens uitstapjes in Australië en de rest van de wereld. Ze zijn ook gezien door fans in het strandrestaurant Lennox Head voor een brunch. Ze zijn ook gezien op dates in restaurant The Farm en werden ook gefotografeerd met PDA en hand in hand.

Vanessa Valladares is een van Zac Efrons serieuzere relaties en zijn meest besloten en rustigere relatie. Ondanks dat ze serieus, verliefd en gelukkig waren, waren Zac en Vanessa niet op weg naar het huwelijk. Ze hebben allebei de focus op zichzelf als individu gelegd als hun prioriteit in plaats van op een engagement. Dit betekent echter niet dat Zac nooit op één knie zal gaan zitten. Zac is van plan om op een dag een speciaal iemand ten huwelijk te vragen, ondanks dat hij in het verleden gekwetst is. Zac Efron overwoog zelfs om Vanessa mee naar Canada te nemen toen ze vanwege zijn project een paar maanden uit elkaar zouden gaan. Vanwege werkverplichtingen kon Vanessa echter niet de hele tijd bij Zac zijn als hij in Canada was.

Gelukkig duurden de opnames slechts acht weken en zou Zac na het filmen terugkeren naar Australië en Vanessa. Het is geen geheim dat Vanessa het beste in Zac Efron naar boven heeft gehaald, en het is jammer dat ze uit elkaar zijn gegaan. Er is hoop dat het paar zich in de toekomst kan herenigen en weer bij elkaar kan komen, of ze kunnen liefde vinden bij een nieuw iemand.

Aanbevolen: