Waarom fans denken dat 'OutDaughtered'-ster Danielle Busby een leugenaar is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'OutDaughtered'-ster Danielle Busby een leugenaar is
Waarom fans denken dat 'OutDaughtered'-ster Danielle Busby een leugenaar is
Anonim

Na zijn debuut als een netwerk dat uitsluitend gericht was op educatieve inhoud, onderging TLC een enorme inhoudsverandering toen het een hele reeks verschillende 'reality'-shows begon te vertonen. Helaas voor de mensen die het netwerk runnen, hebben ze constant nieuwe programmering nodig. Sommige TLC-shows zijn tenslotte populair, terwijl andere falen en moeten worden vervangen. Gelukkig voor de Busby-familie, stelde de behoefte van TLC aan nieuwe programmering hen in staat om de sterren te worden van een van de populairste shows van het netwerk, OutDaughtered.

Gericht op een gezin met zes kinderen, waarvan er vijf tegelijkertijd zijn geboren, heeft OutDaughtered miljoenen fans de kans gegeven om de familie Busby te leren kennen. TLC-fans over de hele wereld zijn bijvoorbeeld gecharmeerd van de schattige relatie van oom Dale Mills en Hazel Grace Busby. Aan de andere kant kan roem een tweesnijdend mes zijn, dus het zou niemand moeten verbazen dat sommige OutDaughtered-kijkers een negatieve mening hebben over de sterren van de show. Het meest opvallende is dat sommige mensen zijn gaan geloven dat OutDaughtered-ster Danielle Busby heeft gelogen over iets heel ernstigs.

Danielle Busby worstelt met een mysterieuze ziekte

Sinds 2016 staat Danielle Busby in de schijnwerpers vanwege haar hoofdrol in de 'reality'-show OutDaughtered. Gedurende het grootste deel van haar tijd in de publieke belangstelling hebben mensen zich gericht op Danielle's gezinsleven, aangezien de meeste kijkers gefascineerd zijn door het idee om zes kinderen op te voeden, waarvan er vijf tegelijkertijd geboren zijn. Eind 2020 begon dat echter enigszins te veranderen toen bleek dat Danielle in het ziekenhuis was opgenomen.

Gedurende het achtste seizoen van OutDaughtered in 2021 konden fans van de show de gezondheidsproblemen van Danielle Busby op hun televisie zien spelen. Helaas, als ze verwachtten veel antwoorden te krijgen over waar Danielle mee te maken had, waren ze aanvankelijk teleurgesteld. Immers, de eerste afleveringen die de gezondheidsproblemen van Danielle raakten, lieten hun oorsprong een mysterie achter. Bovendien maakte een moment waarop Adam Busby zich afvroeg of Danielle een hartaanval had, veel van haar fans erg ongerust.

Tijdens een OutDaughtered biechtgesprek, onthulde Danielle Busby dat haar eerste reis naar de eerste hulp me niet veel antwoorden gaf. Het, weet je, liet me achter met, weet je, je bent in orde op dit moment. We hebben gedaan wat we kunnen. Je bent veilig om naar huis te gaan. Maar deze migraine, en gevoelloosheid, en zwaarte, en, je weet wel, de pijnen, en het vreemde, dat alles is er nog elke dag. Weet je, het kostte me dat moment om het moment te hebben om te zeggen: 'Ik moet dit uitzoeken, zodat ik beter kan worden' en dat is waar dit naartoe gaat. Ik moet beter worden.”

Zoals elke OutDaughtered-fan al weet, komen kijkers steeds meer te weten over de Busby-familie. Hetzelfde geldt als het gaat om de mysterieuze ziekte van Danielle Busby, aangezien de 'reality'-ster kijkers van OutDaughtered toestond om met haar op een figuurlijke achtbaanrit te gaan terwijl ze naar antwoorden zocht. Ten eerste geloofde een van Danielle's artsen dat er een gat in haar hart zat, wat duidelijk een schokkende mogelijke diagnose is voor iedereen om te horen. Daarna begon Danielle echter te geloven dat ze eigenlijk aan een auto-immuunziekte leed. Verbazingwekkend genoeg maakte enig bloedonderzoek die diagnose echter twijfelachtig, maar Danielle blijft schijnbaar geloven dat dit het geval is.

Sommige kijkers geloven dat Danielle Busby haar mysterieuze ziekte heeft vervalst

Nadat bekend werd dat Danielle Busby tijd in het ziekenhuis moest doorbrengen, waren veel OutDaughtered-fans enorm geïnteresseerd in wat haar problemen waren. In die tijd kozen Danielle en de rest van haar familie er echter voor om de details van problemen privé te houden, wat volkomen eerlijk is, aangezien zelfs 'reality'-sterren recht hebben op hun privacy.

Toen eenmaal duidelijk werd dat de gezondheidsproblemen van Danielle Busby een belangrijke OutDaughtered-verhaallijn zouden worden, raakten sommige fans van de show gefrustreerd. Immers, in plaats van fans in het ongewisse te laten uit een verlangen naar privacy, leek het alsof Danielle zweeg omdat ze niet wilde bederven wat er in de show zou gebeuren. Waarschijnlijk als gevolg van die frustraties begonnen sommige OutDaughtered-kijkers te geloven dat Danielle's gezondheidsproblemen niets meer waren dan een kijkcijfertruc.

Tegelijkertijd werden de afleveringen van OutDaughtered uitgezonden die gericht waren op de gezondheidsproblemen van Danielle Busby, en op haar Instagram-account stonden afbeeldingen waarop ze er gelukkig en gezond uitzag. Die foto's inspireerden sommige waarnemers om Danielle ervan te beschuldigen een nepper te zijn. Het duurde niet lang of Danielle reageerde op hun beschuldigingen.

“Bedankt voor je oprechte bezorgdheid! Het is een auto-immuunziekte die komt en gaat. Sommige dagen zijn goed en andere zit ze met pijn thuis. Omdat we nieuwe artsen hebben gezien en veel tests hebben ondergaan, zijn we erin geslaagd om met medicijnen om te gaan, dus flair [sic] ups zijn niet zo vaak als vroeger. Het is niet iets dat haar ervan weerhoudt haar leven ten volle te leven en te genieten van haar gezin.”

In werkelijkheid is er voor niemand anders dan Danielle Busby, haar artsen, haar vrienden en haar familie de aard van haar gezondheidsproblemen echt te kennen. Het feit dat sommige posts op sociale media sommige waarnemers inspireerden om Danielle niet te geloven, lijkt echter buitengewoon dwaas en zelfs dwaas. Iedereen zou nu immers moeten weten dat de meeste mensen hun leven in het best mogelijke licht schilderen op sociale media. Wat verwachtten Danielle's haters, dat ze foto's van zichzelf zou posten, dubbelgevouwen van pijn?

Aanbevolen: