Alles waar Liv Hewson mee bezig is sinds 'Santa Clarita Diet

Inhoudsopgave:

Alles waar Liv Hewson mee bezig is sinds 'Santa Clarita Diet
Alles waar Liv Hewson mee bezig is sinds 'Santa Clarita Diet
Anonim

Netflix produceert al geruime tijd kwaliteitscontent en de kans krijgen om een hoofdrol te spelen in een Netflix-serie is een grote kans.

Santa Clarita Diet was een van de coolste shows die op het streamingplatform verscheen, en fans konden er geen genoeg van krijgen. Drew Barrymore kwam in gevechtsvorm voor de show en er waren grote plannen voor de serie voordat deze eindigde.

Liv Hewson was fantastisch op het Santa Clarita-dieet en door op de show te zijn, veranderde hun carrière ten goede. Sindsdien zijn ze verder gegaan en hebben ze een aantal indrukwekkende projecten gedaan. Laten we eens kijken wat ze hebben uitgespookt!

Liv Hewson speelde Abby op 'Santa Clarita Diet'

Santa Clarita Diet was een van de coolste Netflix-aanbiedingen in de geschiedenis, en een van de beste dingen die deze show moest doen, was de dynamische verbinding tussen de Hammond-clan. Alle drie de personages zijn perfect gecast, en ook Liv Hewson wordt gecast als Abby.

De artiest had misschien geen grote aanhang voordat hij de rol van Abby Hammond kreeg, maar nadat Santa Clarita Diet de fans aansloeg, kreeg de artiest serieuze grip in de industrie. Ze waren briljant in de rol en ze speelden een grote rol in het succes van de show.

Gedurende drie fantastische seizoenen was Santa Clarita Diet een show die fans niet mag missen. Ja, er kwam een vroegtijdig einde aan en het had nog minstens één seizoen moeten duren, maar fans kunnen altijd teruggaan en dit beest van een show opnieuw bekijken.

Sinds hun tijd in de show is Liv Hewson op zijn zachtst gezegd bezig gebleven.

Liv Hewson werkte aan films zoals 'Bombshell'

Hoewel niet per se bekend als iemand die een belangrijke speler is in de filmwereld, heeft Liv Hewson deelgenomen aan een aantal interessante filmprojecten. In de afgelopen jaren was Bombshell het grootste project waar ze bij betrokken waren.

De film speelde met namen als Margot Robbie, Charlize Theron en Nicole Kidman, wat betekent dat dit een enorme kans was voor Hewson om veel mainstream bekendheid te krijgen.

Toen ze spraken over hun ervaring op de set, zei Hewson: "Het was mentaal. We hebben die film in 2018 een paar maanden in LA opgenomen en ik wist niet veel over het verhaal waarop het was gebaseerd voordat we begon te schieten."

"Het was veel leren terwijl we gingen en het was duidelijk een waanzinnige groep mensen om mee te werken. Ik heb enorm veel geleerd door ze te zien werken en spelen met het materiaal. Ik werd 23 op de set, dus dat viel best mee. Jay [Roach] de regisseur gaf me een taart en Charlize [Theron] gaf me een knuffel, " vervolgden ze.

Al met al was de film een bescheiden succes na een brutowinst van net iets meer dan $61 miljoen aan de kassa.

Het was geweldig om Hewson in een grote film te zien, maar de artiest heeft weer fantastische dingen op televisie gedaan.

Ze worden momenteel uitgelicht op 'Yellowjackets'

Als je haar oeuvre op het kleine scherm bekijkt, wordt het vrij duidelijk dat Liv Hewson het meestal goed doet in televisieshows. Onlangs zijn ze te zien geweest op Yellowjackets, dat serieuze aandacht heeft gegenereerd bij het televisiepubliek.

De psychologische thriller maakte zijn debuut in november en sindsdien lijkt hij in populariteit te zijn gegroeid. De cast is uitzonderlijk getalenteerd, met Melanie Lynskey voorop.

Hewson was een fantastische toevoeging aan de show, en ze openden voor Teen Vogue over hun karakter, Van.

"Van heeft geen opties meer. [Ze denkt:] 'Wie zorgt hier voor mij? Wie beschermde me hier, wie geeft om mij?' En de persoon die de meeste materiële zorg heeft geleverd over Van is Lottie geweest.”

Na de succesvolle lancering van het eerste seizoen, is de show al bevestigd voor een tweede seizoen op Showtime. Als seizoen twee van de show in de buurt komt van het soort succes dat seizoen één heeft gevonden, dan kun je maar beter geloven dat Showtime het zo lang mogelijk zal volhouden.

Zoals het er nu uitziet, is deze serie het enige belangrijke dat Hewson aan dek heeft, maar in de nabije toekomst kunnen er dingen veranderen. Zelfs als ze hun aandacht alleen op de show richten, moet het geweldig voelen om weer terug te zijn in een populaire televisieserie.

Liv Hewson is nog relatief jong in hun carrière, en fans zullen nauwlettend in de gaten houden hoe ze blijven groeien in de industrie.

Aanbevolen: