Een tijdlijn van de bokscarrière van Jake en Logan Paul

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de bokscarrière van Jake en Logan Paul
Een tijdlijn van de bokscarrière van Jake en Logan Paul
Anonim

Houd van ze of haat ze, Jake en Logan Paul zijn momenteel enkele van de meest spraakmakende namen, niet in acteren of komedie, maar in boksen. De Paul Brothers brengen altijd grote aantallen binnen als ze een boksevenement houden. Tijdens Jake's gevecht tegen Ben Askren, bijvoorbeeld, had het 'probleemkind' naar verluidt ten minste $ 65 miljoen vergaard van PPV, en daar stopt hij niet.

De opkomst van het boksenrespect van de Paul Brothers is nog lang niet het einde, en ze zijn nog maar net begonnen met het maken van lawaai. Vanuit financieel oogpunt zijn de cijfers die ze trekken meestal gegarandeerd astronomisch. Jake en Logan Paul zijn niet langer de problematische broers van Disney - het zijn acteurs, muzikanten, ondernemers en meer. Hier is een vereenvoudigde tijdlijn van de bokscarrière van Jake en Logan Paul en wat de toekomst biedt voor de rijzende bokssterren.

6 Hoe Jake en Logan Paul begonnen met boksen

De Paul Brothers begonnen hun bokscarrière in 2018, maar niemand verwachtte dat ze het serieus zouden nemen. Destijds bevond Logan Paul zich in een vete met mede-internetpersoonlijkheid KSI, echte naam Olajide Olatunji, wiens gevecht met een andere YouTuber Joe Weller door miljoenen werd bekeken. Logan kwam in de verleiding om zijn bokscarrière te beginnen en ging de uitdaging aan, terwijl Jake het opnam tegen KSI's broer, Deji. Het witteboordengevecht vond plaats in de Manchester Arena in Engeland op 25 augustus 2018, resulterend in 57-57 en 57-58 scores in het voordeel van KSI.

5 Logan Paul's strijd tegen KSI

Een jaar na zijn eerste verlies tegen KSI waagde Logan Paul zich aan een rematch. Deze keer vond het professionele gevecht plaats in het Staples Center in Los Angeles op 9 november 2019, voor 12.000 aanwezigen. Het omvatte grote beroemdheden zoals Justin Bieber, Wiz Khalifa, Post Malone, Dan Bilzerian en voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. Het gevecht zelf eindigde met nog een split decision verlies voor Logan, met 56-55 en 57-54 in het voordeel van KIS en 56-55 in het voordeel van Logan.

Interessant is echter dat de twee een einde hebben gemaakt aan hun vete. Nu zijn Logan en KSI twee zakenpartners die samenwerken voor een nieuw drankmerk genaamd Prime Hydration. "We zijn verheugd om Prime aan de wereld aan te kondigen en te laten zien wat er gebeurt als rivalen samenkomen als broers en zakenpartners. Ons doel was om een fantastische hydratatiedrank te creëren die elke levensstijl kan voeden", zei het paar in een bedrijfsaankondiging.

4 Jake Paul wordt een professionele bokser

Aan de andere kant werd de amateurwedstrijd van Jake Paul tegen de jongere broer van KSI uiteindelijk zijn eerste boksoverwinning. Zijn professionele carrièredebuut kwam in januari 2020, toen hij in de ring stapte om tegen mede-YouTuber AnEsonGib te vechten als mede-kenmerk van WBO's middengewichtgevecht tussen Demetrius Andrade en Luke Keeler. Het gevecht eindigde in een nieuwe overwinning voor Jake, wat zijn record op een indrukwekkende 2-0 bracht.

"Dit gevecht heeft diepe wortels", vertelde Jake aan DAZN. “Het is een gevecht voor de eer van mijn broer, mijn trots en vooral mijn trouwe fans die tot de beste ter wereld behoren. Dit is de Amerikaanse droom… De 15 minuten roem van mijn tegenstander [zullen] veranderen in 10 seconden tellende sterren als hij bewusteloos op het doek ligt.'

3 Logan Paul's grote confrontatie tegen wereldkampioen Floyd Mayweather

Ondanks zijn twee verliezen op KSI, daagde Logan Paul wereldkampioen in vijf divisies, Floyd Mayweather, uit in een oefenwedstrijd in het Hard Rock Stadium in Miami. Het gevecht was aanvankelijk gepland voor 20 februari 2021, maar het is uitgesteld tot 6 juni. Het was een cruciale wedstrijd voor beide: Logan, die graag respect wilde verdienen in de bokswereld, stond tegenover de voormalige wereldkampioen die zijn comeback heeft uitgestippeld.. Het trok minstens een miljoen PPV-aankopen en eindigde in niemands voordeel.

"Ik deed een tentoonstelling met de YouTuber Logan Paul. We hadden plezier", zei de voormalige wereldkampioen. "Mensen moeten weten dat er een verschil is tussen een echt gevecht en een tentoonstelling. Het enige wat ik deed was af en toe trainen."

2 Jake Paul's indrukwekkende boksrecord

Het boksrecord van Jake Paul is veel indrukwekkender dan dat van Logan. Na zijn overwinning van Gib in 2020, ging Jake vechten tegen voormalig basketballer Nate Robinson, een gepensioneerde MMA-vechter Ben Askren en voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley. Alle gevechten eindigden in het voordeel van Jake, waardoor zijn record 5-0 werd, tot aan dit schrijven.

"Ik vond een manier om te winnen en slaagde voor mijn eerste test in mijn vierde professionele gevecht", zei het "probleemkind" in een interview na zijn overwinning. “Niemand, van Muhammad Ali tot Mike Tyson tot Floyd Mayweather, testte zichzelf zo vaak als ik in mijn vierde gevecht. Ik heb veel geleerd over mezelf en wat ik kan en presteren onder druk. Ik kijk ernaar uit om die ervaring mee te nemen naar mijn volgende gevecht."

1 Wat volgt er voor de Paul Brothers?

Dus, wat biedt de toekomst voor Jake en Logan Paul? De broers vertonen duidelijk geen tekenen van vertraging op korte termijn, en als er iets is, zijn ze nog maar net begonnen. Het lijkt er echter op dat Jake veel meer lawaai heeft gemaakt dan zijn broer in de bokswereld, want hij riep onlangs de 7-0 Britse pro-bokser Tommy Fury uit voor een wedstrijd. Voor Logan lijkt de "Impaulsive" podcast-host zijn volgende tegenstander te hebben bevestigd, maar moet nog aankondigen.

Aanbevolen: