Wie is 'Outlander' Star Sam Heughan aan het daten?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Outlander' Star Sam Heughan aan het daten?
Wie is 'Outlander' Star Sam Heughan aan het daten?
Anonim

Een van Hollywoods meest begeerde vrijgezellen was Sam Heughan. Hij werd beroemd toen hij de rol van Jamie Fraser in het tijdreizende STARZ-programma Outlander landde. Sindsdien zijn fans verliefd geworden op de Schotse soldaat, geobsedeerd door zijn romance op het scherm met co-ster Caitriona Balfe en aanbidden ze de aantrekkelijke hoofdrolspeler in al zijn glorie.

Als gevolg van deze toewijding vragen volgers zich vaak af of Sam in het echt het hof maakt met een prachtige dame. De hunk is romantisch gekoppeld aan verschillende beroemdheden, maar geen van die geruchten over romances is veranderd in openbare, Instagram-waardige relaties. Onlangs zijn fans nieuwsgierig naar de schijnbaar nieuwe vrouw in zijn leven nadat hij werd gespot op de PDA met een brunette schoonheid. Is hij terug in de datingpool?

Met wie is Sam Heughan uitgegaan?

Gezien zijn succes in de entertainmentindustrie, zijn fans behoorlijk geïnteresseerd geraakt in het liefdesleven van Sam Heughan of het gebrek daaraan. Zijn personage in de televisieserie is een gelukkig getrouwde man, maar heeft hij de liefde in het echte leven gevonden? Hij onthulde in een interview dat hij het zo druk heeft dat hij het moeilijk vindt om tijd over te houden tot nu toe.

Hij legde uit: Zeker, relaties zijn moeilijk als je 10 maanden per jaar in Schotland werkt. Ik reis veel en elke downtime die ik heb, probeer ik andere projecten te doen, zo veel, mijn carrière komt op de eerste plaats. Misschien vind ik uiteindelijk wel iemand.'

Als hij een relatie heeft, houdt hij het liever rustig. Hij zei: "Ik ben nogal een privépersoon en ik kies wel wat ik wil delen." De acteur is niet zo uitgesproken over zijn liefdesaffaires en er is niet veel bekend over dat hij aan het daten is. Hij is echter eerder in verband gebracht met Amy Shiels en MacKenzie Mauzy.

Terwijl Sam zich op zijn carrière concentreert, hebben veel Outlander-fans zich ook afgevraagd of de acteur in het echt met zijn vrouw Caitriona Balfe op het scherm is uitgegaan.

Heughan Date Caitriona Balfe?

Ondanks wat geplaag en vette tweets tussen hen, hebben Outlander-verladers al lang gewenst dat de partners op het scherm Sam Heughan en Caitriona Balfe in het echte leven samen zouden zijn - hun chemie op het scherm is tenslotte niet van deze wereld. De twee houden echter vol dat dit nooit het geval is geweest. De hunk vergeleek hun relatie met die van broers en zussen.

Hij vertelde de BBC-podcast: We zijn nu als broer en zus - we kennen elkaar heel goed omdat we al zes jaar samenwerken, wat gewoon gek is. Ze is net mijn zus en vertelt me precies wat ik verkeerd doe, en ik moet deze dingen weten!”

Caitriona, die het personage van Claire Fraser speelt, herhaalde Sams woorden ook in een interview met Parade. Ik ben veel optimistischer en hij kalmeert me een beetje als ik te gefrustreerd raak over dingen. En hij kan misschien een beetje passief zijn, dus soms geef ik hem gewoon een duwtje als hij ergens voor moet opkomen. En het werkt echt goed.”

De actrice gaf ook toe dat er fans waren die haar en Sam wilden daten. Ze onthulde: Er is een kleine vocale groep die het echt wilde, wat slechts een bewijs is van de personages die we portretteren, dat het liefdesverhaal zo inspirerend en zo ambitieus is dat mensen er gewoon echt in wilden geloven. En dat is een mooi ding. Maar ik denk dat de dingen vrij duidelijk zijn nu ik verloofd ben met iemand anders. Iedereen snapt het nu.”

Fans waren het daar niet meer mee eens. Caitriona is nu gelukkig getrouwd met muziekproducent Tony McGill, terwijl Sam alle liefde van de wereld verdient.

Wie is de nieuwe vriendin van Sam Heughan?

De mysterieuze Sam Heughan lijkt klaar te zijn om de liefde te omarmen als die op zijn pad komt, zelfs met zijn drukke agenda. Op 7 maart van dit jaar werd de acteur gezien terwijl hij een brunette dame kuste - waardoor iedereen zich afvroeg of hij weer terug is in de datingpool. Het stel ging lunchen bij Café Select in New York. Naast zijn lippen op elkaar aan tafel sloeg hij zijn arm om de vrouw die op weg was naar eetcafe Soho.

De PDA-foto's van Sam en zijn geruchten nieuwe vriendin Monika Clarke kwamen als een verrassing, omdat hij eerder heeft gezegd dat zijn hectische schema hem niet veel tijd laat om te daten. Nu de foto's op sociale media zijn rondgezworven, willen velen weten wie Monika is.

De dame, een 30-jarig Australisch model, wordt momenteel vertegenwoordigd door Wilhelmina Models. Op 15-jarige leeftijd tekende ze haar bij haar eerste modellenbureau.

Ze is actief op sociale media vanwege haar werk, maar ze heeft in het verleden gezegd dat ze niet op zoek was naar iemand die te veel online aanwezig was omdat het laat zien dat sociale media niet van belang zijn voor zijn persoonlijke leven en laat hem veel meer aanwezig zijn in de tijd.”

Wat betreft haar ideale minnaar, Monika zegt dat "humor een groot ding is" en ook "iemand die sarcasme waardeert. Ze voegde eraan toe: "Ook een man die nederig is en altijd een interessant gesprek kan hebben. Zelfvertrouwen zonder arrogantie. Een man die ervoor zorgt dat zijn vrouw zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.”

Op basis van de kwaliteiten die ze opsomde, weten fans zeker dat Sam Heughan het allemaal heeft. Momenteel houden Sam en Monika Clarke de lippen stijf op elkaar over de echte score in hun relatie. Fans moeten tot die tijd wachten.

Aanbevolen: