Rebel Wilson's grootste hits door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson's grootste hits door de jaren heen
Rebel Wilson's grootste hits door de jaren heen
Anonim

De Australische actrice Rebel Wilson verwierf begin jaren 2010 internationale bekendheid dankzij rollen in projecten als Bridesmaids en A Few Best Men. Sindsdien is Wilson een van de meest herkenbare comedy-actrices geworden en heeft ze aan talloze beroemde blockbusters gewerkt.

Vandaag bekijken we welke van de projecten van de actrice haar meest succesvolle zijn. Blijf scrollen om te zien welke film van Rebel Wilson uiteindelijk meer dan $ 350 miljoen opbracht aan de kassa!

10 Wat te verwachten als je in verwachting bent - Box Office: $ 84,4 miljoen

Het begin van de lijst is de rom-com uit 2012 What to Expect When You're Expecting. Daarin portretteert Rebel Wilson Janice, en ze schittert naast Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford en Brooklyn Decker. What to Expect When You're Expecting is gebaseerd op de gelijknamige zwangerschapsgids van Heidi Murkoff uit 1984 - en heeft momenteel een 5,7-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 84,4 miljoen aan de kassa.

9 Pain & Gain - Box Office: $86,2 miljoen

De volgende op de lijst is de actiekomedie Pain & Gain waarin Rebel Wilson Robin Peck speelt. Naast Wilson zijn er in de film ook hoofdrollen voor Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Tony Shalhoub en Ed Harris. De film is een bewerking van Pete Collins uit de serie Miami New Times-artikelen uit 1999 - en heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb. Pain & Gain verdiende uiteindelijk $ 87,3 miljoen aan de kassa.

8 Jojo Rabbit - Box Office: $90,3 miljoen

Laten we verder gaan met het comedy-drama Jojo Rabbit uit 2019. Daarin speelt Rebel Wilson Fräulein Rahm, en ze schittert naast Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Stephen Merchant, Sam Rockwell en Scarlett Johansson.

Jojo Rabbit is gebaseerd op Christine Leunens' boek Caging Skies uit 2008 en heeft momenteel een 7,9 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 90,3 miljoen op aan de kassa.

7 The Hustle - Box Office: $97,4 miljoen

De 2019-komedie The Hustle waarin Rebel Wilson Penny Rust speelt, is de volgende. Naast Wilson zijn er in de film ook Anne Hathaway, Alex Sharp, Dean Norris, Timothy Simons en Ingrid Oliver. The Hustle is een vrouwelijke remake van de film Dirty Rotten Scoundrels uit 1988 en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 97,4 miljoen aan de kassa.

6 Hoe single te zijn - Box Office: $112,3 miljoen

Volgende op de lijst is de 2016 rom-com How to Be Single. Daarin speelt Robin Wilson Robin, en ze schittert naast Dakota Johnson, Damon Wayans Jr., Anders Holm, Alison Brie en Leslie Mann. How to Be Single is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liz Tuccillo en heeft momenteel een 6.0 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $112,3 miljoen aan de kassa.

5 Pitch Perfect - Box Office: $115,4 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de musicalkomedie Pitch Perfect uit 2012, waarin Rebel Wilson Patricia "Fat Amy" Hobart speelt. Naast Wilson zijn er in de film ook Anna Kendrick, Skylar Astin, Adam DeVine, Anna Camp en Brittany Snow te zien.

De film is losjes aangepast van Mickey Rapkins non-fictieboek Pitch Perfect: The Quest for Collegiate a Cappella Glory, en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. Pitch Perfect bracht uiteindelijk $ 115,4 miljoen op aan de kassa.

4 Pitch Perfect 3 - Box Office: $ 185,4 miljoen

Laten we verder gaan met de muzikale komedie Pitch Perfect 3 uit 2017, het derde en laatste deel in de franchise. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 185,4 miljoen aan de kassa.

3 Pitch Perfect 2 - Box Office: $ 287,5 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de muzikale komedie Pitch Perfect 2 uit 2015, het tweede deel in de franchise. De film heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb en bracht uiteindelijk $ 287,5 miljoen op aan de kassa.

2 Bruidsmeisjes - Box Office $288,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de komediefilm Bridesmaids uit 2011. Daarin speelt Rebel Wilson Brynn, en ze schittert naast Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey en Melissa McCarthy. De film volgt een bruidsmeisje en een bruidsmeisje die niet met elkaar overweg kunnen - en het heeft momenteel een 6,8 rating op IMDb. Bruidsmeisjes verdienden uiteindelijk $288,4 miljoen aan de kassa.

1 Night At The Museum: Secret Of The Tomb - Box Office: $ 363,2 miljoen

En tot slot, het einde van de lijst op plek nummer één is de fantasy-komedie Night at the Museum: Secret of the Tomb uit 2014. Daarin speelt Rebel Wilson Tilly, en ze schittert naast Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Dan Stevens en Ben Kingsley. De film is de derde en laatste aflevering in de Night at the Museum-franchise en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. Night at the Museum: Secret of the Tomb bracht uiteindelijk maar liefst $ 363,2 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: