De grootste prestaties van de D'Amelio Sisters sinds ze TikTok-sterren zijn

Inhoudsopgave:

De grootste prestaties van de D'Amelio Sisters sinds ze TikTok-sterren zijn
De grootste prestaties van de D'Amelio Sisters sinds ze TikTok-sterren zijn
Anonim

Het is zeker geen geheim dat TikTok de afgelopen jaren de populairste app voor sociale media is geworden, en tegenwoordig zijn veel TikTok-sterren echte beroemdheden geworden. De meest bekende zijn ongetwijfeld de zussen D'Amelio - vooral Charli, die momenteel de meeste volgers op de app heeft, maar liefst 136,1 miljoen.

Charli en Dixie staan erom bekend dat ze heel close zijn en het lijdt geen twijfel dat dit zusterduo hier zal blijven. De twee hebben al een indrukwekkend vermogen en vandaag bekijken we wat ze hebben bereikt sinds ze beroemd zijn geworden op TikTok!

10 Hun reality-tv-show 'The D'Amelio Show' ging in première in 2021

De aftrap is natuurlijk hun reality-tv-show getiteld The D'Amelio Show, die in september 2021 op Hulu in première ging. De show gaf fans een kijkje in hoe het leven er achter de schermen van TikTok voor de zusters. Charli en Dixie openden allebei over hun worsteling met roem en het feit dat ze jongvolwassenen in de schijnwerpers stonden. De show kreeg geen geweldige feedback van kijkers en heeft momenteel een beoordeling van 2,6 op IMDb. De D'Amelio Show werd echter wel verlengd voor een tweede seizoen.

9 Charli D'Amelio maakte haar filmdebuut met een stemrol in 'StarDog And TurboCat'

Volgende op de lijst is het feit dat Charli D'Amelio haar speelfilmdebuut maakte met een stemrol in de geanimeerde superheldenfilm StarDog en TurboCat uit 2019. Daarin is Charli de stem achter Tinker, en ze schittert naast Luke Evans, Nick Frost, Gemma Arterton, Bill Nighy en Ben Bailey Smith. De animatiefilm vertelt het verhaal van een hond en een kat die aan een ruimtereis beginnen om hun weg naar huis te vinden - en het heeft momenteel een 5.2 beoordeling op IMDb.

8 Dixie D'Amelio bracht meerdere succesvolle singles uit

Hoewel Charli de bekendere zus is, is Dixie erin geslaagd een schijnwerper voor zichzelf te vinden. In juni 2020 bracht de TikTok-ster haar eerste single "Be Happy" uit.

Sindsdien heeft Dixie D'Amelio nog vijf singles uitgebracht: 'Naughty List' met Liam Payne, 'One Whole Day' met Wiz Khalifa, 'Roommates', 'Fckboy' en 'Psycho' met Rubi Rose.

7 Charli D'Amelio werkte samen met Dunkin' Donuts op een drankje

Degenen die Charli D'Amelio volgen op sociale media weten dat de jonge ster een grote fan is van Dunkin' Donuts. In 2020 werkte ze samen met het populaire koffie- en donutbedrijf aan een tijdelijke menudrank gewijd aan de TikTok-ster en op basis van haar 'go-to'-bestelling genaamd 'The Charli'. Sindsdien heeft Charli haar samenwerking met het merk voortgezet en samen creëerden ze ook de "Charli Cold Foam."

6 Charli D'Amelio heeft haar boek 'Essentially Charli: The Ultimate Guide To Keeping It Real' uitgebracht

Een ander project waar Charli D'Amelio aan werkte, is haar boek. In 2020 bracht de TikTok-ster haar eerste boek uit met de titel Essentially Charli: The Ultimate Guide To Keeping It Real. De ster van de sociale media gaf echter toe dat ze het niet zelf heeft geschreven. Dit is wat Charli zei:

"Ik was in gesprek met de vrouw, dus ik heb het niet echt fysiek opgeschreven. Ik zei de woorden, ze schreef het op en toen zette ze het in boekvorm… Het ging een paar dagen door en ik was net aan het praten en ze zou me vragen stellen."

5 Dixie D'Amelio presenteert de YouTube-talkshow 'The Early Late Night Show'

Een ander project dat Dixie op zich heeft genomen, is het hosten van The Early Late Night Show op YouTube. In de show stelt Dixie de kijkers voor aan enkele van haar beroemde vrienden en enkele andere gasten tot nu toe zijn Addison Rae en Hailey Bieber. Dankzij The Early Late Night Show leren fans ook een andere kant van de TikTok-ster kennen.

4 The D'Amelio Sisters mede-ontworpen en het gezicht geworden van Hollister's sociale toeristenmerk

Een project dat Charli en Dixie samen deden, is de lancering van Social Tourist - een kledingmerk waarvoor ze samenwerkten met Hollister. Dit is wat Charli over het merk onthulde:

"We zouden allemaal als gezin gaan brainstormen met het Hollister-team over Social Tourist. Voor veel andere kinderen van onze leeftijd is dat ook wat we doen, of je nu een influencer, contentmaker of je zit net op de middelbare school. Iedereen gebruikt sociale media, maar tegelijkertijd is het zo van, wie weet echt hoe het moet? We zijn allemaal toeristen op onze eigen manier."

3 Charli D'Amelio verscheen in een paar muziekvideo's - waaronder die van Jennifer Lopez en Bebe Rexha

Terwijl Dixie nogal wat muziekvideo's voor haar singles uitbracht, is Charli zeker ook geen onbekende in het verschijnen in muziekvideo's. In 2020 was de TikTok-ster te zien in de videoclip van Bebe Rexha en Doja Cat voor het nummer 'Baby, I'm Jealous', evenals in de videoclip van Jennifer Lopez en Maluma voor het nummer 'Pa' Ti + Lonely'. Wie de TikTok-ster bijhoudt, weet natuurlijk dat Charli ook speelde in de videoclip van 2021 voor het nummer "America's Sweetheart" van haar ex-vriend, Chase Hudson.

2 Dixie D'Amelio heeft naar schatting een nettowaarde van $6 miljoen

Het lijdt geen twijfel dat Dixie D'Amelio - die ooit in de schaduw stond van haar meer populaire zus Charli - een eigen carrière opbouwt. Dixie vindt langzaam haar geluid met de muziek die ze uitbrengt en momenteel wordt de TikTok-ster geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen.

1 Terwijl Charli D'Amelio momenteel $20 miljoen waard is

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat Charli een hoger vermogen heeft dan haar zus, want het was eigenlijk Charli die als eerste beroemd werd. De TikTok-ster wordt 18 in mei 2022 en het is veilig om te zeggen dat ze in de toekomst nieuwe projecten en samenwerkingen zal aanpakken - wat betekent dat haar vermogen alleen maar zal groeien. Momenteel wordt geschat dat Charli D'Amelio een vermogen heeft van $ 20 miljoen.

Aanbevolen: