Is Halsey's About Face Beauty Line goed?

Inhoudsopgave:

Is Halsey's About Face Beauty Line goed?
Is Halsey's About Face Beauty Line goed?
Anonim

Grammy-genomineerde singer-songwriter Halsey heeft haar eigen schoonheidslijn uitgebracht genaamd 'About-Face' en fans zijn enthousiast. Er zijn veel dingen die fans over het merk hebben geleerd sinds de aankondiging van Halsey, zoals het feit dat alle producten veganistisch en dierproefvrij zijn.

Het lijkt alleen maar passend dat Halsey, die bekend staat om haar make-uptalenten op Instagram, een make-up zou maken zoals haar eigen make-up.

Net als de artiest zelf, wil 'About-Face' de grenzen van make-up verleggen en 'schoonheid creëren die zelfexpressie mogelijk maakt'. Nu het make-upmerk van Halsey enige tijd op de markt is geweest, wil de make-upgemeenschap weten of het goed is.

Wat fans denken over de make-uplijn van Halsey

Fans vieren het make-upmerk van Halsey al sinds het debuut, en velen zeggen dat het hen eraan herinnert waarom ze in de eerste plaats geïnteresseerd raakten in make-up.

Glamour's recensie van 'About-Face'-producten geeft complimenten, zoals: "De Shadowstick voelt echt als een kleurpotlood voor de make-up-liefhebbende volwassene", en complimenteert de textuur van de applicator op de huid.

Fans blijven het merk prijzen voor zijn zachte texturen, gelijkmatige toepassing en verbluffende kleuren die alle variatie bieden waar een schoonheidsmerk dat kunstenaars hoopt te inspireren, naar zou moeten streven.

Mensen vergelijken 'About-Face' met een volwassen versie van alle make-upproducten waar ze van hielden toen ze kinderen waren, en creëren unieke producten die velen een gevoel van nostalgie geven.

Op zoek naar een betere versie van de zoete, muntachtige lipgloss die je als kind had? Zoek niet verder, want Halsey's Light Lock Lip Gloss is het.

Benieuwd hoe de make-up de tand des tijds doorstaat? Sommige 'About-Face'-schoonheidsgebruikers zeggen dat de Matte Fluid Eye Paint uren na het aanbrengen gepigmenteerd en op zijn plaats blijft.

Halsey's make-upmerk is uniek

In een interview met Birdie zei Halsey: "Ik was een kunststudent, dus ik schilder en ik schilder nog steeds", legt ze uit. "Make-up is altijd iets geweest waar ik me van nature toe aangetrokken voelde, omdat ik erg handig ben met een penseel en ik veel weet over kleur."

Het is volkomen logisch waarom het merk 'About-Face' geen traditionele make-up heeft in termen van kleur, toepassing of namen. Halsey wordt immers al erkend als een epische beeldend kunstenaar, dus dat is niet verwonderlijk.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een traditioneel oogschaduwpalet, zul je er geen vinden. Bekijk in plaats daarvan de vloeiende oogverf van het merk waarmee gebruikers kleuren kunnen mixen en matchen, bijna precies zoals ze zouden doen op het palet van een schilder.

Het merk heeft ook Shadowsticks, die Halsey "kleurpotloden voor volwassenen" heeft genoemd om op je oogleden te tekenen, en overal waar je een beetje kleur wilt toevoegen.

Halsey bracht haar eerste visuele album uit, If I Can't Have Love I Want Power, en ze creëerde zelf alle make-up voor haar rol in de film met 'About-face' schoonheidsproducten.

Je moet houden van een artiest die bij zijn eigen creaties blijft en daadwerkelijk zijn eigen producten gebruikt om adembenemende looks te maken die elke 'About-Face'-gebruiker zelf zou kunnen creëren.

Halsey's 'About'Face' brengt inclusiviteit in make-up

De slogan voor het schoonheidsmerk van de zangeres "Graveyard" is: "Multidimensionale make-up, gemaakt voor velen van jullie." En wanneer Ashley Frangipane multidimensionale make-up belooft, maken ze waar.

‘About-Face’ is een make-upmerk dat mensen van alle huidskleuren, geslachten, seksualiteiten, lichaamstypes, enz., enz. aanmoedigt om artiesten te worden met hun producten.

Al haar inhoud voor het merk bevat een breed scala aan modellen, en de Instagram-pagina van het merk deelt voortdurend creatieve looks van degenen die hun producten gebruiken.

‘About-Face’ lijkt echt een beautymerk dat voor iedereen is gemaakt, tenslotte heeft iedereen waarschijnlijk minstens één keer in zijn leven artiest willen worden. Zelfs als dat ooit was toen ze als kind aan het vingerverven waren.

Make-up voor de gedurfde

Halsey onderscheidt zich van veel artiesten met haar muziek, maar ook met haar opvallende make-uplooks. Fans zouden nooit weten dat de artiest eigenlijk een zelfverklaarde introvert in hart en nieren is!

‘About-Face’ heeft gedurfde en unieke kleuren. Hun 'Day Tripper'-collectie bevat bijvoorbeeld gele, blauwe, groene en roze pasteltinten voor oogschaduw die zeker de aandacht zal trekken.

Houd er rekening mee dat dit niet je normale pastelkleuren zijn. Halsey's Shadowsticks en Fluid Eye Paint zijn gemaakt om veelzijdig te zijn, wat betekent dat je een beetje of veel kunt toevoegen om de esthetiek te creëren die je zoekt.

Wie wist dat pastelkleuren vet konden zijn?

Halsey is een regelbreker, en dat is precies wat haar make-upmerk van plan is te doen. Denk gedurfd en groot! Denk aan zwarte lippenstift en lichamen bedekt met lichtgevende glitter.

‘About-Face’ onderscheidt zich van andere beautymerken door zijn uniciteit en veelzijdigheid. Mannen, vrouwen en leden van de niet-binaire gemeenschap wenden zich tot het make-upmerk van Halsey om zichzelf te uiten.

Als Halsey hun make-upmerk heeft gecreëerd om iedereen zich krachtig genoeg te laten voelen om een artiest op hun gezicht en lichaam te zijn, dan is ze zeker geslaagd.

Aanbevolen: