Hoeveel geld heeft de KKW Beauty Line van Kim Kardashian verdiend?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft de KKW Beauty Line van Kim Kardashian verdiend?
Hoeveel geld heeft de KKW Beauty Line van Kim Kardashian verdiend?
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat de Kardashian-clan een imperium heeft opgebouwd sinds hij in 2007 op onze schermen verscheen, met fans die regelmatig vanuit elke hoek van de wereld afstemmen om een deel van de familiedrama's te pakken, variërend van wervelwindromans tot vurige familieruzies. Het is echter dankzij het reality-tv-succes van de familie dat elk gezinslid het bedrijf van hun dromen heeft kunnen opbouwen, met miljoenen bewonderende fans die op elk moment gretig wachten om hun nieuwste producten te proberen.

Terwijl 'moeder-manager' Kris Jenner tien procent korting krijgt op de zakelijke deals en de totale inkomsten van haar kinderen, slagen de meisjes er nog steeds in om een enorm bedrag te verdienen. Khloe creëerde haar eigen modemerk Good American; Kourtney creëerde haar lifestyle-publicatie genaamd Poosh; Kylie heeft Kylie Cosmetics opgericht, terwijl Kim Kardashian een reeks andere bedrijven heeft opgericht, waaronder KKW Beauty. Alle Kardashian-merken zijn zeer succesvol geweest in hun eigen rechten.

Kim's KKW Beauty Line gelanceerd in 2017

Kim lanceerde haar eerste beauty-onderneming KKW Beauty in 2017, slechts twee jaar na de succesvolle lancering van het merk van haar zus, Kylie Cosmetics. Ze testte eerst de wateren door samen te werken met haar zus voor een collectie genaamd 'KKW x Kylie Collection'. Het bestond uit vier nude lipcrèmes met een glanzende finish in klassieke Kim-stijl.

KKW Beauty creëerde een verscheidenheid aan schoonheidsproducten, zoals lipsticks, markeerstiften, concealers, oogschaduw en contourkits. Over het algemeen werden de meeste producten over het algemeen goed ontvangen, maar er was nog steeds wat kritiek onder consumenten, waaronder klachten over internationale verzending of de kwaliteit van de producten.

Een voorbeeld hiervan is de KKW Contour Kit, waarbij velen beweerden dat de hoeveelheid make-up in de kit het prijskaartje van $ 48 niet waard was. Anderen merkten op dat de beperkte tinten betekenden dat de kit niet zou werken voor vrouwen van alle huidskleuren.

Hoeveel geld heeft Kim's KKW Beauty Line gemaakt?

Het v alt niet te ontkennen dat veel van Kim's merken zeer succesvol zijn geweest en de reality-tv-ster hoogstwaarschijnlijk miljoenen dollars per jaar hebben verdiend. Maar hoeveel verdiende Kim precies met KKW Beauty?

Om een snel idee te geven van de populariteit van het merk, geven we je een kort overzicht van hoe het eerste product van het merk presteerde. Het eerste product was de Crème Contour en Highlight Kit en het was direct na de lancering uitverkocht, wat een omzet van meer dan $14 miljoen US dollar opleverde.

Volgens Forbes heeft KKW Beauty alleen al in 2019 naar schatting $ 100 miljoen US dollar aan productverkoop binnengehaald, daarom lijkt het zeer waarschijnlijk dat het merk Kim op zijn minst miljoenen per jaar verdiende.

Een toeschrijvende factor om zo'n hoge omzet te behalen, is natuurlijk Kim's duizelingwekkende bekendheidsniveau, evenals de hoger dan gemiddelde verkoopprijzen voor de industrie, waar ze waarschijnlijk weer mee weg zou kunnen komen vanwege haar niveau van bekendheid. In 2020 verkocht de realityster een belang van 20% in haar bedrijf voor $ 200 miljoen dollar, waardoor de waardering van het bedrijf steeg tot $ 1 miljard.

Het meest recente gerapporteerde cijfer geeft aan dat KKW Beauty tot nu toe ongeveer $ 100 miljoen US dollar aan inkomsten heeft verdiend, waardoor het een van Kim's meest waardevolle bedrijven is. Dit is een behoorlijk groot bedrag, maar Kim heeft veel advies te bieden als het gaat om de werkende wereld, en vertelt fans: "Je moet je omringen met mensen die willen werken", in een interview met Variety in 2022.

Is KKW Beauty niet meer leverbaar?

Veel fans leken dol op KKW Beauty, dus het is begrijpelijk dat veel fans zich afvragen waarom het merk vorig jaar in 2021 ineens verdween. Als je fan bent van Kim's producten, dan komt de redenering misschien als een leuke verrassing.

In 2021 ging Kim naar Instagram om aan te kondigen dat KKW Beauty officieel ging sluiten om zichzelf te rebranden en uit te breiden naar nieuwe en duurzame richtingen. Helaas betekent dat dat haar oude producten niet meer beschikbaar zijn.

In plaats daarvan heeft Kim KKW Beauty nu vervangen door SKKN, een nieuwe duurzame huidverzorgingslijn, met vooruitzichten op toekomstige producten met betrekking tot de categorieën huidverzorging, haarverzorging, nagelverzorging en supplementen, plus huid- en haarhulpmiddelen, evenals huishoudelijke producten' (zoals vermeld in het oorspronkelijke handelsmerk).

De huidverzorgingslijn bevat een reeks van negen verschillende producten, elk geïnspireerd op Kim's persoonlijke huidverzorgingsreis en alles omvat wat ze door de jaren heen heeft geleerd van huidverzorgingsprofessionals om haar heen. Sommige producten bevatten een toner, reiniger, exfoliator en een hyaluronzuurserum, naast vijf andere producten die u op de website kunt bekijken.

Het ziet er echter naar uit dat het niet allemaal van een leien dakje zal gaan voor de realityster. De moeder van vier wordt momenteel aangeklaagd wegens inbreuk op het handelsmerk door een eigenaar van een klein bedrijf die de naam momenteel gebruikt en sinds 2018.

Aanbevolen: