Uitgelekte' Celebrity Big Brother Seizoen 3 Cast Lijst; Wie kan er meedoen?

Inhoudsopgave:

Uitgelekte' Celebrity Big Brother Seizoen 3 Cast Lijst; Wie kan er meedoen?
Uitgelekte' Celebrity Big Brother Seizoen 3 Cast Lijst; Wie kan er meedoen?
Anonim

Met nog iets meer dan een week te gaan tot seizoen drie van Celebrity Big Brother, vragen fans zich af wie er in de cast zal zitten. Er zijn veel 'lekken' geweest rond de nieuwe cast, maar niets is bevestigd door CBS of Big Brother zelf. Zoals we van de afgelopen jaren weten, is niets zeker totdat het wordt bevestigd. COVID-19 en andere verplichtingen kunnen de cast van de ene op de andere dag veranderen, dus misschien werken ze alleen aan de laatste details.

Big Brother heeft beroemdheden gehad, variërend van huisvrouwen tot voormalige atleten tot acteurs en zangers die op dit moment misschien niet als A-lijst worden beschouwd, tot politici en meer. Het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op woensdag 2 februari om 20.00 uur en loopt tot woensdag 23 februari.

Zoals altijd bij deze show, moeten fans "het onverwachte verwachten". Wie zou zich bij de cast van Celebrity Big Brother 3 kunnen voegen? Hier is iedereen die tot nu toe is "gelekt".

25 Vanille-ijs

Dit gerucht begon voor het eerst op Twitter nadat veel Big Brother-accounts de cast begonnen te "lekken". Dit is gelekt door @BBDetectiveDan, maar bevat geen waarheid. Vanilla Ice kreeg voor het eerst bekendheid in de jaren '90 met zijn hit 'Ice, Ice Baby'. Hij is een Amerikaan, rapper, acteur en televisiepresentator. Omdat hij in shows als Dancing with the Stars is geweest en niet meer bovenaan de hitlijsten staat, is de kans groot dat de 54-jarige in de show zou kunnen zijn.

24 Tiffany Pollard

Tiffany Pollard staat niet alleen op elke "uitgelekte" castlijst, maar ze staat ook op de lijst met droomhuisgasten van de meeste fans. Pollard is een Amerikaanse tv-persoonlijkheid en reality-tv-ster, vooral bekend van Flavor of Love en I Love New York. Ze was ook te zien in Celebrity Ex on the Beach, Sharknado 5 en meer. Als ze in seizoen 3 wordt uitgebracht, heeft de 40-jarige een voordeel, zoals ze in 2016 in de Britse versie van Celebrity Big Brother was.

23 Todrick Hall

Todrick Hall, ook wel bekend als gewoon Todrick, staat ook op elke "uitgelekte" castlijst. Hall is een YouTuber, zanger, songwriter en choreograaf. Hij nam deel aan het negende seizoen van American Idol en was een rechter/choreograaf op RuPaul's Drag Race. De 36-jarige trad ook op op Broadway. Hij is tweede geworden en was een favoriet bij fans in het afgelopen seizoen van The Masked Singer, en hij is een zeer waarschijnlijke deelnemer om in de show te verschijnen. Bovendien begint zijn tour toevallig nadat de show is afgelopen.

22 Tonya Harding

Een ander Twitter-account, @Insidercbb, plaatste een lijst met 14 andere beroemdheden die in de show zouden kunnen zijn en Tonya Harding stond op die lijst. Harding is een voormalig kunstschaatsster, gepensioneerde bokser en reality-tv-persoonlijkheid. Ze is vooral bekend door de aanslag die haar ex-man op Nancy Kerrigan had gepland tijdens de Olympische Winterspelen van 1994. Harding had een film, I, Tonya, over haar gemaakt, en ze is onlangs weer in de schijnwerpers gekomen. Omdat ze meedeed aan Dancing With The Stars: Athletes en controversieel is, is de kans groot dat ze dit seizoen kan eindigen.

21 Monique Coleman

Monique Coleman, vooral bekend van het spelen van Taylor McKessie in de High School Musical-trilogie, zou dit seizoen optreden. Ze heeft een online talkshow genaamd Gimme Mo, die de jeugd van vandaag probeert te empoweren. Coleman nam deel aan het derde seizoen van Dancing With the Stars en is onlangs herenigd met haar HSM-tegenspeler, Corbin Bleu, in A Christmas Dance Reunion.

20 Leah Remini

Leah Remini is vooral bekend van haar rol van Carrie Heffernan in de CBS-sitcom The King of Queens. De 51-jarige heeft zich uitgesproken tegen Scientology en heeft de organisatie verlaten en een documentaireserie gemaakt over haar tijd daarin. Aangezien Remini het eerste seizoen co-host was op The Talk naast Big Brother-presentator, Julie Chen, is de kans groot dat ze meedoet en in de show zit. Ze werd ontslagen uit de show door Sharon Osbourne nadat ze werd beschouwd als 'te getto'.

19 Sean Spicer

Na Anthony Scaramucci en Omarosa op Celebrity Big Brother te hebben gehad, is het bijna gegarandeerd dat er nog een politicus bij de cast komt. En het gerucht gaat dat die politicus Sean Spicer is. Hij is de voormalige perssecretaris van het Witte Huis en de communicatiedirecteur van het Witte Huis, die diende onder voormalig president Donald Trump De 50-jarige nam toen deel aan het 28e seizoen van Dancing With the Stars. De kans is groot dat hij dit seizoen de politicus wordt.

18 Grayson Dolan

Grayson Dolan is de helft van het YouTube- en Vine-duo, The Dolan Twins. Hij creëerde een podcast met zijn broer, Ethan, en werd correspondenten over de reboot van TRL. Het hebben van hem op Celebrity Big Brother zou zorgen voor een geweldige dubbele draai, iets wat ze nog niet hebben gedaan tijdens een beroemdheidsseizoen.

17 Alexa PenaVega

Herinner je je Alexa Vega, de kinderactrice die bekend stond om haar rol als Carmen Cortez in de Spy Kids-films? Ze is niet alleen volwassen en getrouwd met Carlos Pena van Big Time Rush, met wie ze drie kinderen deelt. Het gerucht gaat dat ze ook in Celebrity Big Brother zit. Hoewel nog steeds acteren, heeft PenaVega de afgelopen jaren veel teruggeschroefd. Ze heeft misschien een kans omdat de bandmaat van haar man, James Maslow, in seizoen 1 was.

16 Curtis Stone

Australische beroemde chef-kok, Curtis Stone, staat ook op de geruchtenlijst. Hij is auteur en tv-persoonlijkheid. Stone heeft My Kitchen Rules gehost samen met andere kookprogramma's. De 46-jarige verscheen op The Celebrity Apprentice 3 en Top Chef Masters, dus hij is geen onbekende voor reality-tv.

15 Ne-Yo

Ne-Yo is een singer/songwriter, acteur, danser, platenproducent en tv-rechter. Zijn muziekcarrière maakte hem echter tot een begrip. Van 2017 tot 2020 was Ne-Yo jurylid bij World of Dance en eindigde als tweede op de Britse versie van The Masked Singer. Aangezien hij nog steeds actief is in de entertainmentindustrie en een grotere naam op deze lijst, zal hij hoogstwaarschijnlijk niet op Celebrity Big Brother staan, maar zeg nooit nooit.

14 NeNe-lekken

NeNe Leaks is een reality-tv-ster die vooral bekend staat om haar tijd in The Real Housewives of Atlanta. Ze speelde ook in de sitcom, The New Normal, evenals in Celebrity Apprentice en Dancing With the Stars. Omdat de show in het verleden in beide seizoenen Real Housewives had, is de kans groot dat ze in seizoen 3 zit. De 54-jarige ontkende de geruchten op Instagram, maar ze zou onder contract kunnen staan om niets te zeggen. 'Jullie moeten allemaal iets weten wat ik niet weet. Dit is nieuws voor mij', reageerde ze in de Instagram-commentaren.

13 Erin Brady

Erin Brady is een model, tv-presentator en Miss USA 2013. Ze stond in de top tien van de Miss Universe 2013-verkiezing. Brady is de eerste deelnemer uit Connecticut die de titel wint. Aangezien seizoen 1 Ariadna Gutierrez had, is het waarschijnlijk dat Erin Brady ook op Celebrity Big Brother zou kunnen zijn.

12 James Hinchcliffe

James Hinchcliffe is een Amerikaanse autocoureur en commentator, die deelnam aan de IndyCar-serie. Hinchcliffe deed ook mee aan seizoen 23 van Dancing with the Stars, waar hij tweede werd. De 35-jarige zou een van de jongsten van het seizoen zijn en zou een voordeel kunnen hebben vanwege zijn atletisch vermogen.

11 Erika Jayne

Erika Jayne is een zangeres, actrice en reality-tv-ster die vooral bekend staat om haar tijd in The Real Housewives of Beverly Hills. De 50-jarige heeft één album en talloze singles uitgebracht en is een van de meer populaire Housewives. Als NeNe Leakes haar niet verslaat, is de kans groot dat Erika Jayne in de cast van seizoen 3 Celebrity Big Brother zit.

10 Hope Hicks

Hope Hicks is een public relations executive en politiek adviseur die in de regering van president Donald Trump heeft gediend als directeur strategische communicatie van het Witte Huis. De 34-jarige was ook communicatiedirecteur van het Witte Huis en adviseur van de president.

9 Dennis Rodman

Dennis Rodman is een voormalig basketbalspeler. Nadat hij met basketbal was gestopt, richtte hij zich op acteren en worstelen. Hoewel er veel atleten in deze line-up zijn, zou Rodman de belangrijkste kanshebber kunnen zijn. De meeste mensen kennen hem en mogen hem.

8 Jillian Michaels

Jillian Michaels is een personal trainer, zakenvrouw, auteur en tv-persoonlijkheid. Ze is vooral bekend om haar optredens in The Biggest Loser en heeft gehost en verscheen op vele andere realityshows en fitnessshows. De 47-jarige is in topvorm en zou een moord doen in de fysieke wedstrijden op Celebrity Big Brother.

7 Jerry Trainor

Jerry Trainor is een acteur, komiek en muzikant. Hij staat bekend om het spelen van Spencer Shay in de tiener sitcom, iCarly, evenals de reboot met dezelfde naam. Aangezien zijn castmate van iCarly, Miranda Cosgrove, een grote fan van de show is, zou hij fans van de show kunnen winnen alleen door haar goedkeuring.

6 Lamar Odom

Lamar Odom is een voormalig professioneel basketbalspeler en de ex-echtgenoot van Khloe Kardashian, dus hij is geen onbekende in reality-tv en drama. De 42-jarige is een grote mogelijkheid voor dit seizoen van Celebrity Big Brother.

Aanbevolen: