Wat gebeurt er met het conservatorium van Amanda Bynes?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurt er met het conservatorium van Amanda Bynes?
Wat gebeurt er met het conservatorium van Amanda Bynes?
Anonim

Als mensen over de hele wereld de term 'conservatorschap' horen, is de eerste persoon die in je opkomt Britney Spears.

Na bijna 13 jaar kwelling is Spears nu vrij om haar eigen leven te leiden zonder inmenging, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Amanda Bynes. Net als het lot van Spears, heeft Bynes elk aspect van haar leven door anderen laten beheersen als gevolg van een zeer strikt conservatorium dat was ontworpen om haar tegen zichzelf te beschermen.

Er is veel tijd verstreken sinds ze gedwongen werd te leven met de beperkingen van deze regeling, en ze probeert dit proces nu voor eens en voor altijd te beëindigen. Er is veel te weten over deze zaak en de verschillende manieren waarop de situatie van Bynes binnenkort zal verbeteren.

10 Waarom Amanda Bynes een conservatorium heeft

Amanda Bynes' ouders waren terughoudend om hun dochter onder curatele te stellen, maar helaas werd Amanda's situatie zo nijpend dat ze vonden dat ze snel en onmiddellijk actie moesten ondernemen om haar te beschermen. In die tijd worstelde Bynes met middelenmisbruik en ging door met een aantal expliciete, suggestieve en ronduit vulgaire Twitter-tirades.

Ze begon fans te vertellen dat ze een microchip in haar hersenen had en beschuldigde haar vader van misbruik - iets wat ze later herriep. Haar ouders deden hun best om met Amanda samen te werken, maar nadat ze in 2013 was gearresteerd voor rijden onder invloed, besloot haar familie dat ze moesten ingrijpen.

9 Wie beheert het conservatorium van Amanda Bynes?

Amanda's moeder, Lynn, is verantwoordelijk voor haar conservatorium sinds de dag dat het werd ingevoerd. Ze stond aan de zijde van haar dochter terwijl ze in een psychiatrische ziekenhuis werd opgenomen en hielp haar door haar juridische strijd heen. In alle opzichten heeft Lynn de zaken van Bynes met de grootste zorg beheerd en zijn er geen meldingen geweest van verkeerd gebruik of interne problemen. Ze heeft de verschillende bewegende delen en beperkingen van het conservatorium beheerd en lijkt dit zonder incidenten te hebben gedaan.

8 De belangrijkste levensverbeteringen van Amanda Bynes

Amanda Bynes is naar voren gekomen om toe te geven dat ze zich in een zeer donkere plaats bevond toen haar conservatorium werd toegekend. Ze weet dat ze ernstige beoordelingsfouten heeft gemaakt en zich ongepast heeft gedragen, en ze heeft ijverig gewerkt om tekenen van verbetering aan te tonen. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt aan het verbeteren van de relatie met haar familie en is ze verloofd. Ze heeft haar studie afgerond en is toegewijd aan het veranderen van haar pad.

7 Amanda Bynes herwon de controle over haar financiën in 2017

Een van de belangrijkste verschillen tussen het conservatorium van Bynes en dat van Britney Spears, is het feit dat de familie van Bynes ervoor heeft gezorgd dat haar regeling is geëvolueerd in samenhang met haar verbeterde geestelijke gezondheid. In 2017 kreeg Bynes toegang tot haar eigen financiën en hoefde ze niet langer te worden geconfronteerd met financiële beperkingen of regelmatig voor de rechtbank te verschijnen om financiële toegang te vragen.

6 Ze heeft al een tussentijdse overgang gemaakt

Ter voorbereiding op haar aanvraag om haar conservatorium te beëindigen, heeft Amanda Bynes enorme vooruitgang geboekt en bevindt ze zich in feite al in een tussentijdse overgang. Ze heeft vastgehouden aan haar opleiding en behaalde een associates degree in de ontwikkeling van merchandise-producten.

Ze is ook begonnen met het tonen van haar vermogen om op verantwoorde wijze onafhankelijk te blijven door in een appartementengemeenschap te wonen die is ontworpen om haar te helpen gemakkelijk over te gaan naar volledige vrijheid. De faciliteit houdt zich routinematig bezig met drugstesten en heeft indien nodig een casemanager beschikbaar. Bynes heeft het heel goed gedaan binnen deze regeling.

5 De rol van de vader van Amanda Bynes in het conservatorium

Tijdens haar conservatorium was Rick, de vader van Amanda Bynes, verantwoordelijk voor het toezicht op haar financiële nalatenschap. Hij heeft haar financiële activa beschermd en de resterende betalingen beheerd die tijdens haar afwezigheid uit de entertainmentindustrie bleven evolueren. Rick is bereid om alle vereiste documenten en accountinformatie te overleggen om te helpen bij het ontslag van haar voogdijschap, en er lijkt geen vijandigheid te zijn binnen dit proces.

4 Hoe lang heeft Amanda Bynes een conservatoriumopleiding gehad

Het is lang geleden dat Amanda Bynes volledig en officieel gratis was. Haar conservatorium is nu bijna negen jaar van kracht en ze heeft die tijd kunnen gebruiken om haar conditie te verbeteren, haar verslavingsproblemen te overwinnen en te bewijzen dat ze op een betere plek is. Bij de aanvang van deze conservatorschapsregeling was Bynes nog niet in staat om te gaan met de veranderingen in levensstijl die van haar werden gevraagd. Sindsdien heeft ze monumentale stappen gezet om haar leven te verbeteren en haar vrijheid terug te krijgen.

3 Waarom het conservatorium van Amanda Bynes anders was dan dat van Britney Spears

Zowel Britney Spears als Amanda Bynes zijn geëvolueerd als kindsterretjes die uiteindelijk een extreme maatregel nodig hadden om hen te beschermen. Het conservatorschap van Amanda heeft echter niet dezelfde aandacht of tractie gekregen als dat van Britney. De pers heeft Bynes in feite toegestaan om grijs te worden terwijl ze aan zichzelf werkte, terwijl Britney's zaak veel meer drama met zich meebracht, meer bekendheid kreeg en de FreeBritney-beweging genereerde.

Bynes' fortuin is veel minder dan dat van Spears, en haar familie lijkt zich op geen enkele manier met haar landgoed te bemoeien, waardoor dit een veel vreedzamer conservatorium is dat onder de radar is gebleven.

2 Amanda Bynes dossiers om haar conservatorium te beëindigen

Nu ze vooruitgang heeft geboekt en zich heeft toegewijd aan haar eigen verbetering, heeft Amanda Bynes haar conservatorium ontheven. Ze wil alle aspecten van haar leven weer volledig onder controle krijgen, en ze denkt dat ze sterk genoeg, gefocust genoeg en gezond genoeg is om officieel deze enorme stap voorwaarts naar een mooiere toekomst te zetten. De rechtbank bereidt zich voor om haar zaak te behandelen.

1 Amanda Bynes' ouders steunen het einde van haar conservatorium

In wat een grote stap vooruit lijkt te zijn voor de familie Bynes, staan Lynn en Rick Bynes volledig achter het verzoek van hun dochter. Ze vinden dat ze vooruitgang heeft geboekt in het verbeteren van haar leven en dat ze in staat is om op een gezonde manier met zichzelf om te gaan.

Wanneer Amanda haar dag in de rechtbank krijgt om het einde van haar bijna negenjarige conservatorium te vragen, zullen haar ouders hun volledige steun geven en instemmen met deze verandering, waardoor fans geloven dat er geen echte reden zou zijn voor de rechter om tegen dit besluit te beslissen. Na een enorme hoeveelheid hard werk en pure vastberadenheid, lijkt dit conservatorium succesvol te zijn geweest en heeft het zijn doel gediend, en Amanda Bynes is een stap dichter bij het opnieuw betreden van de wereld die ze achterliet.

Aanbevolen: