Welke pop-koningin is rijker: Beyonce of Lady Gaga?

Inhoudsopgave:

Welke pop-koningin is rijker: Beyonce of Lady Gaga?
Welke pop-koningin is rijker: Beyonce of Lady Gaga?
Anonim

Beyonce vs. Lady Gaga: het is een strijd zo oud als de tijd. Of in ieder geval zo oud als onze tijd. Zolang Lady Gaga er is, is er Beyonce, en fans hebben meedogenloos gevochten over wie de betere popkoningin is. Onze kijk op het argument? Welnu, we geloven dat er ruimte is voor deze beide getalenteerde en zeer modieuze celebs.

Hoewel onze nieuwsgierigheid de overhand heeft gekregen, willen we niet bewijzen wie de 'beste' artiest is. We zijn veel meer geïnteresseerd in tastbare feiten en cijfers. De punten op deze lijst zijn dus een directe vergelijking van de twee onofficiële queens of pop.

Wie verdient meer? Wie heeft er meer interessante side-gigs? Eerlijk gezegd wordt het vanaf hier alleen maar beter. Vertrouw ons.

13 Beyonce's Tours Bruto In het $200M Ballpark

Wat, voor de goede orde, enorm is. Vaak verdienen tours niet per se veel geld, vooral niet voor kleine en onafhankelijke acts. Beyonce, met haar populariteit en onthutsend vermogen, is een ander ras.

The "Singer's Formation World Tour genereerde meer dan $ 250 miljoen, [terwijl] The Mrs. Carter Show World Tour, die liep van 2013 tot 2014, naar verluidt ongeveer $ 212 miljoen verdiende", aldus Harper's Bazaar. Dat zijn enkele consistent goede tournummers voor haar - ze blijft in uitstekende fysieke en financiële conditie.

12 Maar dat geldt ook voor Lady Gaga's

Beyonce is echter niet de enige die tourgeld binnenha alt. Lady Gaga houdt haar eigen in termen van inkomsten, aangezien "haar "Monster Ball"-tour van 2009 tot 2011 haar $ 227 miljoen opleverde over 200 dates". Hoewel haar andere tours de $ 200 miljoen niet helemaal hebben bereikt, zijn we er zeker van dat als ze nog een tour zou doen op dezelfde schaal als "The Monster Ball", de kaartverkoop onmiddellijk de beugel van $ 200 miljoen zou bereiken.

11 Mensen gaan Gaga over haar albums

De albumverkoop van Lady Gaga is iets moeilijker te bepalen, maar we hebben wel enkele albumnummers, wat meestal een goede manier is om de verkoop te beoordelen. Het totale aantal verkochte platen van Lady Gaga is meer dan 30,17 miljoen. Nu weten we niet zeker of dit downloads omvat, of hoe dit zich verta alt in echt geld. Toch is het een behoorlijk hoog aantal! We durven te wedden dat dit zich verta alt in een serieuze bank.

10 terwijl de omzet van Beyonce $ 13 miljoen bedraagt

Beyonce's cashflow was iets gemakkelijker op te sporen. Ze heeft naar verluidt $ 13 miljoen aan albumverkopen gehad, vanaf 2019. Houd er rekening mee dat dit het soort dingen is dat de hele tijd in beweging is. Als ze een ongelooflijk album uitbrengt, zal haar albumverkoopwaarde toenemen (en weer toenemen zodra er nieuws komt).

9 Eenmalige optredens zijn goede geldmakers

De gangbare koers lijkt ongeveer een miljoen te zijn, maar soms zullen de sterren meer maken. Je moet er echter niet van uitgaan dat je Beyonce kunt boeken voor een oud solo-optreden. Beyoncé ontving $ 2 miljoen om 'een set liedjes van een uur' uit te voeren voor de zoon van kolonel Gaddafi', wat ons bewijst dat je echt een prijs op geluk kunt zetten - helaas ligt die prijs net ver buiten ons bereik. Geen privé Beyonce-concerten voor ons!

8 Beyonce's Coachella-vergoeding was enorm

Zoals, enorm. Absoluut enorm. Zoals, meer geld dan we in een jaar verdienen. Blijkbaar "werd de zanger ergens tussen $ 8 miljoen en $ 12 miljoen betaald voor het hoofdacteren van beide Coachella-weekenden." Laat dat getal maar even bezinken. Iemand overhandigde haar zelfs een cheque met dat bedrag erop, gewoon omdat ze haar kunst had gedaan! Dat is indrukwekkend.

7 En ze heeft een ongelooflijk zakelijk inzicht

Zangers zullen inderdaad privé bedrijfsevenementen doen, hoewel de kosten zeker buiten onze prijsklasse vallen. Hoewel Beyonce heeft geleerd haar zakelijke vaardigheden te verbeteren. Voor één optreden had Beyonce "haar gebruikelijke prestatievergoeding van $ 6 miljoen kunnen krijgen … In plaats daarvan besloot ze in plaats daarvan $ 6 miljoen aan Uber-aandelen te kopen." Hoofdschudden bij het opgeven van $ 6 miljoen? Maak je geen zorgen, haar aandelenaandeel is meer dan $ 9 miljoen waard.

6 Beiden ploeteren in film/tv

A Star Is Born is duidelijk degene waar we het hier over hebben, toch? Lady Gaga's acteerextravaganza gaf ons echt een kijkje in haar acteervermogen. Ze werd rijkelijk betaald. Beyonce verdient ook veel geld; ze "tekende een deal voor drie projecten met de streaminggigant [Netflix], ter waarde van ongeveer $ 60 miljoen", aldus Indiewire.

5 Maar Lady Gaga heeft banden met Las Vegas

De residentie in Vegas is mogelijk een van de beste carrièrekeuzes die ze ooit heeft gemaakt. Het geld is ongelooflijk en ze gaat het echt opfleuren. Ze is er nog niet klaar mee, zoals we begrijpen, maar "Gaga's potentiële salaris aan het einde van haar shows kan oplopen tot $ 100 miljoen." Wauw! Hopelijk brengt ze deze shows terug, want we zouden graag een Lady Gaga Las Vegas-show van een miljoen dollar meemaken.

4 Gaga heeft ook make-up

Nog een van Gaga's inkomstenstromen komt van haar make-uplijn. We wisten hier eigenlijk niets van - tot nu toe lijkt het haar goed te doen. Natuurlijk heeft haar andere schoonheidsproduct, Fame (het is haar parfum, niet haar staat van zijn), ook wat geld voor haar opgebracht. Het is waarschijnlijk niet haar grootste inkomstenstroom, maar het draagt zeker bij aan haar totale vermogen. Ze is echter niet de enige die zich bezighoudt met schoonheid.

3 Maar Beyoncé heeft Ivy Park

De verbluffende kledingsensatie die de sociale media deed schudden, was inderdaad het geesteskind van het zakelijke genie Beyonce. Haar band met Adidas is sterk, dankzij deze succesvolle samenwerking, en de deal omvat ook haar dochter! Het staat tenslotte in de naam.

We zullen eerlijk zijn - hoeveel Bey verdient met deze samenwerking is een beetje een mysterie, maar we weten dat het veel is. Door haar band met Adidas heeft Beyonce het heel goed gedaan.

2 Lady Gaga's totale vermogen? $ 320 miljoen of zo

Ze is een acteur, zangeres en danseres - om nog maar te zwijgen van het kunstenaarschap en het vermogen om instrumenten te bespelen. Lady Gaga is echt de definitie van multitalent. We houden van wat ze met haar carrière heeft gedaan. Het is erin geslaagd om haar ongeveer $ 320 miljoen te verzamelen.

Het is duidelijk dat het aantal fluctueert, afhankelijk van haar sponsoring of haar goedkeuringen, evenals haar acteeroptredens per jaar. Toch zijn dat geen kleine aardappelen. Gaga houdt haar mannetje in deze strijd.

1 Maar Beyonce heeft haar verslagen met $400 miljoen

Sorry, Gaga. Het lijkt erop dat Beyonce de hele tijd een beetje extra bank op de bank heeft gehad. Tussen Ivy Park, touren, privéconcerten en een overvloed aan andere projecten die we al hebben besproken, is het vermogen van Beyonce ver in het gebied van $ 400 miljoen - en terecht!

Ze heeft haar imperium zelf opgebouwd en handhaaft het met gemak. Om nog maar te zwijgen over hoe ze een interne medewerker heeft met Jay-Z. Dit maakt Beyoncé misschien wel de popkoningin!

Aanbevolen: