Machine Gun Kelly en Avril Lavigne naar headliner Summerfest 2022

Inhoudsopgave:

Machine Gun Kelly en Avril Lavigne naar headliner Summerfest 2022
Machine Gun Kelly en Avril Lavigne naar headliner Summerfest 2022
Anonim

De poppunk-revivalbeweging staat centraal op Summerfest 2022, met Avril Lavigne als headliner in het St. Joseph's He alth Amphitheatre in New York in Syracuse met de rapper die rocker Machine Gun Kelly is geworden. Avril, die 20 jaar geleden haar poppunkdebuut Let Go uitbracht, zal de volgende golf van poppunk helpen inluiden met Machine Gun Kelly als onderdeel van zijn Mainstream Sellout Tour met speciale gast Iann Dior.

Machinegeweer Kelly leidt de poppunk-revival, en je kunt het deze zomer zelf bekijken

Machine Gun Kelly heeft de heropleving van pop-punk geleid met de release van zijn 2020-album Tickets To My Downfall, dat tot stand kwam nadat MGK met Blink 182-drummer Travis Barker werkte aan zijn 2019-nummer I Think I'm Okay. Het nummer was een verrassend succes en culmineerde in een soort carrièrewending voor de rapper, die nu twee poppunkalbums heeft uitgebracht die lovende kritieken kregen.

De tweede single van MGK's nieuwe plaat Emo Girl bevat Willow, die er ook in geslaagd is om zichzelf met succes te rebranden als onderdeel van de poppunk-revival. De videoclip voor het nummer heeft meer dan 8 miljoen keer afgespeeld op YouTube. MGK werkte eerder samen met Willow aan haar album Lately I Feel Everything uit 2021.

Het is de enige plek in Upstate New York die MGK heeft geboekt tijdens zijn Mainstream Sellout-stadiontour. Hij zal het podium betreden naast Avril en Travis, samen met Blackbear, Willow en Trippie Redd op bepaalde data in andere steden.

Dit is niet de eerste keer dat MGK naar Syracuse komt - de zanger filmde in 2018 de Amerikaanse High-film Big Time Adolescence met Saturday Night Live-ster Pete Davidson. De twee namen zelfs de tijd om een videoclip te maken voor MGK's nummer Loco tijdens productie.

The Princess Of Pop-Punk zal ook headliner zijn op Summerfest 2020 om haar nieuwe plaat 'Luv Sux' uit te voeren

Avril was van haar kant een van de grootste namen op het hoogtepunt van de poppunkscene van 2000. Van haar debuutalbum Let Go werden meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht. De nieuwste release van de zanger, Luv Sux, is een welkome terugkeer in vorm voor de Princess of pop-punk en bevat samenwerkingen met MGK en mede-Blink-182-alumin Mark Hoppus.

Als de heropleving van poppunk niet jouw scene is, zal Summerfest 2022 optredens bevatten van legendarische rockers The Doobie Brothers (19 juni), The Chicks (29 juni), evenals Incubus met Sublime with Rome (augustus 2).

Aanbevolen: