Harry Potter-actrice Bonnie Wright is stiekem getrouwd

Inhoudsopgave:

Harry Potter-actrice Bonnie Wright is stiekem getrouwd
Harry Potter-actrice Bonnie Wright is stiekem getrouwd
Anonim

Harry Potter-actrice Bonnie Wright is getrouwd met haar vriend, Andrew Lococo.

De 31-jarige actrice, die Ginny Wemel speelde, maakte het blijde nieuws zondag bekend op Instagram.

Bonnie Wright kondigt verloving aan

Wright postte op haar Instagram een video van haar ongewone trouwringen en onthulde dat ze zaterdag getrouwd was.

Bonnie voegde het bijschrift toe: "Gisteren was de beste dag van mijn leven? dankzij mijn man!!"

Bonnie's prachtige maar ongewone ring lijkt een vierkante blauwe diamant te zijn, gezet in een dubbele gouden band terwijl hij een eenvoudige gouden band droeg. Wright plaatste ook afbeeldingen van bloemstukken en een lange eettafel buiten, versierd met kaarsen en sinaasappels.

Vrienden en fans van Bonnie reageerden snel op de post van Bonnie en feliciteerden het paar met hun opwindende nieuws.

Co-ster Tom Felton schreef: "Gefeliciteerd B xx."

Terwijl actrice Scarlet Hefner, die Pansy Parkinson speelde in de succesvolle filmserie, eraan toevoegde: "Gefeliciteerd jullie allebei! @thisisbwright."

In een recente Instagram-post deelde ze inzicht in hun romance en schreef: "Liefde voelt als deze roze broek. Elektrisch en pluizig tegelijk."

Wright's nieuwe echtgenoot Andrew Lococo

Het is niet bekend hoe lang Wright en Lococo al samen zijn. Het paar plaatste voor het eerst samen op sociale media in september 2020. Het paar ging samenwonen in februari 2021, waarbij ze van Los Angeles naar San Diego verhuisde.

In een YouTube-vlog vertelde de actrice aan haar volgers: Andrew en ik gingen al heel lang heen en weer tussen deze twee steden, dus we waren klaar om op dezelfde plek te wonen. Dit is het huis van Andrew, dat nu ons huis is.

"Hij woont hier al 10 jaar [en] heeft een prachtige tuin. Hij heeft er heel goed voor gezorgd."

Bonnie was eerder verloofd met haar Potter-collega Jamie Campbell Bower, nadat ze elkaar ontmoetten tijdens het filmen van The Deathly Hallows Part 1. Hij speelde een jonge Gellert Grindelwald in de film uit 2010. Het paar ging in juni 2012 uit elkaar en hij ging door met daten met Lily Collins tot 2015.

Wright nam onlangs deel aan de tv-reünie van de filmfranchise Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, die eerder dit jaar werd uitgezonden. Sinds ze Ginny speelde in de iconische filmreeks, heeft ze rollen gehad in films als Before I Sleep en After The Dark omdat ze erkenning kreeg voor haar milieuactivisme; ze is ook een ambassadeur voor de goede doelen Greenpeace en Lumos.

Aanbevolen: