Waarom Harry Potter-fans zeggen dat Ginny Wemel van Bonnie Wright slecht was

Inhoudsopgave:

Waarom Harry Potter-fans zeggen dat Ginny Wemel van Bonnie Wright slecht was
Waarom Harry Potter-fans zeggen dat Ginny Wemel van Bonnie Wright slecht was
Anonim

In de afgelopen jaren heeft de Harry Potter-franchise helaas veel hits gekregen. De Fantastic Beasts-films zijn tenslotte niet zo populair, Johnny Depp en Ezra Miller zijn grote problemen geworden en J. K. Rowling heeft zelfs mensen van streek gemaakt die in haar films speelden. Als gevolg van alle negatieve aandacht die aan de Potter-franchise is besteed, zijn sommige mensen misschien vergeten hoe succesvol en populair de serie door de jaren heen is geweest.

Op het hoogtepunt van de populariteit van de Harry Potter-serie waren er mensen over de hele wereld die bereid waren om uren in de rij te staan om het nieuwste boek te kopen op de avond dat het werd uitgebracht. Gezien hoeveel mensen in de loop der jaren om de Potter-serie hebben gegeven, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat mensen erg gepassioneerd zijn over alle aspecten van de franchise. Er zijn bijvoorbeeld veel fans die debatteren over elk aspect van de Potter-franchise, inclusief de mensen die hun mening hebben geuit over waarom Bonnie Wrights vertolking van Ginny Wemel slecht was.

Waarom sommige fans een hekel hebben aan Ginny Weasley uit de Harry Potter-films

In deze tijd zijn er veel plaatsen online waar mensen naartoe kunnen gaan om te communiceren met mensen die dezelfde passies hebben als zij, inclusief alle sociale-mediaplatforms. Veel mensen wenden zich echter tot één platform boven alle andere om te communiceren over de onderwerpen waar ze het meest om geven, Reddit. Iedereen die bijvoorbeeld van de Harry Potter- en Fantastic Beasts-films houdt, kan naar de subreddit van r/harrypotter gaan om met andere fans over hen te communiceren.

Tijdens het begin van de jaren 2010 ging een Reddit-gebruiker die langs u/erikathegreat gaat op de r/harrypotter-subreddit om een eenvoudige vraag te stellen: "Waarom al die haat op Bonnie Wright?" In het commentaargedeelte van de post van die persoon wordt één ding snel duidelijk: niemand lijkt Bonnie Wright specifiek de schuld te geven van de problemen die ze hebben met hun karakter.

Volgens de topreactie in de eerder genoemde Reddit-thread die is geschreven door u / zntaylor, is het probleem met Ginny Wemel in de films het gebrek aan chemie die ze deelt met Harry Potter. Ik vind haar leuk en ik denk dat ze Ginny goed heeft neergezet, maar ik vond het niet leuk dat zij en Daniel Radcliffe geen chemie hadden. Ik weet dat er geen manier was om te zien dat ze als kinderen waren gekozen, ik wenste dat er IETS tussen hen was.”

Net als de vorige gebruiker schreef u/sonicfacial op Reddit over een probleem met Ginny Wemels vermeende gebrek aan chemie met Harry Potter. Volgens hen leek het alsof Ginny "door haar kleine zusje was leren kussen", omdat haar omhelzing met Harry zo ongemakkelijk was. Bovendien klaagde u/sonicfacial over hoe Ginny in de films overkomt als een individueel personage.

Bonnie deed goed acteren en spelen wat de regisseur wilde, maar ik had zo'n ander idee van Ginny in de boeken dan wat in de films werd geportretteerd. Boek Ginny was veel complexer dan de films haar maakten. Ik zag een zeer dynamische progressie in de boeken van een zeer verlegen en overklaste heks tot onafhankelijkheid en zelfs enkele littekens daar. Ik voelde dat Ginny veel van de ontberingen doormaakte die Harry en Ron en Hermelien doormaakten, maar er GEEN erkenning voor kreeg. Film Ginny was zo simpel en duidelijk.”

Bonnie Wright krijgt ook veel liefde van fans

Aan de positieve kant is internet een geweldig hulpmiddel dat mensen kunnen gebruiken om te leren en te communiceren met mensen over de hele wereld. Aan de andere kant lijdt het geen twijfel dat internet een beerput kan zijn, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Met dat in gedachten is het de moeite waard om de klachten die mensen hebben over de versie van Ginny Wemel die in de Harry Potter-films voorkomt, in de juiste context te plaatsen.

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat veel mensen die klagen over de versie van Ginny Wemel die in de Harry Potter-films te zien is, dit op een volledig respectvolle manier doen. Als gevolg hiervan is er geen reden om boos te zijn op zulke mensen die een hekel hebben aan het personage in de films. Dat gezegd hebbende, iedereen die denkt dat iedereen hetzelfde voelt over de manier waarop Ginny in de films werd behandeld, heeft het helemaal mis. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar wat Bonnie Wright tegen E! Nieuws over haar fans in 2021.

"Ik heb zoveel geleerd en zoveel ongelooflijke mensen ontmoet. Ik vind het vooral leuk om jonge fans te ontmoeten die niet eens leefden toen de films uitkwamen. Ik denk gewoon: 'Wauw! Dit gaat door op zo'n generatieve manier.'" Als je je voorstelt dat Bonnie Wright onschuldige jonge Harry Potter-fans begroet die dol zijn op haar karakter, dan komt de hele zaak in een nieuw licht.

Aanbevolen: