Jack Osbourne had deze regels tijdens het filmen van MTV's 'The Osbournes

Inhoudsopgave:

Jack Osbourne had deze regels tijdens het filmen van MTV's 'The Osbournes
Jack Osbourne had deze regels tijdens het filmen van MTV's 'The Osbournes
Anonim

MTV's The Osbourne's hebben de familie veel geld opgeleverd, vooral de kinderen. Natuurlijk koos Sharon en Ozzy's oudste dochter Aimee ervoor om niet deel te nemen aan de veelgeprezen realityserie die per ongeluk werd geboren door het succes van Cribs. In zekere zin maakte het haar de Marilyn van The Osbourne's Munsters en redde het haar van een aantal van de brutale kritiek die haar beroemde broers en zussen moesten doorstaan. Maar het heeft haar financiën of carrière zeker niet geholpen in vergelijking met wat er met Kelly en Jack is gebeurd.

Hoewel Jack Osbourne doorging in de reality-tv-business met verschillende reisdocumentaires, had hij een zeer gecompliceerde relatie met de realityshow die hem beroemd maakte. Zijn hervonden bekendheid eiste zijn tol, en dat is precies waarom hij voet bij stuk moest houden met de productie. Dit zijn de regels die Jack Osbourne had tijdens het filmen van The Osbournes…

Wat Jack Osbourne echt dacht van de Osbournes

Jack Osbourne was gewend aan een uitbundige levensstijl en het zien van de paparazzi die zijn rockstervader volgden, maar hij was er zelf niet aan gewend om beroemd te zijn. Terwijl hij en zijn zus deelnamen aan verschillende MTV-projecten, waaronder de allereerste aflevering van Cribs, kon niets hem voorbereiden op het onaardse niveau van roem dat The Osbournes hem naliet.

"Het was zo intens. Het was niet een levensstijl waarvoor ik gemaakt ben. Ik zal het zo zeggen. De beste manier om het te zeggen is gewoon dat ik niet van alle aandacht hield. Ik hield er niet van dat alles wat ik deed gedocumenteerd werd en dat mensen commentaar gaven op de manier waarop ik op zo'n jonge leeftijd leefde", zei Jack Osbourne in een interview met The Ringer. "Omdat ik op dat moment in die ongemakkelijke tienerfase zat, vond ik aspecten ervan leuk, maar ik leefde echt in veel angst, alsof ik zou proberen het in een categorie te plaatsen van" vond ik het geweldig of was ik bang ervan?” Ik denk dat ik meer bang was."

Een van de redenen waarom het publiek zo graag naar Jack en zijn zus Kelly keek, was hun ongemakkelijke tienerfase. Ondanks het feit dat ze uit een bizar rijk en eigenzinnig gezin kwamen, waren het gewone tieners. De broers en zussen waren constant aan het vechten en gedroegen zich op een manier die identiek was aan die van 'normale' tieners. Het was herkenbaar en onderhoudend.

"Al heel vroeg was er een gevecht tussen Jack en Kelly", zei Jonathan 'JT' Taylor, producer van The Osbournes, tegen The Ringer. "Omdat we ze niet zo goed kenden, was ik nerveus dat het te uit de hand liep, dus legden we de camera's neer. De volgende dag zei Jack: 'Waarom heb je de camera's neergelegd?' [Maar ze] waren ook beroemd omdat ze ons vertelden dat we moesten oprotten, maar in het belang van het maken van de show, zou je een beetje moeten kijken hoe ver je dat kunt duwen voordat je je terugtrekt."

Jack Osbourne's regels tijdens het maken van de Osbournes

Het herenhuis van Osbournes was geen decor, het was hun huis waar een camerateam toevallig een show maakte. Dit betekende dat Jack vaak zijn dagelijkse routine deed en een stel bemanningsleden in zijn ruimte aantrof en een camera direct op zijn gezicht richtte. Toen hij probeerde een sociaal leven te leiden, werd dit een behoorlijk groot probleem.

"Soms bedekte Jack zijn camera met een handdoek omdat hij niet wilde dat we hem zouden zien rondhangen met zijn vrienden of wat dan ook. Maar weet je, hij was een tiener, "zei Henriette Mantel, een segmentproducent, to Vice tijdens een mondelinge geschiedenis van de geliefde realityshow.

Hoewel Jack soms flexibel was met de cameraploeg die in zijn sociale leven kwam, had hij een of twee concrete regels die hij ervoor zorgde dat de producenten respecteerden.

"Al heel vroeg leerde ik dat ik het vreselijk vond om gefilmd te worden terwijl ik at, en dat was mijn harde regel", zei Jack Osbourne tegen The Ringer. "Je kunt me in mijn kamer filmen, wat dan ook, maar als je me filmt terwijl ik eet, krijgen we problemen. Dat soort rare dingen. Film me niet terwijl ik 's ochtends nog slaap. Je moet me laten opstaan."

De beelden die Jack Osbourne niet in de show wilde hebben

Naast zijn specifieke regels om niet gefilmd te worden als hij wakker werd of aan het eten was, wilde Jack naar verluidt ook een bepaald moment uit de show verwijderen. In het mondelinge geschiedenisinterview The Ringer zei uitvoerend producent Jeff Stilson dat Jack echt geen beelden wilde van hem die flirt met de vriendin van zijn beste vriend in de MTV-show.

"Jack zat achter de vriendin van zijn vriend aan en hij wilde niet dat het in de aflevering zou zijn. Sharon zei gewoon: 'Sorry, Jack, we hebben een afspraak gemaakt. Misschien probeer je de volgende keer niet het meisje van je beste vriend'. Het is waarschijnlijk niet de manier waarop de meeste moeders dat zouden afleveren, en ik denk dat hij een minuut boos was, maar ik denk dat hij een lesje heeft geleerd, " legde Jeff uit.

"Destijds voelde ik me nooit op mijn gemak met de afleveringen waarin ik met meisjes omging", legde Jack uit. "Dat spul heeft me altijd gek gemaakt, omdat ik me er echt door schaamde. Maar nu vind ik het hilarisch."

Aanbevolen: