Maakt CeeLo Green nog steeds muziek?

Inhoudsopgave:

Maakt CeeLo Green nog steeds muziek?
Maakt CeeLo Green nog steeds muziek?
Anonim

Er was eens in de vroege jaren 2010 dat CeeLo Green een onstuitbare kracht in de muziekindustrie was. CeeLo werd beroemd als technisch begaafde soulmuzikant en maakte zijn eerste indruk in het genre met singles als "Crazy" en door Bruno Mars geschreven "Fk You" van zijn debuutalbum The Lady Killer. Het platina-gecertificeerde project zelf was destijds een commercieel succes en er werden alleen al in de VS meer dan 498.000 exemplaren verkocht, wat een explosief welkomstgeschenk van CeeLo aan de wereld betekende.

Dat gezegd hebbende, die gloriedagen zijn echter allang voorbij. Terwijl we de jaren 2020 binnenstappen, is CeeLo nergens te horen, afgezien van zijn kortstondige stints als coach voor The Voice. Zijn controversiële capriolen op sociale media en op het podium hebben ook enigszins bijgedragen aan zijn ondergang. Dit is wat er mis ging met de carrière van CeeLo Green en wat de toekomst biedt voor de machtige gevallen reus.

6 De laatste paar albums van CeeLo Green deden het niet goed

Na zo'n explosief begin van een carrière bij The Lady Killer stond de inzet hoog voor CeeLo Green. Zijn volgende, kerstvolle album daarna, Cee Lo's Magic Moment, was nog steeds op een recordhoogte, maar zijn albumverkopen daalden daarna. Het tikken op Charlie Puth en Elton John voor het Heart Blanche-album in 2015, was een commerciële en kritische ramp. De opvolger van 2020, CeeLo Green Is Thomas Callaway, is hetzelfde verhaal. Hoewel het niet zegt dat deze projecten verschrikkelijk zijn, lijkt de soulcrooner niet in staat om de magie te repliceren die hij ooit in de jaren 2010 had.

5 CeeLo Green op 'The Voice'

In 2011 voegde CeeLo zich bij Adam Levine, Blake Shelton en Christina Aguilera van Maroon 5 in de jury van The Voice. Hij bleef tussen 2011 en 2014 vier seizoenen, maar ging na seizoen 5 met pensioen vanwege zijn slechte pers toen hij werd aangeklaagd in een drugszaak.

"Ik heb heel goed gepraat over het opnieuw doen van The Voice", zei de zanger over de mogelijkheid in een interview in 2015: "Dus ik heb dat gewoon een beetje naar voren gebracht, wishful thinking, een beetje bereid. Omdat Ik zou het graag nog een keer doen."

4 CeeLo Green's Twitter Rant

In de nasleep van zijn aanklacht wegens verkrachting, vonden rechters de zanger niet schuldig nadat ze hadden verklaard dat de uitwisseling met wederzijds goedvinden was. Vervolgens ging hij echter naar Twitter om te impliceren dat als de persoon "flauwgevallen" is, het geen verkrachting is.

"Als iemand flauwv alt, zijn ze niet eens bewust BIJ jou, dus MET impliceert toestemming", luidt de verklaring in nu verwijderde tweets. "Mensen die echt verkracht zijn HERINNER me!!!"

In een gesprek met The Sunday Times keek de zanger achteraf terug op de controversiële tweets en vroeg om vergeving: "Ik dacht zeker niet na, ik dacht niet na over wie ik zou kunnen beledigen. En aan die vele mensen, hoe veel of hoe weinig ook, wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om nogmaals mijn excuses aan te bieden." De schade was echter al aangericht en zijn carrière is hier nooit van hersteld.

3 CeeLo Green's TBS Comedy Series werd geannuleerd

Als gevolg van de slechte pers die hij heeft veroorzaakt, heeft TBS CeeLo's komische realityshow The Good Life geannuleerd. De pilot werd uitgezonden in de zomer van 2014, maar de zender had de show in september van hetzelfde jaar gepland. NBC News merkte op dat TBS besloot de serie niet te verlengen vanwege slechte beoordelingen, maar de aankondiging kwam slechts een paar dagen na die reeks Twitter-tirades. In hetzelfde jaar liet Sony Pictures hem ook uit zijn rol in Hotel Transylvania 2 vallen en verving hem door Keegan-Michael Key.

2 CeeLo Green's Coachella-set in 2011 werd afgebroken

Dat gezegd hebbende, dit is niet de enige keer dat de Grammy-winnende artiest zijn carrière enigszins heeft verpest tot een astronomisch niveau. In 2011 kwam hij te laat voor zijn Coachella-set van 25 minuten. Toen hij zich op het podium verontschuldigde vanwege vertragingen in het vliegverkeer, joelden zijn fans hem uit en stormde hij het podium af.

Drie jaar later trad hij op in het Yankee Stadium voor de Stadium Series-festiviteiten, maar het ging niet helemaal zoals gepland toen fans van Rangers en Islanders hem tijdens het hele optreden uitjouwden. Hij reageerde met twee middelvingers in de lucht.

1 Wat volgt er voor CeeLo Green's?

Dus, wat biedt de toekomst voor het voormalige "one hit wonder"? Zijn recente album werd uitgebracht in 2020, maar zijn slechte publieke beelden hebben enigszins belemmerd wat een getalenteerde soulcrooner hij ooit was. Hij treedt echter nog steeds actief op, aangezien hij zich onlangs heeft aangesloten bij Brian McKnight en Brian Culbertson voor het Newport Beach Jazz Festival deze zomer. In april zal hij ook optreden in het del Lago Resort Casino in Waterloo, N. Y. en dit voorjaar zal hij Boombox leiden met hiphopcollectief Naughty by Nature.

Aanbevolen: