David Schwimmer had problemen met het werken met deze co-ster van 'Friends

Inhoudsopgave:

David Schwimmer had problemen met het werken met deze co-ster van 'Friends
David Schwimmer had problemen met het werken met deze co-ster van 'Friends
Anonim

De grootste tv-shows aller tijden wisten de aandacht van miljoenen fans over de hele wereld te trekken met geweldige teksten en uitstekende casting. Shows zoals The Office hielpen het spel te veranderen voor het volgende tijdperk van shows, en hoewel er altijd goede shows zijn om naar te kijken op televisie, zijn er maar weinig die de tand des tijds doorstaan.

Friends is misschien wel de beste show van de jaren 90 en gemakkelijk een van de beste shows in de televisiegeschiedenis, en de serie veranderde zijn sterren in bekende namen. De recente castreünie zag de originele 6 een inhaalslag maken en een diepe duik nemen in de geschiedenis van de show, en er werd veel onthuld tijdens de special, wat leidde tot enkele problemen die David Schwimmer had met een bepaalde tegenspeler.

Laten we eens kijken naar het conflict in kwestie.

Dringend als Ross op 'Friends'

Vrienden van David Zwemmer
Vrienden van David Zwemmer

Als we kijken naar de geschiedenis van de televisie, zijn er maar weinig shows die zo succesvol zijn als Friends. Een van de belangrijkste redenen waarom de show zo'n grote hit was, was dat het uitzonderlijk goed was gecast, en dit omvat de casting van David Schwimmer als Ross Geller in de show. Schwimmer was perfect voor de rol, en hij hielp de serie naar een ander niveau te tillen terwijl het nog op televisie was.

Tot op de dag van vandaag hebben fans van de show nog steeds gemengde gevoelens over Ross als personage, waarbij sommigen van hem houden en anderen een hekel aan hem hebben. Het is altijd interessant om te horen hoe mensen Ross niet alleen als een personage zien, maar ook zijn relatie met Rachel in de show. Dit gesprek zou niet plaatsvinden als David Schwimmer de rol in de jaren 90 en 2000 niet zo goed had gespeeld. Het blijkt dat de rol van Ross is geschreven met zijn stem in gedachten.

Volgens schrijver en producer, Marta Kauffman, had Schwimmer het jaar ervoor auditie gedaan voor een pilot die we aan het maken waren, en hij bleef maar in ons hoofd hangen. Dat was een aanbieding. Geen auditie.”

Na het begin van zijn tijd in de show, zou Schwimmer al snel oog in oog komen te staan met een getrainde aap, wat het uiteindelijk moeilijker maakte dan verwacht.

Hij werkte verschillende afleveringen met Marcel The Monkey

Vrienden van David Zwemmer
Vrienden van David Zwemmer

Tijdens het eerste seizoen van Friends maakte Marcel de Aap zijn debuut en het personage zou vervolgens de geschiedenis ingaan als een van de meest memorabele co-sterren in de geschiedenis van de show. De verhaallijn met Ross en Marcel was hilarisch en de fans hielden duidelijk van wat de schrijvers hier deden.

Marcel was niet bedoeld als een permanent personage, maar als een personage uit een aantal afleveringen van een bepaalde verhaallijn. Desondanks herinneren fans zich de grappigste momenten waarbij Marcel betrokken was, en het feit dat de aap die Marcel speelde zijn sporen wist te raken voor een live publiek, wat gewoon ongelooflijk is. Dit was echter niet gemakkelijk en er was veel werk nodig om het voor elkaar te krijgen.

Zo geweldig als de dingen er in het eindproduct uitzagen, het was buitengewoon moeilijk en frustrerend om de aap zijn sporen te laten krijgen. In feite zou David Schwimmer, die het meest met de aap werkte, uiteindelijk zijn frustraties uiten over zijn tegenspeler en hoe erg hij het vond om met een levend dier te werken.

Hij haatte de ervaring

David Zwemmer Marcel
David Zwemmer Marcel

Lang voor de Friends-reünie had Schwimmer al gesproken over zijn problemen bij het werken met de aap, door te zeggen: Ik haat de aap… ik wou dat hij dood was. De trainers laten me er niet mee binden. Ze zijn echt, echt bezitterig. Het is zoiets als: 'Land op je plaatsen, doe je werk, raak de aap niet aan of hecht hem niet aan.’ Het is jammer.”

Hoewel er vele jaren waren verstreken en Schwimmer alle tijd had om zijn gevoelens te verwerken, was er niet veel veranderd aan zijn mening over het werken met een aap. Het was duidelijk een moeilijk proces voor de acteur en hij had nog steeds ernstige problemen met de algehele ervaring.

“Hier is mijn probleem: de aap was duidelijk getraind. Het moest zijn doel bereiken en zijn ding op het perfecte moment goed doen. Wat onvermijdelijk begon te gebeuren, was dat we allemaal een soort time-out van de choreografie zouden hebben, en het zou in de war raken, omdat de aap zijn werk niet goed deed. Dus we zouden moeten resetten, we zouden opnieuw moeten gaan, want de aap heeft het niet goed begrepen, zei Schwimmer tijdens de recente Friends-reünie.

David Schwimmer heeft een ongelooflijke televisie-erfenis dankzij het spelen van Ross Geller in Friends, maar ondanks dat het zo geweldig gaat voor de acteur, heeft hij nog steeds wat problemen door zijn korte tijd met een getrainde aap te werken.

Aanbevolen: