Dwayne Johnson onthult wat hij droeg in zijn iconische heuptasje op 'Young Rock

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson onthult wat hij droeg in zijn iconische heuptasje op 'Young Rock
Dwayne Johnson onthult wat hij droeg in zijn iconische heuptasje op 'Young Rock
Anonim

Megastar Dwayne Johnson was een heel andere man voor roem. Voordat hij onder meer Teremana, ZOA, de XFL en nog veel meer bezat, probeerde hij naam te maken als voetballer. Zoals we zijn gaan leren over 'Young Rock', nam hij destijds verschillende betreurenswaardige beslissingen. Hij straalde zelfvertrouwen uit aan het begin van zijn voetbalcarrière aan de Universiteit van Miami en dat vertaalde zich ook buiten het veld. Laten we eerlijk zijn, er is vertrouwen voor nodig om zo'n look te rocken, gaf DJ toe met People: "Ok, dus hier is het ding", begint Johnson aan PEOPLE uit te leggen. “Er is veel vertrouwen voor nodig om een heuptasje te rocken. Steek je duim in het heuptasje. Ik ben aan het kijken.”

Alsof de foto van de outfit niet iconisch genoeg was, voegde hij eraan toe, door erop te wijzen dat hij een tissue onder zijn elleboog had gestoken om zijn dure shirt niet vuil te maken: Ik heb een tissue onder mijn elleboog omdat ik het gevoel had dat mijn coltrui duur was', zegt hij lachend. “Het grappigste aan deze foto is dat dit geen grap is. Ik liep zo het huis uit. Zoals: Hey schat, dit is het toch?”

Een hoogtepunt van de aflevering was dat Dwayne Johnson eindelijk onthulde wat er in het heuptasje zat, het antwoord is een paar items die maar weinigen zouden raden.

Fanny Pack Essentials

"Schildpadhals, heuptasje, ketting, Dwayne." Als het op het heuptasje aankomt, was het thema "eet het en versla het". Het pakje bevatte niets meer dan poptaartjes en condooms. Oh om een tiener te zijn! Hij deelde de iconische scène met zijn IG.

Zoals we later in de aflevering zagen, zouden de dingen later een slechte wending nemen. DJ ging van de hoogste hoogtepunten naar de laagste dieptepunten, toen hij een vervelende blessure opliep die al zijn momentum ontspoorde. Hij zou een beetje ronddraaien en met zijn ouders terug naar huis gaan.

Zoals we inmiddels allemaal weten, heeft de voetbalblessure de kansen van DJ geschaad en hij heeft het nooit gehaald. Terugkijkend was het misschien wel het beste wat hem ooit is overkomen, aangezien hij tegenwoordig wordt beschouwd als de meest populaire acteur in Hollywood. Uiteindelijk is het ongetwijfeld allemaal gelukt.

Aanbevolen: