Selena Gomez's aankomende acteerprojecten

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's aankomende acteerprojecten
Selena Gomez's aankomende acteerprojecten
Anonim

Voormalig Disney Channel-ster Selena Gomez staat tegenwoordig bekend als een succesvolle zangeres, getalenteerde actrice, slimme beautymerkeigenaar - en ze is ook een van de meest gevolgde mensen op Instagram. Met een indrukwekkend vermogen van $ 75 miljoen lijdt het geen twijfel dat Selena super beroemd, rijk en aan de top van de wereld is.

Vandaag bekijken we aan welke aankomende projecten de voormalige Disney Channel-ster momenteel werkt. Van een paar spannende filmrollen waar fans heel enthousiast van zullen worden om Selena Gomez te zien spelen tot het opnieuw vertolken van haar rol als de iconische Mabel Mora in de mysterieuze comedyshow Only Murders in the Building - blijf scrollen om te zien wat je kunt verwachten te zien de ster zal binnenkort verschijnen!

6 Dit jaar kunnen we Selena Gomez al horen in de vierde aflevering van de 'Hotel Transylvania'-franchise

Laten we beginnen met het meest recente project waaraan Selena Gomez heeft deelgenomen - de computergeanimeerde avonturenkomedie Hotel Transylvania: Transformania die op 14 januari 2022 exclusief werd uitgebracht op Amazon Prime Video. Daarin is Selena de stem achter Mavis - een personage dat ze ook uitte in Hotel Transylvania, Hotel Transylvania 2 en Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. Het vierde deel in de populaire franchise volgt Drac en zijn monstervrienden terwijl ze in mensen worden getransformeerd, en het heeft momenteel een 6,1 beoordeling op IMDb.

5 En ze speelt de hoofdrol in de biografische dramafilm 'In The Shadow Of The Mountain'

Volgende op de lijst is het aankomende biografische drama In the Shadow of the Mountain waarin Selena Gomez de Peruaanse bergbeklimmer en sociaal ondernemer Silvia Vásquez-Lavado zal spelen. De film is gebaseerd op de nog te verschijnen memoires met dezelfde naam van Vásquez-Lavado - de eerste openlijk homoseksuele vrouw die de hoogste berg van elk continent beklom.

De film wordt geschreven en geregisseerd door Elgin James, die vooral bekend is vanwege het werken aan projecten als Little Birds, Lowriders en Mayans M. C.. Op dit moment zijn er geen details over een releasedatum bekend.

4 De voormalige Disney Channel-ster zal ook deelnemen aan de horrorthriller 'Dollhouse'

Laten we verder gaan met de nog te verschijnen horrorthrillerfilm Dollhouse - een project dat Selena Gomez produceert via haar July Moon-label, en het gerucht gaat dat ze ook in de hoofdrol zal spelen. Hoewel er nog niet veel details over de film bekend zijn, het is onthuld dat het vergelijkbaar is met Black Swan, en het zal zich afspelen in de wereld van de modescene van New York City. Het script is geschreven door Michael Paisley, het project is ook geproduceerd door Shawn Levy en Dan Cohen, en het zal worden geregisseerd door Emma Tammi, vooral bekend van haar deelname aan projecten als Into the Dark, The Left Right Game en Election Day: Lens Across. Amerika.

3 En ze zal een influencer spelen in de film 'Spiral' die wordt geproduceerd door Drake

Een ander spannend aankomend project waarin fans de voormalige Disney Channel-ster te zien zullen krijgen, is de thrillerfilm Spiral. Daarin speelt Selena Gomez een influencer "wiens verslaving aan sociale media ervoor zorgt dat haar lichaam letterlijk uit elkaar v alt." Naast Gomez zijn anderen die bij het project betrokken zijn onder meer de Canadese rapper Drake en Future the Prince als producers - en Petra Collins als de regisseur. Net als voor de meeste aankomende projecten van Selena Gomez, moet er nog een releasedatum worden aangekondigd.

2 Als het op shows aankomt, zal Selena Gomez blijven schitteren in de hit 'Only Murders In The Building'

Tot nu toe zijn dit alle films waarin fans Selena Gomez kunnen verwachten - maar dat betekent niet dat de ster geen andere projecten heeft om aan te werken. Zoals fans weten, speelde Selena Mabel Mora in het eerste seizoen van de mysterieuze comedyshow Only Murders in the Building die in 2021 in première ging.

Selena Gomez zal de rol voor seizoen twee van de show opnieuw spelen, maar een releasedatum is nog niet aangekondigd. Naast Gomez zijn er in de show ook Steve Martin, Martin Short, Aaron Dominguez en Amy Ryan te zien. Momenteel heeft Only Murders in the Building een 8,1 op IMDb.

1 En ze zal ook doorgaan met het hosten van haar kookshow 'Selena + Chef', die het vierde seizoen zal uitzenden

En tot slot sluiten we de lijst af met een van Selena Gomez' niet-acterende projecten - haar kookprogramma Selena + Chef. De show ging in première in 2020 tijdens quarantaine en toont de voormalige Disney Channel-ster terwijl ze thuis kookt met de hulp van een andere professionele chef-kok in elke aflevering. Vorig jaar werd de show vernieuwd voor een vierde seizoen en fans hopen dat het dit jaar in première gaat. Momenteel heeft Selena + Chef een 8,3 beoordeling op IMDb.

Aanbevolen: