Kurt Cobains dochter houdt niet zo van Nirvana

Inhoudsopgave:

Kurt Cobains dochter houdt niet zo van Nirvana
Kurt Cobains dochter houdt niet zo van Nirvana
Anonim

Kurt Cobains dochter, Frances Bean Cobain, is geen grote fan van Nirvana. De grunge-erfgename onthulde dat hoewel ze van een paar nummers van de band geniet, het niet echt haar stijl is. De dochter van de Nirvana-frontman onthulde welk nummer van de band haar aan het huilen maakt en hoe het omgaan met de nalatenschap van haar vader voor haar is geweest.

Kurt Cobain's dochter houdt niet echt van Nirvana, maar begrijpt waarom haar pops nog steeds zo'n groot probleem zijn

"De grunge-scène is niet waar ik in geïnteresseerd ben", onthulde ze in een interview. "Ik hou niet zo van Nirvana", gaf ze toe. De beroemde dochter, die nu werkt als beeldend kunstenaar en model, onthulde dat ze meer van "Mercury Rev, Oasis, Brian Jonestown Massacre" houdt.”

Auw! Frances, die nog maar een jaar oud was toen haar vader stierf, was te jong om de hoogtijdagen van grunge-muziek te ervaren. Gelukkig slaagde ze erin de erfenis van haar vader te begrijpen en waarom hij tot op de dag van vandaag zo'n populaire figuur bleef.

"Hij is groter dan het leven en onze cultuur is geobsedeerd door dode muzikanten," zei ze. “We zetten ze graag op een voetstuk. Als Kurt gewoon een andere man was geweest die zijn familie op de meest verschrikkelijke manier in de steek had gelaten… Maar dat was hij niet', zei ze.

Toen haar werd gevraagd over het opgroeien als de dochter van Kurt, en als het haar ongemakkelijk maakte, gaf ze toe dat het "onhandiger zou hebben gevoeld" als ze een fan van zijn muziek was geweest. Toch geeft ze toe dat ze haar lot als dochter van de koning van de grunge heeft omarmd.

“Ik was ongeveer 15 toen ik me realiseerde dat hij onontkoombaar was. Zelfs als ik in een auto zat en de radio aan had, is daar mijn vader,' meende ze.

Ze geeft toe dat er een paar Nirvana-nummers zijn die ze echt leuk vindt, waaronder een die haar aan het huilen maakt

Ze geeft toe dat er een paar knallers van Nirvana zijn die ze leuk vindt. " Territorial Pissings is een geweldig nummer," zei ze. Dat ene nummer waar ze elke keer van moet huilen? Dom. "Ik huil elke keer als ik dat nummer hoor", onthulde ze. "Het is een uitgeklede versie van Kurts perceptie van zichzelf, van zichzelf aan de drugs, van de drugs af, en voelt zich ontoereikend om de stem van een generatie te worden genoemd."

Hoewel Frances niet in de voetsporen van haar beroemde vader trad als muzikant, erfde ze wel zijn creativiteit. De kunstenaar deelt regelmatig haar kunstwerken op Instagram met haar 1,4 miljoen volgers en heeft in het verleden kunsttentoonstellingen gehouden.

Aanbevolen: