Shawn Mendes deelt break-up-gedicht over meer tijd willen met ex-Camila Cabello

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes deelt break-up-gedicht over meer tijd willen met ex-Camila Cabello
Shawn Mendes deelt break-up-gedicht over meer tijd willen met ex-Camila Cabello
Anonim

Maanden na het beëindigen van een 2-jarige relatie met Camila Cabello, bewijst Shawn Mendes dat hij nog steeds niet over haar heen is nadat hij een gedicht heeft gedeeld over "nog een laatste keer" nodig hebben.

Shawn Mendes plaatst een TikTok-video waarin hij Camila om meer tijd vraagt
Shawn Mendes plaatst een TikTok-video waarin hij Camila om meer tijd vraagt

"Ik wou dat we een hart-tot-hart hadden kunnen hebben… nog een laatste keer… die reis rond de wereld maakten… nog een laatste keer, en je hoort me het podium opgaan en die laatste keer spugen rijm", de woorden van de TikTok-video, plaatste de 23-jarige Señorita-zanger vrijdag op zijn Insta Stories.

Deze video impliceert schijnbaar dat Mendes niet wilde dat de breuk zou plaatsvinden en dat hij graag een nieuwe kans zou aangrijpen om zijn voormalige hoofdrolspeelster te verleiden.

Hoewel Camila niet heeft laten weten hoe ze over deze nieuwste video denkt, is het voor fans vrij duidelijk dat een video niet veel zal doen om Camila's hart te ontdooien.

Shawn zal harder moeten werken als hij nog een kans met haar wil. Misschien kan hij proberen haar in zijn volgende video te taggen om eventuele verwarring weg te nemen.

Camila Cabello reageert nog steeds op de Instagram-berichten van Shawn Mendes

Hoewel er exen zijn die elkaar blokkeren op hun sociale media-accounts, heten die exen niet Shawn en Camila.

Op donderdag, toen Shawn een preview van een van zijn nieuwe nummers op zijn Instagram-pagina uitbracht en fans vroeg of ze het leuk vonden. Camila reageerde snel en schreef "Ur gekke wilde kat".

Volgens BuzzFeed citeerde Camila een regel uit High School Musical die het personage van Vanessa Hudgens, Gabriella, een keer gebruikte toen ze verwees naar haar vriend Troy, gespeeld door Zac Efron.

Als het inderdaad een regel van HSM was, betekent dat dan dat Camila en Shawn veel HSM-films hebben gekeken en zichzelf als Gabriella en Troy zagen? Of zou het gewoon een inside joke tussen de twee kunnen zijn?

Hoewel fans het antwoord misschien nooit weten, is het geweldig om te zien dat exen elkaar steunen.

Wat heeft Shawn gezegd over de breuk?

Shawn Mendes' leven is gevuld met veel verdriet sinds hij en Camila afgelopen november hun scheiding aankondigden in een gezamenlijke verklaring op hun Instagram-accounts.

Het paar schreef: "Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mensen is sterker dan ooit. We begonnen onze relatie als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven. We waarderen jullie steun vanaf het begin en in de toekomst Camila en Shawn."

Twee weken daarna dropte Shawn de single It'll Be Okay. In het nummer loopt een verdrietige Shawn door een eenzame straat terwijl hij de treurige tekst van het lied voor de camera zingt terwijl overal om hem heen sneeuw v alt.

"Als je me vertelt dat je weggaat… Ik zal het je gemakkelijk maken…Het komt goed…Als we het bloeden niet kunnen stoppen. We hoeven het niet te repareren…We doen het niet moet blijven…ik zal hoe dan ook van je houden."

Shawn lijkt het hoofd te bieden aan zijn muziek, en hoewel het er niet naar uitziet dat hij zal stoppen met zingen over de liefde die hij verloor, lijdt het geen twijfel dat hij in 2022 een nieuwe romance zal vinden om de pijn te verzachten Camila links.

Omdat het onmogelijk is dat een vangst als Shawn Mendes lang vrijgezel blijft.

Aanbevolen: