Dan Walker deelt video die bijna zijn tijd beëindigde op 'Strictly Come Dancing

Inhoudsopgave:

Dan Walker deelt video die bijna zijn tijd beëindigde op 'Strictly Come Dancing
Dan Walker deelt video die bijna zijn tijd beëindigde op 'Strictly Come Dancing
Anonim

Strictly Come Dancing's Dan Walker heeft een CCTV-clip gedeeld op Twitter van een ongeluk waardoor zijn tijd op de show bijna werd ingekort.

De presentator van BBC Breakfast en NFL Show werd enkele uren voor de lancering van de 2021-serie van de populaire BBC-danswedstrijd naar het ziekenhuis gebracht voor een hersenscan. Op dat moment onthulde hij dat hij zijn hoofd tegen een groot glazen raam had gestoten, waardoor hij naar de spoedeisende hulp werd gestuurd.

Walker deelt video van hem die een draaideur binnenloopt

Dan Walker heeft vandaag een CCTV-clip van het ongeval op Twitter gedeeld, waardoor hij in september bijna moest stoppen met Strictly Come Dancing.

Het korte filmpje toont de 44-jarige presentator die uit een reeks draaideuren in een hotel rent. Hij had zijn portemonnee in de taxi laten liggen en terwijl hij naar buiten rende om hem te pakken voordat het voertuig vertrok, liep hij voorover tegen een glazen deur.

Nadat hij op de grond v alt, ziet men bezorgd hotelpersoneel zich haasten om te controleren of hij in orde is. Hij bedankte ook het A&E- en NHS-personeel voor het helpen van hem na zijn ongelukkige incident. Walker kreeg het bevel om drie dagen te rusten en voegde eraan toe: "Gelukkig was het niet zo ernstig als het leek."

TV-presentator, Dan Walker, grotendeels ongedeerd na ongeval

Gelukkig raakte de populaire tv-presentator, die favoriet was bij de fans van de show, niet gewond door het ongeval. Hij deelde ook een afbeelding waarop een cartoonbult op zijn hoofd en een bloederige lip te zien was nadat hij erop had gebeten. Naast de post schreef Dan: “Ik heb een aantal fantastische herinneringen aan Strictly, maar ik zal nooit vergeten dat het bijna eindigde voordat het begon!

Net als Dan konden veel van zijn 741 000 volgers de grappige kant zien. Velen van hen twitterden grappen over het incident en verklaarden dat het het grappigste was dat ze het hele jaar hebben gezien. Dan Walker werd dit jaar vijfde in Strictly Come Dancing, samen met zijn professionele partner Nadiya Bychkova, 32. Het 19e seizoen van de show werd gewonnen door Eastenders-actrice Rose Ayling-Ellis.

De journalist en nieuwslezer heeft veel fans in vervoering gebracht met zijn optredens op de zaterdagavondshow. Ondanks zijn gebrek aan danservaring en technische kennis, leverde hij consequent vermakelijke dansen. Hoewel hij gewoonlijk elke week onderaan het klassement stond, bleven trouwe fans hem doorstemmen. Ondanks kritiek omdat hij niet bij de onderste twee zat, inclusief opmerkingen van zijn rivaal Piers Morgan, bleef hij de hele tijd positief.

Aanbevolen: