ASAP Rocky deelt hoop op meer kinderen met Rihanna

Inhoudsopgave:

ASAP Rocky deelt hoop op meer kinderen met Rihanna
ASAP Rocky deelt hoop op meer kinderen met Rihanna
Anonim

Ze hebben misschien net hun eerste kind samen verwelkomd, maar zo snel mogelijk onthult Rocky zijn hoop op meer kinderen met zijn vriendin Rihanna.

“Ik hoop ruimdenkende kinderen op te voeden. Niet mensen die discrimineren'', zegt de rapper tegen Dazed Magazine. "En ik probeer geen heilige te beschrijven, maar realistisch gezien wil ik gewoon een cool kind met coole ouders." Hij voegde eraan toe: "Dingen als diversiteit en veelzijdigheid zijn belangrijk, en ze zullen worden ingebed in het huishouden."

Rocky zei dat hij ervoor wil zorgen dat zijn kinderen nooit hun "verbeelding verliezen, zelfs niet als volwassenen", en merkt op dat een van zijn favoriete bezigheden het kijken naar tekenfilms is.

ASAP Rocky &Rihanna's Babymoon bracht hem aan het denken over familie

De kunstenaar verwees verder naar de reis die hij in april maakte naar Barbados, de geboorteplaats van Rihanna, voor de geboorte van hun zoon. Hij zei dat de reis hem aan het denken zette over zijn familie en de erfenis die hij wil geloven.

Rocky en Rihanna's babymoontrip naar Barbados was misschien een transformatieve ervaring, maar het paar werd met een schok ontvangen toen ze in Los Angeles landden, alleen om Rocky te arresteren.

De rapper wordt momenteel onderzocht voor mishandeling met een dodelijk wapen in verband met een schietpartij die vorig jaar plaatsvond.

Het slachtoffer (wiens identiteit niet openbaar is gemaakt) beweert dat Rocky hem samen met twee andere getuigen benaderde terwijl hij een pistool vasthield voordat hij twee schoten afvuurde die de hand van het individu soldeerden.

Rocky's huis werd gefotografeerd terwijl hij op dezelfde dag als zijn arrestatie door de autoriteiten werd doorzocht, hoewel de rapper kort daarna werd vrijgelaten tegen een borgsom van $ 500.000. Er is echter weinig nieuws over het lopende onderzoek sinds Rocky is vrijgelaten.

Rihanna beviel eerder deze maand van een zoon. Het paar heeft de naam van hun pasgeboren baby of foto's niet gedeeld.

"Het gaat goed met Rihanna. Ze zijn erg enthousiast om ouders te zijn. Rihanna is al een geweldige moeder", vertelde een bron aan PEOPLE Magazine nadat de oprichter van Fenty Beauty na de geboorte werd ontslagen.

Het stel – dat eerder dit jaar werd geplaagd door geruchten over een relatiebreuk nadat ASAP naar verluidt ontrouw was – gaat al enkele jaren met elkaar om, hoewel ze aanvankelijk met vrienden begonnen.

Rocky en Rihanna hebben laten doorschemeren dat een huwelijk voor hen in het spel zou kunnen zijn. En op basis van Rocky's recente opmerkingen, zouden meer kinderen dat ook kunnen doen.

Aanbevolen: