Macaulay Culkin verloofd? Vriendin Brenda Song gezien met een enorme verlovingsring

Inhoudsopgave:

Macaulay Culkin verloofd? Vriendin Brenda Song gezien met een enorme verlovingsring
Macaulay Culkin verloofd? Vriendin Brenda Song gezien met een enorme verlovingsring
Anonim

Kunnen de huwelijksklokken luiden voor Macaulay Culkin en haar oude vriendin Brenda Song? De Suite Life-ster werd onlangs gespot in Los Angeles met wat leek op een enorme verlovingsring.

De actrice droeg maandag een prachtig rood jasje over een zwarte jurk terwijl ze boodschappen deed in Tinseltown, maar het was de gigantische edelsteen aan haar vinger die alle aandacht trok. De bling die uit haar mouw gluurde, leek verdacht veel op een verlovingsring.

Macaulay Culkin en vriendin Brenda Song hebben officieel geen verloving aangekondigd, maar ze zijn altijd notoir privé geweest

De Home Alone-acteur en zijn vriendin hebben geen officiële aankondiging gedaan over een verloving, maar de twee staan erom bekend hun relatie privé te houden. Vorig jaar slaagden de twee erin hun zwangerschapsreis geheim te houden totdat baby Dakota Song Culkin in april officieel arriveerde.

De twee daten sinds 2017, toen ze elkaar ontmoetten op de set van het indiedrama Changeland. In 2018 vertelde de acteur over het 'goede leven' dat hij met Brenda genoot.

"Ik heb een mooi klein gezin, een mooi meisje, een mooie hond, een mooie kat en al die dingen," zei hij. "We doen het huis en al dat soort dingen."

De voormalige Disney Channel-ster herhaalde dat sentiment in 2020. "Mensen realiseren zich niet hoe ongelooflijk vriendelijk en loyaal en lief en slim hij is", zei Song. "Echt, wat Mack zo speciaal maakt, is dat hij zo onbeschaamd Mack is."

"Hij weet wie hij is, en daar is hij 100 procent mee akkoord. En dat is voor mij een ongelooflijk sexy kwaliteit", vervolgde ze.

Terwijl het paar hun succesvolle carrière voortzet, lijkt een wandeling door het gangpad een logische volgende stap voor hun relatie

De twee lijken een liefdevolle relatie te hebben en hebben gesproken over het krijgen van meer kinderen. Als de indrukwekkende ring aan Brenda's vinger een indicatie is, hebben de twee eindelijk besloten om samen door het gangpad te lopen. Dit zou Brenda's eerste huwelijk zijn, terwijl Mack eerder getrouwd was van 1998 tot 2002.

Mack speelde onlangs in American Horror Story: Double Feature en kreeg lovende kritieken voor zijn rol als Mickey. Macaulay, die halverwege de jaren '90 stopte met acteren, is sindsdien slechts in een handvol rollen gecast, waaronder Party Monster. Brenda speelt momenteel in de Disney-animatieserie Amphibia en Madison Maxwell in de Hulu-komedie-dramaserie Dollface.

Aanbevolen: