Avril Lavigne gespot met enorme verlovingsring

Inhoudsopgave:

Avril Lavigne gespot met enorme verlovingsring
Avril Lavigne gespot met enorme verlovingsring
Anonim

Avril Lavigne heeft geruchten doen ontstaan dat ze verloofd is met Mod Sun nadat ze dinsdag werd gezien in een studio in Los Angeles met een enorme diamanten ring.

Ze droeg de ring niet tijdens de Grammy Awards het weekend, wat leidde tot speculatie dat hij de zoektocht na de ceremonie deed.

Lavigne gespot met indrukwekkende diamanten ring in Los Angeles

De 37-jarige 'Girlfriend'-zangeres heeft het afgelopen jaar een relatie gehad met de in Minnesota geboren muzikant Mod Sun, echte naam Derek Ryan Smith. Ze is twee keer eerder getrouwd geweest, met Sum 41-frontman Deryck Whibley van 2006 tot 2010 en Nickelback-zanger Chad Kroeger van 2013 tot 2015.

Het stel ontmoette elkaar tijdens het werken aan haar "Love Sux"-plaat. De zaken namen een serieuze wending toen hij haar naam in zijn nek schreef.

Het paar verscheen dit jaar op de Grammy Awards, beide gekleed in zwarte ensembles en een openbare blijk van genegenheid op de rode loper.

Lavigne presenteerde tijdens de prijsuitreiking in Las Vegas, maar droeg geen ring op de rode loper, wat aanleiding gaf tot speculatie dat hij de vraag na de show zou hebben gesteld.

Mod Sun, 35, had eerder een date met internetberoemdheid Tana Mongeau en Bella Thorne. Hij en de roodharige actrice hadden een huwelijksceremonie en wisselden geloften uit zonder wettelijk papierwerk in 2018. Later ging hij terug naar Mongeau voordat hij werkte en met Lavigne ging daten.

"Ik ben verloofd, getrouwd en gescheiden in 15 maanden in Hollywood, dus weet je wat ik bedoel?" Mod Sun vertelde TooFab in juni 2019. "We zijn hier ringen aan het plaatsen! Dat is wat onze generatie doet, we plakken er een ring op, weet je wat ik bedoel? Als u samen zaken doet, zorg dan dat uw papierwerk in orde is.”

Lavigne sprak over hun relatie op rode loper

Avril opende over haar relatie met de zangeres aan E! News' Laverne Cox op de rode loper en zei dat voordat ze met Mod begon te daten, ze geen interesse had in relaties.

"Ik was er klaar mee. Ik had zoiets van: "Ik heb een pauze nodig van relaties, ik ga uitchecken." Dat duurde niet lang, een paar dagen en toen kreeg ik een vriendje, " onthulde ze.

De zangeres voegde eraan toe: "Ik dacht: "Ik heb mijn onafhankelijkheid terug nodig, ik heb een hete minuut nodig." En toen, twee dagen later, werd ik verliefd. Zo gaat het voor mij."

Lavigne heeft ook toegegeven dat liefde "moeilijk" is en "het loopt nooit goed af", maar ze wil hoe dan ook proberen ware liefde te vinden.

Aanbevolen: