De echte reden waarom Tobey Maguire en Jennifer Meyer gescheiden zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tobey Maguire en Jennifer Meyer gescheiden zijn
De echte reden waarom Tobey Maguire en Jennifer Meyer gescheiden zijn
Anonim

Tobey Maguire verdween een beetje uit Hollywood na Spider-Man. In de afgelopen jaren heeft de 46-jarige geen blockbusters gedaan en heeft hij zelfs de reputatie gekregen moeilijk om mee te werken. Dankzij zijn optreden in Spider-Man: No Way Home komt de acteur langzaam weer in de schijnwerpers te staan. Zijn fans zijn ook opnieuw geïnteresseerd in zijn persoonlijke leven.

De ster van Great Gatsby is zijn hele carrière altijd op zichzelf geweest. Maar nu hij aan het daten is met een 29-jarig model, vragen fans zich af wat er werkelijk is gebeurd tussen hem en zijn ex-vrouw, Jennifer Meyer. Hier is alles wat u moet weten over de vroegere en huidige relaties van Maguire.

Wie is Tobey Maguire's ex-vrouw Jennifer Meyer?

Jennifer Meyer is een sieradenmaker en ondernemer. Ze maakt al sieraden sinds ze 6 was. Ze leerde het vak van haar grootmoeder Edith Meyer. In 2003 creëerde Meyer haar eigen sieradenlijn. Haar producten zijn gedragen door Hollywood-beroemdheden zoals Friends-sterren Courteney Cox en Jennifer Aniston, evenals Modern Family-actrice Sarah Hyland, Hailey Bieber en How to Lose a Guy in 10 Days-ster Kate Hudson. De juwelier werd in 2012 ook tweede in het CFDA Vogue Fashion Fund. Het jaar daarop werd ze genomineerd voor de CFDA Swarovski Award for Accessories Design.

In 2018 opende Meyer eindelijk haar eigen juwelierszaak in Los Angeles nadat ze werd genoemd als een van de 20 beste rode-loperontwerpers van Hollywood. De 44-jarige heeft al naam gemaakt voordat ze de vrouw van Tobey Maguire werd. In feite ontmoette ze hem voor het eerst in 2003 tijdens het werken aan de set van zijn film Seabiscuit in Universal Studios. De twee verloofden zich drie jaar later en stapten uiteindelijk in het huwelijksbootje in Hawaï in 2007.

"Laten we zeggen dat dit echt de beste tijd van mijn leven is", zei Meyer over de intieme bruiloft die werd bijgewoond door Leonardo DiCaprio en Lukas Haas. "Ik loop op lucht. Ik ga trouwen, een gezin stichten en een geweldig bedrijf hebben." Het was ook belangrijk voor Maguire om zich in die tijd te settelen. "Toen ik opgroeide zoals ik deed, had ik een zeer serieuze ambitie om wat geld te verdienen, wat zekerheid en comfort in mijn leven te hebben", vertelde hij aan Parade magazine. Een jaar voor hun huwelijk verwelkomden ze hun dochter Ruby Sweetheart Maguire, 15. Ze kregen hun tweede kind Otis Tobias Maguire, 12, in 2009.

Waarom zijn Tobey Maguire en ex-vrouw Jennifer Meyer gescheiden?

In 2016 kondigden Maguire en Meyer aan dat ze na 9 jaar huwelijk uit elkaar gingen. "Na veel zoeken en overwegen hebben we de beslissing genomen om als koppel uit elkaar te gaan", zeiden ze in een verklaring."Als toegewijde ouders blijft onze eerste prioriteit onze kinderen samen opvoeden met blijvende liefde, respect en vriendschap." In 2019 vertelde een bron dicht bij het stel aan People dat de twee problemen hadden met hun verschillende levensstijlen. "Ze leven al een tijdje gescheiden levens", zegt de insider. "Ze hebben totaal verschillende interesses en lijken geen contact te hebben."

Ze voegden eraan toe dat Maguire het liefst binnen blijft terwijl Meyer graag buiten is. "Hij is extreem privé en blijft liever thuis, en ze is erg sociaal en heeft heel veel vriendinnen", vervolgde de bron. "Ze zijn al lang niet meer gelukkig samen, maar het zijn geweldige ouders en ze houden van hun kinderen." De twee zijn goede vrienden gebleven na hun "geen drama"-splitsing. Maguire bleef zelfs de lanceringsfeestjes van zijn ex-vrouw bijwonen.

"Ik weet niet wat ik zonder hem zou doen - Tobey is mijn beste vriend", vertelde Meyer in 2017 aan The Hollywood Reporter."Ik heb op de grootste manieren geluk gehad. Hij is nog steeds erg lief voor me." In 2020 heeft Meyer officieel de echtscheiding aangevraagd en gevraagd om gezamenlijk juridisch en fysiek gezag over hun kinderen. In hetzelfde jaar van de scheiding ging de juwelier uit met sportmakelaar Rich Paul. Ze gingen uit elkaar voordat hij met Adele begon te daten.

Wie is Tobey Maguire nu aan het daten?

In 2021 werd Maguire gespot met model Tatiana Dieteman. Fans begonnen te denken dat het serieus was toen de paparazzi ze zagen in Jonah's Kitchen + Bar in Santa Monica op 17 december, de vooravond van Spider-Man: No Way Home's theaterrelease. De twee begonnen te daten in 2018. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in het huis van Maguire's vriend, Don't Look Up-ster DiCaprio.

In 2020 zei een bron dat de twee "samenwonen en dat ze heel gelukkig zijn". Dieteman zou ook goed kunnen opschieten met Maguire's ex-vrouw en hun kinderen. De 29-jarige heeft momenteel een contract bij modebureau One Management. Ze poseerde in campagnes voor Calvin Klein, Vogue Daily, RedUN en meer. Ze maakte ook een verschijning in de Zweedse band Postiljonen's muziekvideo van Atlantis. In 2019 had ze een kleine rol in de Amazon-komediefilm Brittany Runs a Marathon met Jillian Bell in de hoofdrol.

Aanbevolen: