De echte reden dat Kris en Caitlyn Jenner gescheiden zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Kris en Caitlyn Jenner gescheiden zijn
De echte reden dat Kris en Caitlyn Jenner gescheiden zijn
Anonim

Door de jaren heen hebben mensen verschillende veronderstellingen gehad over de scheiding van Kris Jenner en Caitlyn Jenner. Hun familie heeft ook veel drama meegemaakt na de controversiële overgang van Caitlyn, waardoor fans dachten dat het hun splitsing veroorzaakte. Maar volgens de voormalige Olympiër hadden ze "vele andere grotere problemen" in hun 23-jarige huwelijk.

Waarom zijn Kris Jenner en Caitlyn Jenner gescheiden?

In 2013 kondigde het ex-koppel aan dat ze gingen scheiden vanwege onoverbrugbare meningsverschillen. Twee jaar later kwam Caitlyn publiekelijk uit de kast als transvrouw - hetzelfde jaar dat hun scheiding werd afgerond. In 2020 verduidelijkte de gepensioneerde tienkamper Rob Lowe's Letterlijk! podcast dat haar overgang niet de reden was achter de splitsing."Na 23 jaar gingen Kris en ik onze eigen weg", legde ze uit. "Mijn identiteit… het was geen groot deel van onze scheiding. Er waren zoveel andere grotere problemen."

Ze gaf echter ook toe dat haar "frustraties" over haar identiteit ervoor zorgden dat ze later in het huwelijk "een beetje korter" was met de moeder. Ook zei Kris eerder dat ze niet wist dat Caitlyn trans was. Toen ze in 2021 sprak met de podcast The One van WSJ Magazine, erkende ze ook de verwarring van de fans over het uiteenvallen. "Ik weet zeker dat veel mensen die fan zijn van onze show het ook niet hadden verwacht", zei ze. "En waren soms even verward en soms verdrietig, [of] soms gelukkig - omdat er zoveel verschillende manieren zijn om ernaar te kijken."

Ondanks geruchten dat Caitlyn niet goed kan opschieten met de Kardashians, zei Kris dat ze "zeer respectvol" is voor haar ex. De eerste zei zelfs dat hun relatie verbeterde na hun breuk."Toen hadden we ineens geen problemen. Weet je, we waren gewoon, weet je, het was rustig", vertelde ze Lowe, eraan toevoegend hoe Kris reageerde op haar nieuwe naam. "Ze zegt: 'Oh, mijn God. Hoe noem ik je?' Ik zei: 'Nou, mijn naam is Caitlyn'", herinnert ze zich. "En ze zegt: 'Goed, je bent bij de K's gebleven.' Ik ging, 'Nee, ik ga met een C.' Ja, ik moest het haar gemakkelijk vertellen. Ik zei: 'Er moet een kleine scheiding zijn tussen kerk en staat.'"

Met wie is Caitlyn Jenner nu aan het daten?

Caitlyn heeft voortdurend ontkend dat ze met zakenvrouw Sophie Hutchins uitgaat. Maar in een clip uit 2018 van Jim Breslo's Hidden Truth-podcast, onthulde Hutchins dat ze samenwonen. "Weet je, ik zou het niet omschrijven als een romantische relatie. Ik zou onze relatie omschrijven als partners, weet je, we zijn zakenpartners - ik ben de uitvoerend directeur van haar stichting," legde ze uit. "Weet je, we hebben ZO veel gemeen - we zien de wereld zo op dezelfde manier en we passen allebei zo goed bij elkaar omdat we elkaar uitdagen."

Hoewel ze weigert het een romantische relatie te noemen, is het duidelijk dat Caitlyn veel betekent voor de oprichter van Lumasol. "Ze daagt me op zoveel manieren uit, heeft me op zoveel manieren laten groeien en ik hoop dat ik haar uitdaag om te groeien", gutste Hutchins. "En ik denk dat, omdat we zoveel dezelfde passies en opvattingen delen, het gewoon een geweldige match is, een geweldige samenwerking." Toen bevestigde ze: "We wonen wel samen, ja!"

Breslo bleef haar grillen voor sappige details, maar Hutchins zei dat ze genoeg had van de "fixatie" of haar relatie met Caitlyn romantisch is of niet. "Het is de olifant in de kamer - veel mensen vragen zich af of dit romantisch is of niet. Ik denk dat het belangrijk is om dat probleem naar bed te brengen in plaats van…" zei ze. "Ik denk niet dat het zo belangrijk is. Ik vind het jammer dat de media gefixeerd zijn op: 'Is het romantisch of niet?' Weet je, ik denk niet dat we moeten praten over of het romantisch is of niet."

Ze ging ook in op de speculaties waarmee ze bezig waren. "We zijn partners in alles wat we doen. We zijn onafscheidelijk. We zijn zakenpartners. We leven samen. We delen een hond. We delen familie. We delen samen een leven", zei ze over hun huidige relatie. "Maar voor zover we in de media duiken en een van ons het als iets laten bestempelen, gaan we dat niet doen", eraan toevoegend dat ze het zouden aankondigen als ze verloofd zouden zijn.

"Als ik verloofd was, zou ik aankondigen dat ik verloofd was. Als Caitlyn en ik verloofd zouden zijn, zouden we dat aankondigen, "vervolgde ze. "We schamen ons helemaal niet voor onze relatie", voegde ze eraan toe. "Maar we houden wel van wat privacy en dat is iets dat we zouden beslissen wanneer de tijd rijp was om het aan te kondigen."

Aanbevolen: