De sentimentele betekenis achter de naam van Shiloh Jolie-Pitt

Inhoudsopgave:

De sentimentele betekenis achter de naam van Shiloh Jolie-Pitt
De sentimentele betekenis achter de naam van Shiloh Jolie-Pitt
Anonim

Angelina Jolie verraste fans in 2021, niet alleen met haar eerste Marvel Cinematic Universe-film Eternals, maar ook omdat ze vijf van haar zes kinderen met Brad Pitt liet zien op meerdere rode-loperevenementen. Het geslacht niet-bevestigende Shiloh Jolie-Pitt verbaasde fans met hun nieuwe look. Toen ze opgroeide, werd Jolie's eerstgeborene altijd gefotografeerd met jongenskleren. Ze wilden op een gegeven moment zelfs hun naam veranderen in John. Maar nu ze Shiloh zijn blijven gebruiken, wordt het tijd dat we de sentimentele oorsprong van de naam achterhalen.

De echte reden waarom Shiloh Jolie-Pitt haar naam in John wilde veranderen

In 2008 vertelde Pitt aan Oprah Winfrey dat Shiloh eiste dat hij John of Peter werd genoemd.'Ze wil alleen John heten. John of Peter,' zei hij. "Dus het is iets met Peter Pan. Dus we moeten haar John noemen. 'Shi, wil je…' - 'John. Ik ben John.' En dan zeg ik: 'John, wil je wat sinaasappelsap?' En ze zegt: 'Nee!' Dus, weet je, het is gewoon dat soort dingen dat leuk is voor ouders, en het is waarschijnlijk heel onaangenaam voor andere mensen."

Twee jaar later sprak zijn nu ex-vrouw Jolie ook over Shiloh's jongensachtige uiterlijk in een Vanity Fair-interview. "Shiloh heeft volgens ons een Montenegro-stijl. Het is hoe mensen zich daar kleden", zei de Oscar-winnares over haar kind. "Ze houdt van trainingspakken, ze houdt van [gewone] pakken. Ze kleedt zich graag als een jongen. Ze wil een jongen zijn. Dus moesten we haar haar knippen. Ze draagt graag alles van jongens. Ze denkt dat ze een van de broers is." Jolie en Pitt hebben Shiloh consequent ondersteund bij het verkennen van hun identiteit.

Hoe kwam Shiloh-Jolie Pitt aan hun geboortenaam?

In 2008 onthulde The Maleficent-ster dat er een tragisch verhaal achter de naam van Shiloh schuilgaat."Het was een naam die mijn ouders bijna hun eerste kind noemden - er was een miskraam: Shiloh Baptist", vertelde Jolie aan Vanity Fair. "Omdat mijn vader in Georgia had geschoten en dat was de meest zuidelijke naam die [mijn ouders] konden bedenken. Het is een naam die ik altijd leuk vond." Voordat ze de naam aan haar dochter doorgaf, gebruikte Jolie de naam als alias als ze naar hotels ging. "Vroeger ging ik er in hotels onderdoor: Shiloh Baptist," herinnerde ze zich. "Ik was eronderdoor gegaan toen Brad de hotelkamers belde waar ik verbleef."

Over Jolie's relatie met haar vader Jon Voight, de man die de naam Shiloh bedacht, zei de actrice eerder dat ze hem uit haar leven had verwijderd. "Ik wil de redenen voor mijn slechte relatie met mijn vader niet openbaar maken", vertelde de Eternals-ster begin jaren 2000 aan Access Hollywood. "Ik zal dat alleen maar zeggen zoals elk kind, [haar broer, Jamie] en ik hadden graag een warme en liefdevolle relatie met onze vader gehad. Dat leek niet te veranderen toen ze haar kinderen kreeg. Jolie zei ooit: "Na al die jaren heb ik vastgesteld dat het niet gezond voor me is om bij mijn vader te zijn, zeker nu ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen kind."

In 2017 liet de Mr. and Mrs. Smith-actrice Voight eindelijk weer in haar leven. "Hij heeft heel goed begrepen dat ze hun grootvader op dit moment nodig hadden", vertelde Jolie aan Vanity Fair dat zijn vader goed overweg kon met haar kinderen. "Ik moest gisteravond een therapiebijeenkomst houden en hij was gewoon in de buurt. Hij kent een beetje de regel - laat ze niet met je spelen. Wees gewoon een coole opa die creatief is, en hang rond en vertel verhalen en lees een boek in de bibliotheek."

Praat Shiloh Jolie-Pitt met hun vader Brad Pitt?

Op een gegeven moment vreesde Jolie voor het leven van haar kinderen terwijl ze getrouwd was met Pitt. Natuurlijk gingen fans ervan uit dat de kinderen niet meer met hun vader praten. Maar in 2020 bleek uit rapporten dat Shiloh een goede relatie heeft onderhouden met de Fight Club-acteur."Shiloh belt hem de hele tijd voor hulp bij schoolwerk, om zijn advies te vragen over welke boeken hij moet lezen of welke films hij moet kijken", zegt een bron. "En hij heeft haar geïnteresseerd in geschiedenis, schilderen en zelfs beeldhouwen. En de tweeling praat met hem over hun interesses - Viv houdt van karate en Knox houdt echt van robotica."

In hetzelfde jaar kreeg Jolie de voogdij over de kinderen. Pitt vocht de uitspraak in 2021 aan. Het Californische Hooggerechtshof wees zijn verzoek tot herziening echter af vanwege een 'technisch procedureel probleem'. Jolie was naar verluidt "blij" over de beslissing. "Mevrouw Jolie is gefocust op haar familie en is blij dat het welzijn van haar kinderen niet wordt bepaald door onethisch gedrag", aldus de advocaat van de actrice, Robert Olson. “Zoals versterkt door de Californische hoven van beroep, geeft onze rechterlijke macht prioriteit aan ethiek en de belangen van kinderen, en tolereert ze geen gerechtelijk wangedrag om de belangen van een partij te belonen. Mevrouw Jolie is blij dat de familie nu samen verder gaat." Er waren geruchten dat Jolie Pitt zou beroven van het zien van zijn kinderen. Maar geen van hen werd ooit bevestigd door de acteurs of een betrouwbare bron.

Aanbevolen: