Jared Leto heeft ooit een casting director geduwd tijdens audities

Inhoudsopgave:

Jared Leto heeft ooit een casting director geduwd tijdens audities
Jared Leto heeft ooit een casting director geduwd tijdens audities
Anonim

Jared Leto heeft tijdens zijn carrière veel controversiële dingen gedaan. Zo ging de leadzanger van 30 Seconds to Mars van het spelen van een polariserende Joker in DC's Suicide Squad in 2016 naar het Marvel Cinematic Universe als wetenschapper Dr. Michael Morbius in Morbius van 2022. Buiten het scherm had hij een zomerkamp voor fans dat door critici als een sekte werd beschouwd. Dat alles, plus zijn gebruikte condoom en rattenstreken tegen Margot Robbie, maakt het hem alleen maar on-brand om een regisseur te duwen tijdens audities. Hier is het interessante verhaal achter die woordenwisseling.

Jared Leto houdt niet van auditie doen en films maken

Leto "vreest" audities. Zeker, hij moest ze veel doen toen hij begon. Maar zodra hij een stempel op de industrie had gedrukt, nam hij nooit meer de moeite om auditie te doen. "Als ik nog steeds auditie moest doen voor elke rol die ik deed, denk ik niet dat ik zou werken omdat ik niet geweldig ben", vertelde hij aan Backstage. "Ik denk dat ik waarschijnlijk mijn beste en slechtste werk bij audities heb gedaan, omdat je in het begin zoveel meer audities doet dan je ooit in het echte leven doet. Dus voor mij zijn audities gewoon vreselijk. Ik word ziek voor hen ben ik gewoon een wrak."

Hij viel zelfs voor audities in slaap en probeerde zichzelf te kalmeren omdat hij zo ongemakkelijk en uitgeput zou worden. "Het is vreselijk en ik voel mee met de mensen die het nog steeds doen", zei hij over die tijd. "Vroeger was ik ook zo moe, want je rende rond en je werkt om je brood te verdienen. Ik herinner me dat ik zo moe was dat ik soms probeerde in slaap te vallen voor de auditie, buiten als je wachten, om te proberen me te helpen ontspannen. En wat ik me nu realiseer, was dat het eigenlijk een vreemde vorm van meditatie was. Het was gewoon mezelf aan het ontspannen zijn."

The House of Gucci-ster onthulde ook dat hij het ook niet zo leuk vindt om films te maken. Maar het is niet omdat hij zijn baan haat. Als er iets is, vindt hij het zo leuk, hij pusht zichzelf gewoon te hard. "De film opnemen is voor mij het minst leuke deel. De twee beste aspecten van het maken van films zijn de baan krijgen en de baan afmaken", zei Leto in Variety's Actors on Actors. "Ik hou van de karakteropbouw, de ontdekking. Ik hou eigenlijk van de tijd die ik besteed aan onderzoek. Ik denk dat ik mezelf gewoon te veel druk opleg."

Hoe Jared Leto uiteindelijk een casting director duwde tijdens audities

Leto's frustratie over audities werd veroorzaakt tijdens een auditie voor de film Thin Red Line uit 1998 met Hollywood-zwaargewichten zoals Oscar-winnaars Adrien Brody, George Clooney en Sean Penn. Tijdens het rondetafelgesprek over acteurs van The Hollywood Reporter, onthulde de acteur van de Dallas Buyers Club dat hij zijn kalmte had verloren door te doen alsof er met vuurwapens werd geschoten."Ik herinner me dat ik auditie deed voor Terrence Malick, en de casting director gooide een bank omver, en we moesten ons erachter verschuilen en denkbeeldige geweren schieten," zei Leto over het ongemakkelijke moment.

"Tijdens die auditie stond ik letterlijk op, nam een paar denkbeeldige kogels en duwde [de casting director]", vervolgde de acteur. "Ik zei: 'Ik kan dit niet. Dit is als een slecht toneelstuk op de middelbare school', en ik liep weg.'" Toch kreeg de Panic Room-ster de rol. "En toen belde Terrence me - jullie hebben hem zeker ontmoet; hij is de meest zachtaardige en geweldige man ter wereld", zei de Oscar-winnaar over de regisseur. "En hij zegt: 'Uh, Jared? Ik zou graag willen dat je in mijn film speelt.'"

Jared Leto had ook een 'vreselijke' auditie voor 'Star Trek'

Leto's slechte ervaring met audities begon toen hij een tiener was. Hij zei dat hij tijdens zijn auditie voor Star Trek maar één regel verprutst had. "Een van mijn eerste audities was voor één regel in Star Trek, slechts één regel in Star Trek: The New Generation", herinnert de 50-jarige zich in een interview met E!."Geweldige show, maar ik was verschrikkelijk en ik kreeg de rol absoluut niet. Ik herinner me dat ik voor WKRP in Cincinnati ging… Ze probeerden de show opnieuw te maken. Ik kreeg de rol absoluut niet. Ik herinner me dat ik zo slecht was, gewoon zo beschaamd lezen. Hoe kun je zo slecht zijn?"

Aangezien het interview over primeurs ging, werd Leto ook gevraagd naar zijn eerste kus. "Dat is een beetje te ondeugend om over te praten," grapte hij. "Ik bedoel, dat is een heel andere show. Je hoofd er van tollen." Dat is waarschijnlijk wat Claire Danes voelde toen ze haar eerste kus met hem had voor een scène in My So-Called Life. "Er waren van die regieaanwijzingen in die scène waarin staat 'Angela kust Jordan's gezicht', en ik dacht: 'Wat? Waar gaat dat over? Waarom zou ze zijn gezicht kussen?'", herinnerde Danes zich aan Howard Stern. "Ik had die vraag op de set en hij moest het me proberen te leren. Het is belachelijk!" Het hielp natuurlijk niet dat ze dacht: "Hij zag er schrikbarend goed uit, het was alarmerend." Toch herinnerde de actrice van Romeo + Juliet zich dat Leto in die tijd "broederlijk" en "beschermend" voor haar was.

Aanbevolen: