Hoeveel maakt het zuigende geluid van Maggie op 'The Simpsons

Inhoudsopgave:

Hoeveel maakt het zuigende geluid van Maggie op 'The Simpsons
Hoeveel maakt het zuigende geluid van Maggie op 'The Simpsons
Anonim

Het is nogal verbazingwekkend om te bedenken dat 'The Simpsons' eind jaren '80 is begonnen. 33 seizoenen later blijft de serie sterk.

Sinds seizoen 1 hebben de stemmen in de show een behoorlijke verandering in salaris gezien. Van Nancy Cartwright tot Hank Azeria, de stemmen van 'The Simpsons' hebben een behoorlijk vermogen. Dat is voor een groot deel te danken aan hun lange levensduur, zoals Nancy Cartwright bijvoorbeeld, die verschillende personages uitspreekt.

Dit roept de vraag op wie het zuigende geluid uitspreekt dat we al jaren horen van Maggie op 'The Simpsons'. Terecht, het komt van een stemacteur die verschillende starts in de show laat klinken, waaronder haar meest opvallende, Bart Simpson.

Nancy Cartwright speelt Bart, Maggie en 5 andere personages in 'The Simpsons'

Dat klopt, de persoon die verantwoordelijk is voor Maggie's zuigende geluid is niemand minder dan 'The Simpsons'-legende, Nancy Cartwright. Samen met Maggie heeft Nancy een hele reeks verantwoordelijkheden in de show, waaronder ook het uiten van andere personages zoals Bart, Nelson en Ralph.

Hoewel ze tegenwoordig een bekende naam is, gaf Nacy samen met Awards Daily toe dat dit niet altijd het geval was. Volgens 'The Simpsons'-ster duurde het drie jaar om eindelijk opgemerkt te worden.

“Ik heb mezelf in de loop der jaren ingediend en het duurde 31 jaar voordat ik eindelijk werd genomineerd! Toen ik een paar jaar geleden ontdekte dat ik die nominatie kreeg, ging ik naar een paar feesten en mensen vroegen me: 'Waar ben je voor genomineerd?' 'Oh, ik ben de stem van Bart Simpson.'”

Bovendien onthulde ze dat fans altijd geschokt zijn als ze ontdekken dat ze ook andere personages in de show speelt, waaronder de stem van Maggie.

"Niemand wist dat, en ik denk dat dat er iets mee te maken had. Ik heb het gevoel dat het misschien is overwogen dat ik een lichaam aan personages heb, een arsenaal aan personages in mijn schatkamer."

Sinds haar tijd in de show zijn niet alleen de verantwoordelijkheden van Cartwright gegroeid, maar zag ze ook een enorme loonsverhoging.

Nancy Cartwright verdient $ 300.000 - $ 400, 00 per aflevering

Haar rol in de show is door de jaren heen veranderd. Nancy heeft nu ook een belangrijke rol achter de schermen, zowel op het gebied van schrijven als produceren.

Gezien al haar taken, zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat de ster naar schatting $ 300.000 tot $ 400.000 per aflevering verdient.

Hierdoor blijft Cartwright over met een behoorlijk vermogen van $ 80 miljoen, een aantal dat alleen maar zal toenemen, aangezien de animatieserie niet snel lijkt te eindigen.

De stem van Bart zou naast Variety toegeven dat werken achter de schermen een heel ander dier was.

"Ik heb zoveel meer begrip van het hele proces. Alleen als je naar binnen kunt gaan en je mouwen opstropt en gaat zitten met de jongens waar dit hun werk is…het gaf me een beter conceptueel begrip van hoeveel een gezamenlijk proces is om voor televisie te schrijven. Het was buitengewoon. Ik koester deze ervaring; ik vond het geweldig. En daardoor ben ik nu voor altijd veranderd."

Ondanks het enorme loon en het vermogen, heeft Nancy niet de hoogste bankrekening onder haar leeftijdsgenoten.

Hank Azaria en Dan Castellaneta zijn de rijkste castleden

Een nettowaarde van $ 80 miljoen is zeker niets om mee te spotten. Er zijn echter 'Simpsons'-sterren met een hoger vermogen, waaronder Dan Castellaneta, die de stemmen van Homer, Krusty en verschillende anderen vertolkt. De acteur heeft een nettowaarde van $ 85 miljoen, terwijl Hank Azaria hem ook nauwelijks ha alt, met een enorm vermogen van $ 90 miljoen. De veteraan heeft in het verleden talloze personages geuit, waaronder Moe, Lou, Professor Frink en anderen. Hij speelde ook in andere shows zoals 'Friends' en de film 'Godzilla'.

Geloof het of niet, deze voice-oversterren komen niet in de buurt van de leiders.

Seth MacFarlane heeft een nettowaarde van $ 300 miljoen, terwijl Money Inc aangeeft dat South Park-sterren Trey Parker en Matt Stone met een mijl tot de top behoren, met Parker ter waarde van $ 600 miljoen, terwijl Matt Stone in de buurt van $ 700 miljoen. Samen bevinden de twee zich op het territorium van de miljard dollar.

Voice-overwerk kan waanzinnig winstgevend zijn, maar zoals we bij veel van deze figuren hebben gezien, doen ze ook veel achter de schermen, en bovendien kunnen ze aan andere projecten werken ook elders.

Aanbevolen: