Chris Brown aangeklaagd voor vermeende jachtaanval

Inhoudsopgave:

Chris Brown aangeklaagd voor vermeende jachtaanval
Chris Brown aangeklaagd voor vermeende jachtaanval
Anonim

Een anonieme vrouw klaagt R&B-zanger Chis Brown aan voor $ 20 miljoen voor het naar verluidt drogeren en verkrachten van haar, volgens documenten verkregen door TMZ.

Volgens Rolling Stones vond de aanranding plaats aan boord van een jacht dat was aangemeerd in het huis van Sean 'Diddy' Combs' op Star Island in Miami Beach op 30 december 2020.

Professionele danseres beschuldigt zanger van aanranding

De niet nader genoemde vrouw beschrijft zichzelf als een 'professionele choreograaf, danseres, model en musicalartiest'. Ze legde uit dat het begon toen haar vriendin omging met de 32-jarige zangeres.

De twee vrienden waren aan het chatten via video toen Brown naar verluidt de telefoon van haar vriend pakte en haar vroeg om te komen kijken in het huis van Diddy's Star Island. Ze zei ja en ontmoette al snel de zangeres.

Toen ze aankwam, werd ze begroet door Brown die haar naar een bootkeuken wees. De rechtszaak beweert dat hij haar een rode plastic beker heeft gegeven die gevuld is met een gemengde alcoholische drank. Ze begon al snel 'een plotselinge, onverklaarbare verandering in bewustzijn' te voelen.

Ze beweert dat ze zich 'gedesoriënteerd, fysiek onstabiel voelde en in en uit slaap begon te vallen', waarna Brown haar naar verluidt aanmoedigde om naar een slaapkamer te gaan. Dit is het moment waarop de aanranding begon en de claim dat de Jane Doe zich 'gedrogeerd' en 'half slapend' voelde.

De aanvraag beweert ook dat Brown de volgende dag via sms contact met haar heeft opgenomen om te eisen dat ze Plan B neemt om zwangerschap te voorkomen. Ze beweert dat ze de pil heeft geslikt, hoewel ze zich erg verdrietig voelde toen ze dat deed.

Haar advocaten Ariel Mitchell en George Vrabeck vertelden TMZ dat de niet nader genoemde vrouw de vermeende verkrachting niet bij de politie heeft gemeld omdat ze op dat moment medicijnen studeerde. Ze was bang dat zo'n spraakmakende klacht haar in verlegenheid zou brengen.

Niet Chris Brown's eerste aanvaring met de wet

Chris Brown heeft zichzelf verdedigd op Instagram na nieuwe rechtszaak en beschuldigingen
Chris Brown heeft zichzelf verdedigd op Instagram na nieuwe rechtszaak en beschuldigingen

Dit is niet de eerste juridische problemen waarmee Brown te maken krijgt. Brown is betrokken geweest bij verschillende juridische verwikkelingen, waarvan de bekendste zijn aanval in 2009 op ex-vriendin Rihanna was. De schokkende aanval zorgde ervoor dat de zangers van "Diamonds" in het ziekenhuis werden opgenomen.

Hij werd beschuldigd van mishandeling en het uiten van criminele bedreigingen de volgende maand, waar hij werd veroordeeld tot vijf jaar proeftijd, gemeenschapsdienst en counseling voor huiselijk geweld.

Brown is eerder de toegang tot het VK, Japan, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland geweigerd op grond van karakter. Hij werd ook beschuldigd van het mishandelen van een vrouw in zijn huis afgelopen zomer.

Chris Brown reageerde op deze laatste aantijging op Instagram Stories: "IK HOOP DAT JULLIE DIT PATROON VAN ? [liegen] wanneer ik muziek of projecten uitbreng, 'ZE' proberen trek een echte bt”

Aanbevolen: