Sociale media eist 'vriendelijke' John Legend dump 'Mean Girl' Chrissy Teigen

Sociale media eist 'vriendelijke' John Legend dump 'Mean Girl' Chrissy Teigen
Sociale media eist 'vriendelijke' John Legend dump 'Mean Girl' Chrissy Teigen
Anonim

Naast zijn kenmerkende, zwaar getinte stem, staat John Legend bekend om zijn filantropie.

De 42-jarige is lid van Teach For America en zit ook in de besturen van het Education Equality Project, de Harlem Village Academies en Stand for Children. De 42-jarige heeft ook opgetreden bij tal van liefdadigheidsvoordelen en concerten.

Vergelijk dat met de acties van zijn vrouw, Chrissy Teigen.

Een decennium geleden stuurde Teigen berichten naar model Courtney Stodden, die niet-binair is, en drong er bij de realityster op aan zelfmoord te plegen.

Een andere post in 2011 bespotte de problemen van actrice Lindsay Lohan met zelfbeschadiging.

Een ander vermeend slachtoffer heeft zich deze week ook gemeld: Michael Costello.

Hij beweert dat hij in 2014 een tweet van Teigen heeft ontvangen waarin hij wordt beschuldigd van racisme.

De modeontwerper vertelde zijn 1,3 miljoen Instagram-volgers dat Teigen haar mening had gevormd op basis van een gephotoshopte opmerking waarvan inmiddels is bewezen dat deze onjuist is.

Costello zei dat toen hij dit aan Teigen probeerde uit te leggen, ze "me had verteld dat mijn carrière voorbij was en dat al mijn deuren vanaf dat moment gesloten zullen zijn."

Hij zei dat hij daardoor zijn werk verloor en voegde eraan toe: Ik bleef zoveel nachten wakker en wilde zelfmoord plegen.

Chrissy heeft zich verontschuldigd voor haar gedrag in het verleden in een nieuwe blogpost die ze op sociale media deelde.

"Als er een popcultuur was, ging ik naar Twitter om te proberen de aandacht te trekken en te laten zien wat ik destijds dacht dat een grove, slimme onschadelijke grap was", schreef ze.

"In werkelijkheid was ik onzeker, onvolwassen en in een wereld waarin ik dacht dat ik indruk moest maken op vreemden om geaccepteerd te worden."

Ondanks haar openhartigheid kijken veel mensen nu naar haar man John Legend. Beweren dat de zanger - die de reputatie heeft de "aardige kerel" te zijn, zou moeten "scheiden" van Chrissy, anders zou hij met dezelfde borstel worden bezoedeld.

"Er is geen sprake van dat Chrissy Teigen dezelfde vrouw is als waar John de legende over schrijft.." schreef een persoon online.

"De manier waarop Chrissy Teigen is, doet me aan John Legend twijfelen. Want hoe word je verliefd op iemand die gemeen is? Als hij is wie hij zegt dat hij is, moet hij zo snel mogelijk van haar scheiden", voegde een tweede eraan toe.

"John Legend begint er ook grappig uit te zien in het licht. Ik zou nooit kunnen rocken met iemand die gemeen is, laat staan trouwen. Mm…" viel een derde in.

"Op dit moment moeten jullie me allemaal overtuigen dat John Legend niet dezelfde overtuigingen en gezindheid heeft als zij. Er is nu een manier waarop je al meer dan tien jaar met iemand samen bent, kinderen met hen hebt, een leven met hen opbouwt, als je moraal en waarden in de kern niet op één lijn liggen, " beaamt een vierde.

"Heb je overwogen dat John Legend zich privé net als Chrissy Teigen gedraagt? foodforthought ", luidt een tweet.

Legend ontmoette model Teigen in 2006 op de set van zijn videoclip. Ze verloofden zich in december 2011 en trouwden op 14 september 2013 in Italië.

Ze delen twee kinderen Luna en Miles.

Aanbevolen: