De waarheid over de relatie tussen Alycia Debnam-Carey en Marcus Castrus

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Alycia Debnam-Carey en Marcus Castrus
De waarheid over de relatie tussen Alycia Debnam-Carey en Marcus Castrus
Anonim

Alycia Debnam-Carey doet erg geheimzinnig over haar privéleven. De actrice speelde Alicia in Fear the Walking Dead. Veel fans werden verliefd op Alycia nadat ze een personage speelde dat van een lastige tiener naar een stoere overlevende ging. Hoewel sommigen misschien denken dat ze uit de Verenigde Staten komt, werd de ster geboren in Sydney, Australië, en heeft ze gewoon een heel goed Amerikaans accent. Ze begon haar acteercarrière heel jong en heeft een vermogen van $ 3 miljoen. Alycia's moeder is een televisieschrijver en heeft haar dochter geholpen om betrokken te raken bij de industrie.

De ster verscheen voor het eerst op het scherm toen ze acht was, en het jaar daarop speelde ze een gastrol in verschillende veelgeprezen Australische tv-drama's en korte films. Maar acteren was niet haar enige passie. Alycia studeerde tien jaar klassieke percussie en ging bijna naar het Sydney Conservatorium of Music. Ze veranderde echter van gedachten en verhuisde naar LA nadat ze 18 was geworden om haar acteercarrière te beginnen. Hier is alles over de actrice en haar geruchtenrelatie met Marcus Castrus.

Is Alycia Debnam-Carey vrijgezel? Wat is haar seksualiteit?

Pas in 2014 kreeg Debnam-Carey haar Hollywood-doorbraak. Dat jaar werd ze gecast in twee post-apocalyptische shows tegelijk: The 100 en Fear the Walking Dead. Haar personage in The 100, Commander Lexa, was lesbienne. Alycia's zwaardzwaaiende, stoere prinsessenprestatie was zo overtuigend dat veel fans dachten dat ze in het echte leven de voorkeur gaf aan meisjes. Maar het gerucht ging dat Alycia een relatie had met een man genaamd Marcus Castrus.

Naar verluidt eindigde hun relatie vanwege zijn ontrouw. Fans weten echter niet of dit waar is, aangezien de actrice haar privéleven liever volledig geheim houdt en geen informatie geeft. In een interview met Non-Stop People zei Debnam-Carey: "sociale media zijn altijd grappig voor mij geweest. Ik ben een zeer privépersoon."

Hoe werd Alycia Debnam-Carey een actrice?

De actrice was al te zien in een intrigerende mix van projecten, waaronder Fear the Walking Dead en The 100. Ze verscheen ook in een speelfilm met de titel Into the Storm. Hoewel Alycia brede erkenning begint te krijgen, weten maar weinig mensen hoe getalenteerd ze is. Voordat ze naar de Verenigde Staten verhuisde, speelde ze gastrollen in verschillende Australische tv-series, waaronder McLeod's Daughters en Dance Academy.

Debnam-Carey wilde altijd al actrice worden. Toen ze acht was, ontwikkelde ze haar vaardigheden terwijl ze in Sydney woonde. Toen ze tien was, kreeg ze haar eerste rol in een film genaamd Martha's New Coat. Aan de andere kant zit haar moeder ook in de entertainmentindustrie.

Alycia Debnam-Carey's moeder is Leone Carey, een vooraanstaande televisieschrijver. De getalenteerde artiest heeft opmerkelijke werken geschreven als Do or Die, Home and Away en A Country Practice. Hoewel Alycia een natuurlijke artiest is, is haar affiniteit met de entertainmentindustrie misschien geërfd van haar moeder. Het lijdt geen twijfel dat het een zegen is dat Alycia een moeder heeft die haar vak begrijpt.

Alycia Debnam-Carey's talent voor muziek en acteren

Hoewel ze vooral bekend staat om haar ongelooflijke acteervaardigheden, heeft de ster ook een aanzienlijk muzikaal talent. In feite was muziek ooit haar focus. Maar liefst tien jaar lang volgde ze een opleiding tot percussionist en vergezelde 39 andere jonge muzikanten een muziekcreatieprogramma van twee weken met de Berliner Philharmoniker. Ze ging bijna naar het Sydney Conservatorium of Music, maar ze besloot door te gaan met acteren. Hoewel de kunstenaar al sinds haar jeugd acteert, debuteerde Debnam-Carey jaren later in Hollywood, wat werd opgetekend in de toepasselijk getitelde Australische documentaireserie Next Stop Hollywood. Ze verscheen in de show samen met andere aspirant-Australische artiesten zoals Penelope Mitchell.

Alycia was dicht bij de titelrol in The CW's The Carrie Diaries voordat ze verloor van een andere actrice. Ze kreeg nog steeds een rol in de horrorfilm The Devil's Hand tijdens het filmen van de serie, waarin ook Jennifer Carpenter en Colm Meaney te zien waren. Aan de andere kant speelde de ster een overlevende van de Apocalyps in drie verschillende projecten.

Naast haar rollen in The 100 en Fear the Walking Dead, speelde ze in de 2014 AMC-piloot Galyntine. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst nadat een technologiegerelateerde ramp een groot deel van de wereldbevolking heeft gedood.

Alycia Debnam-Carey's grote doorbraak in Hollywood was in 'The 100'

De eerste grote doorbraak van de ster was als gastster in de sciencefictionshow The CW The 100. Ze speelde Lexa in de serie, de leider van de Grounder-clan. Lexa werd al snel een favoriet bij fans, waarbij LGBTQ-kijkers gehecht raakten aan de romance tussen haar en de hoofdpersoon Clarke. Echter, na in totaal 16 afleveringen werd Alycia's personage vermoord.

Aan de andere kant staat het personage van Debnam-Carey in The 100 in het middelpunt van een controverse. Toen Lexa werd vermoord kort nadat ze voor het eerst met Clarke naar bed was gegaan, dachten veel kijkers dat het complot homofoob was. De reden was dat de tv-serie lesbische personages vermoordde. Desalniettemin houden de producers van de show vol dat ze haar alleen hebben vermoord omdat Alycia's Fear the Walking Dead-filmschema haar verhinderde om verder te werken aan The 100. Gelukkig heeft ze een mooie toekomst voor zich.

Aanbevolen: