Dit waren de meest controversiële tweets van Chrissy Teigen ooit

Inhoudsopgave:

Dit waren de meest controversiële tweets van Chrissy Teigen ooit
Dit waren de meest controversiële tweets van Chrissy Teigen ooit
Anonim

Om ervoor te zorgen dat Chrissy Teigen een beroemd model en tv-persoonlijkheid zou worden, moest ze ongelooflijke kansen overwinnen. Ook al was ze in staat om het schijnbaar onmogelijke voor elkaar te krijgen, door naar de top van beide sectoren te klimmen, zou kunnen worden gesteld dat Teigen vooral bekend is geworden door haar Twitter-gedrag.

In de loop der jaren vragen sommige mensen zich af of Chrissy Teigen is geannuleerd vanwege enkele van haar controversiële tweets. Aan de positieve kant, sommige mensen denken dat Teigen haar Twitter-drama kan overwinnen, terwijl anderen boos waren toen Chrissy probeerde verder te gaan. Voor iedereen om te beslissen of de carrière van Teigen al dan niet moet overleven, moeten ze een kijkje nemen naar haar meest controversiële tweets. Voordat ze dat doen, moeten mensen echter een triggerwaarschuwing krijgen dat Teigen in het verleden tweet over andere mensen die zichzelf schade toebrengen.

8 Chrissy Teigen's tweet over dure wijn deed haar erg onbereikbaar lijken

Voor gewone mensen kan het heel leuk zijn om meer te weten te komen over de weelderige levensstijl waar sommige sterren van genieten. Aan de andere kant, wanneer sommige sterren opscheppen over hun fortuin buiten de grenzen van teksten, duurt het niet lang voordat mensen hen kwalijk nemen. Helaas, toen Teigen in 2021 tweette over een ongelooflijk dure fles wijn, beschouwden veel lezers haar post als niets meer dan vermomd opscheppen. John en ik waren een keer in een restaurant en de ober raadde een lekkere Cabernet aan. We kregen de rekening en het was 13.000 dollar. HOE BEVEEL JE DIE WIJN TOEVALLIG AAN. we hadden het niet eens af en het was opgeruimd!!!”

7 Chrissy Teigen riep de naam van de zoon van Jay Mohr

In 2011 raakte Chrissy Teigen verwikkeld in haar eerste Twitter-controverse nadat ze de behoefte voelde om komiek Jay Mohr en zijn toenmalige vrouw Nikki Cox te bellen. Nadat de zoon van Mohr en Cox was geboren, kondigde het gelukkige paar aan dat ze hun kind Meredith hadden genoemd. Beslissen dat het onaanvaardbaar was om een jongen te noemen die, Teigen tweette over de beslissing van het paar. 'Nikki Cox en Jay Mohr hebben hun zoon Meredith genoemd. Hun zoon, Meredith. Meredith is de naam van hun zoon. De naam van hun zoon is Meredith.' Als gevolg van die Tweet hadden Mohr en Teigen een kortstondige Twitter-vete met veel waarnemers die aan de kant van hem stonden.

6 Chrissy Teigen beoordeelde Farrah Abraham hard voor haar privévideo

Gedurende de tijd dat Farrah Abraham in de publieke belangstelling stond, was ze het onderwerp van veel controverse, waaronder een die draaide om de release van een intieme video waarin ze speelde. Ten tijde van de release van die video, Chrissy Teigen viel in met een gemene Tweet. "Absoluut misselijk van het feit dat idiote tienermoeder haar eigen sx-tape heeft besteld en doet alsof ze verward / radeloos is. EFF YOU," Na die tweet leidde tot een terugslag, dubbelde Teigen door Abraham een vrouwonvriendelijk woord te noemen in een vervolg -up Tweet. Jaren later sprak Abraham over de Tweets van Teigen en zei dat ze "hoopt (Chrissy) op een betere plek is".

5 Chrissy Teigen Beschaamd Mariah Carey

Zoals iedereen die de carrière en het leven van Mariah Carey heeft gevolgd, waarschijnlijk al zal weten, was het vaak moeilijk voor de zangeres. Om die reden, als Carey vrolijk nieuws heeft, zou je hopen dat mensen het met haar zouden vieren of op zijn minst zouden uitbreken. Maar toen Carey in 2010 aankondigde dat ze zwanger was, plaatste Chrissy Teigen om de een of andere reden een Tweet die duidelijk de spot dreef met het gewicht van de zangeres. 'Waarom is het iemand verbaasd dat Mariah een tweeling krijgt? ik was er altijd redelijk zeker van dat er 2-15 baby's in haar groeiden.”

4 Chrissy Teigen twitterde dat ze liever onvruchtbaar zou zijn dan een kind als Avril Lavigne

Uiteindelijk lijkt de motivatie voor enkele van de wreedste tweets van Chrissy Teigen een mysterie. Het is bijvoorbeeld volkomen onduidelijk waarom Teigen ooit de behoefte voelde om duidelijk te maken dat ze Avril Lavigne als persoon leek te beschimpen."Als je me zou vertellen dat ik 1 kind zou kunnen krijgen, maar het zou precies hetzelfde zijn als Avril, dan zou ik ervoor kiezen om een onvruchtbaar, steriel bestaan te leiden dat eindigt als ik sterf."

3 Chrissy Teigen impliceerde dat Lindsay Lohan iets verschrikkelijks zou doen

Net als veel voormalige kindsterren, heeft Lindsay Lohan geworsteld om haar weg te vinden in het leven als volwassene. Hoewel Lohan het duidelijk verdiend heeft verantwoordelijk te worden gehouden voor sommige van haar daden, heeft het nooit enige waarde gehad om haar problemen op te stapelen. Ondanks dat, toen Lohan zich in 2011 nog op een dieptepunt in haar leven bevond, zou Teigen naar verluidt getweet hebben "lindsay voegt nog een paar spleten toe aan haar polsen als ze Emma Stone ziet"

2 Chrissy Teigen leek een wrok te koesteren tegen Courtney Stodden

In tegenstelling tot de andere vermeldingen op deze lijst, verwijst deze naar een reeks Tweets en zelfs directe berichten. De reden daarvoor is dat nadat Courtney Stodden, die sindsdien als non-binair uit de kast is gekomen, beroemd werd door te trouwen met een 51-jarige acteur toen ze nog maar 16 jaar oud waren. Blijkbaar boos op Stodden voor die beslissing, tweette Teigen dingen als "@CourtneyStodden mijn vrijdagfantasie: jij. vuil dutje. Mmmmm schatje.” Bovendien heeft Stodden gezegd dat Teigen hen ook directe berichten heeft gestuurd zoals "Ik kan niet wachten tot je sterft".

1 Chrissy Teigen schoot op een 9-jarige Quvenzhané Wallis

Aan de positieve kant, toen Chrissy Teigen over Quvenzhané Wallis tweette, riep ze niet op tot iets gewelddadigs zoals ze deed in de laatste twee inzendingen. Toch verdienen de tweets van Teigen over Wallis de eerste plaats op deze lijst omdat het gericht was op een meisje dat toen nog maar 9 jaar oud was. In 2013 woonde Wallis de Oscars bij omdat ze in de race was voor een Academy Award voor beste actrice vanwege haar werk in de film Beasts of the Southern Wild. Toen Teigen geïrriteerd raakte door het gedrag van Wallis bij de Oscars, koos ze er niet voor om haar mening voor zichzelf te houden. In plaats daarvan tweette Teigen twee keer over de kindacteur. "Is het oké om een klein kind eigenwijs te noemen?" “Ik ben gedwongen om Quvenzhané Wallis aardig te vinden omdat ze een kind is, toch? oke prima.”

Aanbevolen: