10 Bachelor-deelnemers die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Bachelor-deelnemers die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
10 Bachelor-deelnemers die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Of The Bachelor nu het soort reality-tv-programma is waar je de spot mee drijft of waar je echt van geniet, iedereen kan het er waarschijnlijk over eens zijn dat er geen betere manier is om van de popcorn te genieten zonder echt te proberen te begrijpen wie deze dames werkelijk zijn (en misschien te beoordelen een klein beetje).

GERELATEERD: 10 echte huisvrouwen die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd

Harry Potter-fans zullen weten dat de beste manier om iemands ware kleuren te achterhalen, is door de sorteerhoed te dragen. Maar dat kan natuurlijk niet via de tv, dit is the next best thing. Hier zijn enkele van de beste kanshebbers voor het huis van Griffoendor van Zweinstein in de afgelopen seizoenen van De vrijgezel.

10 Kaitlyn Bristowe

Afbeelding
Afbeelding

Oorspronkelijk uit Alberta, Canada, maakte dit plattelandsmeisje de overstap naar het stadsleven voor het 19e seizoen van The Bachelor, in een poging de liefde van Chris Soules te winnen. Samen met 30 andere vrouwen streden ze om de mogelijkheid van liefde en was een van de laatste drie. Ondanks dat ze het de hele show redelijk goed deed, werd ze in week negen opgestart.

Hoewel het publiek dacht dat ze een… interessant gevoel voor humor had, staat Bristowe erom bekend zeker te zijn van haar manieren, ongeacht wat mensen van haar denken.

9 Becca Tilley

Afbeelding
Afbeelding

Door een seizoen te delen met Bristrowe (en tweede te worden) en door te gaan naar seizoen 20, was Becca Tilley zo dicht bij het winnen van Soules' hart. Dat liet ze echter niet de overhand krijgen. Vastbesloten om haar weg naar het hart van de juiste man te vinden, probeerde ze het opnieuw, maar kwam niet zo ver als in het vorige seizoen, toen ze in week zeven naar huis werd gestuurd.

Ben Higgins stuurde haar met tegenzin naar huis, ondanks haar duidelijke bezit van loyaliteit en gevoel voor avontuur. En natuurlijk haar oprechte interesse in het nastreven van hun potentiële relatie.

8 Caila Quinn

Afbeelding
Afbeelding

Nu 27 jaar oud, zat Caila Quinn ook in seizoen 20, maar in 2016 was ze pas 24; De tijd vliegt! Ze was ook in staat om de derde plaats te behalen en werd uiteindelijk in week negen door de lieftallige Higgins naar huis gestuurd.

GERELATEERD: 10 echte huisvrouwen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd

Zelfs ondanks haar ontberingen in de liefde, was ze in staat om haar droomman te pakken te krijgen; het gebeurde gewoon niet op The Bachelor zoals ze aanvankelijk had gedacht. Ze kondigde haar verloving met Nick Burrello aan nadat ze twee jaar samen was.

7 Rachel Lindsay

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Lindsay ging verder met de enige deelnemer uit seizoen 21 die op deze lijst stond en vocht met 30 andere vrouwen voor het hart van Nick Viall. Ze haalde week negen, maar werd door Viall uitgekozen om te vertrekken.

Zoals met veel vrouwen op deze lijst, stopte Lindsay daar niet bij haar zoektocht naar de perfecte significante ander. Ze mocht de leiding nemen in The Bachelorette. Tijdens het 13e seizoen van de spin-off was ze tot nu toe de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die erin speelde. Dat seizoen werd ook wel het meest diverse seizoen genoemd op dat moment in de geschiedenis van de show.

6 Becca Kufrin

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen 22 eindigde op een hoogtepunt voor Becca Kufrin, maar het sprookje duurde niet lang. Terwijl de twee verliefd genoeg waren om zich na de show te verloven, werd haar nieuwe beau (en ster van het seizoen), Arie Luyendyk Jr., veranderde van gedachten en gaf toe dat hij nog steeds gevoelens had voor Lauren Burnham, de nummer twee van dat jaar.

Dit was een primeur voor The Bachelor. Hoe hartverscheurend dat ook is, Kufrin stond op (zoals de echte Griffoendor die ze is) en keerde terug voor seizoen 14 van The Bachelorette, waar ze Garret Yrigoyen koos. Het stel is nu gelukkig verloofd met hun corgi-bontkind, Minno.

5 Demi Burnett

Afbeelding
Afbeelding

Bekend om haar rol in het 23e seizoen, werd Demi Burnett uitgeschakeld in week zes van het seizoen van Colton Underwood. Desondanks nam ze deel aan Bachelor in Paradise en gaf ze toe dat ze voor het eerst een vrouw had gezien.

GERELATEERD: 10 echte huisvrouwen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Kristian Haggerty was het eerste koppel van hetzelfde geslacht in de uitzending en kwam op de show om Burnette te verrassen. De twee waren verloofd tegen het einde van de show. Soms is liefde niet wat je zou verwachten!

4 Cassie Randolph

Afbeelding
Afbeelding

Als we doorgaan met seizoen 23, is Cassie Randolph zeker het vermelden waard. Het winnen van Underwood's hart kwam niet zonder problemen. Halverwege het seizoen herinneren fans zich de keuze van Randolph om het seizoen te verlaten, waardoor de zeer beruchte sprong op het hek werd uitgevoerd door Underwood.

Ondanks dit kwam ze terug - evenals Underwood - en de twee verloofden zich uiteindelijk. De twee bleven een koppel tot mei 2020, hoewel fans denken dat ze stiekem nog steeds samen zijn.

3 Tayshia Adams

Afbeelding
Afbeelding

Tayshia Adams, afkomstig uit Orange County, Californië, is een avontuurlijke, nieuwsgierige vrouw die ook hoogopgeleid is. Als medisch professional heeft ze de wereld rondgereisd terwijl ze ook ontberingen doormaakte, nadat ze was gescheiden voordat ze naar de show ging.

Ondanks dat Underwood uit de show werd geëlimineerd zodat hij zijn relatie met Randolph kon voortzetten, verscheen ze wel op Bachelor in Paradise, waar ze een korte relatie had met een oude vlam, John Paul Jones.

2 Kelsey Weier

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 24 zochten Kelsey Weier en 30 andere vrouwen de aandacht van de piloot van Delta Airline, Peter Weber, die op de show zelf op zoek was naar een tweede kans nadat zijn deelname aan The Bachelorette niet zo goed afliep.

Wat Weier betreft, ze werd door hem geëlimineerd in week acht, waardoor ze erna helemaal kapot van was. Voordat de show begon, was ze klaar om Weber goed te behandelen na zijn slechte ervaringen in de afgelopen jaren.

1 Madison Prewett

Afbeelding
Afbeelding

Madison Prewett sluit de lijst met een hoogtepunt af en neemt de trofee maar net mee naar huis - en daarmee bedoelen we zeker Weber zelf … wie wil niet dat hun liefdesbelang een piloot wordt?

Terwijl Weber aan het einde van de show achterbleef met Hannah Ann Sluss nadat Prewett was gestopt, gaven de twee toe dat ze nog steeds gevoelens voor elkaar hadden tijdens een live After the Final Rose-aflevering.

Aanbevolen: