10 Bachelor-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Bachelor-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 Bachelor-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Gebaseerd op de gedachten van de legendarische J. K. Rowling, een Ravenklauw, is iemand die geestig, slim is en meer wijsheid heeft dan ze zouden weten. Ook academisch competitief, het is bekend dat degenen in het Ravenklauw-huis zich tegen anderen keren om als beste uit de bus te komen.

GERELATEERD: 10 supermodellen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Wat is een betere plek voor een Ravenklauw dan in een reality-tv-show? De bachelor zit vol drama en kansen om als beste uit de bus te komen, waardoor het de ideale plek is voor dit exacte type persoon. Hier zijn enkele van de beste Ravenklauwen van de meest recente seizoenen van de show.

10 Kanten Morris

Nu is de makelaar in Denver en hondenmoeder met haar nieuwe, anonieme beau, Lace Morris verder gegaan sinds haar verschijning in het seizoen van Ben Higgins van The Bachelor. Degenen die zich het 20e seizoen herinneren, herinneren zich dat ze de show verliet, ondanks het ontvangen van een roos, in week drie.

Ze heeft tegen Sarah's Scoop gezegd dat hoewel de fans haar leuk vonden en absoluut aan haar kant stonden, ze de vooruitziende blik had (en sommigen zouden kunnen zeggen wijsheid) om weg te lopen omdat ze eigenlijk niet het gevoel had dat ze een sterke connectie met Ben.

9 Tiara Soleim

Tiara Soleim is op geweest - en geëlimineerd uit - zowel The Bachelor als een van de shows met meerdere spin-offs, Bachelor in Paradise, en heeft haar behoorlijk wat liefdesverdriet en teleurstellingen gezien.

Deze dame uit Seattle is niet bang om mensen te laten zien dat ze anders is, vooral omdat ze bekend staat als de "kippenliefhebber" van de groep en is duidelijk competitief en gedreven genoeg om terug te keren naar het middelpunt van de aandacht van Amerika nadat ze is opgestart de eerste nacht.

8 Raven Gates

Vechten met ongeveer 30 andere vrouwen om de liefde en aandacht van Nick Viall, Raven Gates was te zien in seizoen 21 van The Bachelor en bereikte de tweede plaats, maar nam helaas de prijs niet mee naar huis.

GERELATEERD: 10 echte huisvrouwen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Sinds de show is Gates verloofd met Adam Gottschalk, die ook deelnam aan de franchise, die te zien is in het 13e seizoen van The Bachelorette. Haar voortdurende vete met rivaal Rachel Lindsay laat zien hoe competitief en koppig ze kan zijn.

7 Kendall Long

Kendall Long gaat door naar het 22e seizoen van The Bachelor en is veerkrachtig geweest en meer dan bereid om het te laten werken met de (hopelijk) liefde van haar leven, Joe Amabile. Ontmoeting op Bachelor in Paradise, de twee hebben de show eigenlijk niet gehaald voordat ze voor de eerste - en idealiter enige - keer uit elkaar gingen.

Sinds hun verschijning in de show hebben ze opnieuw verbinding gemaakt en proberen ze het opnieuw. Tijdens de breuk was ze echter in staat om voorbij het liefdesverdriet te kijken, begrijpend dat wat er gebeurde, moest.

6 Olivia Goethals

Als een zelfverklaarde doorzetter, verscheen Olivia Goethals voor het eerst op The Bachelor in seizoen 22, naast Long, maar ze verscheen ook (zoals met velen op deze lijst) op de Bachelor in Paradise.

Hoewel iedereen dacht dat ze bij John Graham zou eindigen, kon ze de beslissing nemen om vrienden met hem te blijven, ondanks dat ze klaar was om zich te settelen en de liefde van haar leven te vinden.

5 Lauren Jarreau

Lauren Jarreau, net van haar graduate school, ging de show in met een open geest en een open hart, klaar om de man van haar dromen te vinden, in de hoop dat Arie Luyendyk Jr. die man was.

GERELATEERD: Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Zoals ze al eerder beweerde, is Jarreau klaar met spelletjes, wat haar motiveert om vooruitstrevend, zelfverzekerd en klaar voor een beetje competitie te zijn - alle ingrediënten van een Ravenklauw. Ondanks dat ze in week één werd uitgeschakeld, werkt ze nu aan grotere, betere dingen via haar eigen sociale media-imperium.

4 Brianna Amaranthus

Een sportverslaggever uit Grants Pass, Oregon, Brianna "Bri" Amaranthus werd ook (en helaas) uitgeschakeld in het seizoen van Luyendyk tijdens de eerste week.

Hoewel de fans het jammer vonden om haar te zien vertrekken, is er iets waar vrijwel iedereen het over eens is - haar hoogtepunt was haar intro! Degenen die het hebben gezien, weten precies wat er gebeurde, waar Amaranthus een softbal gooide naar haar hoopvolle "to-be".

3 Katrina Badowski

Van sportverslaggever tot sportdanser. Katrina Badowski verscheen twee jaar na Amaranthus in de show en is de eerste die toegeeft een beetje een controlefreak te zijn - groot en de baas! Iets om op te merken over Badowski en haar familie is hoe belangrijk het huwelijk is, met haar ouders die al meer dan 40 jaar samen zijn.

Nu heeft ze een volledige relatie met Chris Bukowski, die vrijgezel was in The Bachelorette en meer.

2 Megan Hops

Tijdens het 24e en meest recente seizoen van The Bachelor had Megan Hops de hoop om dingen te laten werken met Peter Weber, een 28-jarige piloot uit Californië. Ondanks die hoop haalde ze niet de snit van ongeveer 30 vrouwen die strijden om de liefde en aandacht van de piloot.

Als stewardess is ze avontuurlijk en een beetje een risiconemer, omdat ze verstrikt is geraakt in een jarenlange affaire.

1 Jade Gilliland

Ze zeggen dat wijsheid wordt ontwikkeld door moeilijke ervaringen en situaties gedurende iemands leven. Jade Gilliland is altijd een romanticus geweest, maar toen ze opgroeide in de mormoonse gemeenschap, stapte ze te snel in het huwelijk en stapte ze in het huwelijksbootje met iemand waarvan ze wist dat ze niet compatibel was op de jonge leeftijd van 22.

Net als Hops is ze een avontuurlijke stewardess die gedijt op een soort georganiseerde chaos waar vele anderen in zouden verdwalen.

Aanbevolen: