Waarom fans denken dat de vriendinnen op 'Alaskan Bush People' ingehuurde acteurs zijn

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat de vriendinnen op 'Alaskan Bush People' ingehuurde acteurs zijn
Waarom fans denken dat de vriendinnen op 'Alaskan Bush People' ingehuurde acteurs zijn
Anonim

Met tot nu toe 13 seizoenen is Alaskan Bush People van Discovery Channel een uniek soort realityshow. Mensen hebben de familie Brown gezien zoals ze in de natuur leven en niet omgaan met de typische gemakken die we allemaal gewend zijn. Hoewel velen van ons zouden zeggen dat we dit niet zouden kunnen, zijn we gefascineerd door mensen die een andere levensstijl hebben gekozen.

Hoewel fans de dramatische relatie tussen Bear en Raiven hebben gezien en ze weten dat de cast van Alaskan Bush People de regels volgt, zijn er toch enkele vragen over deze realityserie. Meer specifiek vragen fans zich af over enkele van de mensen met wie de familie uitgaat. Blijf lezen om erachter te komen waarom fans denken dat de vriendinnen van Alaskan Bush People ingehuurde acteurs zijn.

Heeft 'Alaskan Bush People' een acteur ingehuurd?

Er waren een aantal dramatische momenten rond Alaskan Bush People en in seizoen 4 ging Noah Brown op een date waarvan fans denken dat het helemaal nep was.

Volgens Nicki Swift zei Noah dat hij, toen hij niet in Alaska was, het pad kruiste met een vrouw die hij leuk vond.

Het lijkt erop dat Karryna Kauffman, een acteur, is ingehuurd om de rol van Noah's vriendin te spelen. Nicki Swift wijst erop dat Karryna een aantal acteerrollen en optredens heeft die fans kunnen zien op IMDb, waaronder het verschijnen in de Miss California-verkiezing van 2012 en het verschijnen in de korte films The Song of Birds & Bees en Love in the Time of Flannel.

In een samenvatting van deze aflevering van Alaskan Bush People, meldde The Channel Guide dat Noah een nummer speelde dat hij schreef en rondhing met Karryna in het gebied waar hij woonde, dat vroeger een kippenhok was. Noah zei dat het een 'experiment' was en legde uit: 'Het was nogal een risico voor haar om hier te komen."

Noah is nu getrouwd en vader. Hij deelde in 2018 een Instagram-bericht en zei dat hij en Rhain op het punt stonden te gaan trouwen. Noah schreef: "Mijn ouders maken mijn avondeten niet en geven me geen woonruimte, ik ben het hoofd van mijn eigen huishouden en de familie die Rhain en ik beginnen, zal naar mij kijken voor advies en begeleiding, mijn eerste prioriteit zal nu wees altijd mijn nieuwe familie en mijn loyaliteit is aan mijn aanstaande vrouw en mijn toekomstige kinderen, het is mijn taak om voor mijn nieuwe familie te zorgen en het zal een eer zijn om mijn best voor hen te doen."

Noah schreef ook in het bijschrift dat "een kind zijn net zo belangrijk is als volwassen worden" en "Zoals het gezegde luidt, word je sneller volwassen dan je denkt."

Noah en Rhain zijn ouders van hun jonge zonen Elia en Adam.

Mensen zeggen dat sommige delen van 'Alaskan Bush People' niet echt zijn

Terwijl de familie Brown in de natuur leeft, vragen mensen zich af of Alaskan Bush People nep is.

Volgens In Touch Weekly zeggen mensen dat het gezin in Icy Strait Lodge woont wanneer ze de show niet filmen en Radar meldde dat Matt tijd aan de bar doorbrengt, afhaallijnen heeft en graag flirt.

Het lijkt er ook op dat de familie Brown dicht bij sommige mensen en gemakken woont, zoals in seizoen 1, ze zeiden dat ze in de buurt van een pizzeria en enkele buren waren.

Terwijl Raiven Adams en Bear Brown in januari 2022 trouwden, had het paar moeilijke tijden, en Raiven Adams zei dat de show niet echt is. Volgens The Sun zei Raiven: Niets ervan is echt. Ongeveer 10 procent daarvan is echt. Mijn zoon gaat niet ten onder met de show. Deze show is niet echt.”

Raiven legde ook uit dat de woonsituatie van het gezin anders was dan op de show leek. Raiven zei: "Toen ik daar was, was Rain en Bird de enige persoon die op de berg woonde, en ze woonden in woonwagens. Ze verlieten halverwege dat ik daar woonde en verhuisden naar een appartement." Raiven vervolgde: "Toen ik kwam opdagen, werd ik opgehaald door een assistent en naar een hotel gebracht. Ik ontmoette hem in een restaurant. We hingen rond in het restaurant. Ik ging met hem om en verbleef in een hotel aan en uit op de berg. Ze zouden ons naar de berg brengen en we zouden filmen.”

Noah Brown en Rhain Brown zijn gelukkig getrouwd

Volgens Nicki Swift verhuisden Noah en Rhain Brown naar Colorado omdat ze verhuisden naar een huis dat eigendom was van Ami en Billy Brown.

Toen het paar in 2018 trouwde, vroegen ze mensen om hen te helpen hun huwelijksreis te financieren en plaatsten ze op een crowdfunding-pagina: "Help ons genieten van onze huwelijksreis in Montana! Dank je met veel liefde! We hebben nooit een veel, maar deze paar dingen zouden een lange weg gaan en zeer gewaardeerd worden."

Fans van Alaskan Bush People kunnen het gezinsleven van Noah Brown zien op zijn Instagram, waar hij veel foto's van zijn kleine kinderen deelt.

Aanbevolen: