Elke keer dat Taylor Swift en Joe Alwyn over elkaar praatten

Inhoudsopgave:

Elke keer dat Taylor Swift en Joe Alwyn over elkaar praatten
Elke keer dat Taylor Swift en Joe Alwyn over elkaar praatten
Anonim

Ze weet dat 'het delicaat is'. Taylor Swift en Joe Alwyn praten niet veel over hun relatie, maar als ze dat doen, luistert de wereld. Taylor Swift is gedurende ten minste de helft van haar carrière berucht getagd als een "serial dater". Maar sinds het Kimye-schandaal in 2016 besloot de songwriter 'Blank Space' een rustig leven te leiden, in een poging koste wat kost buiten de schijnwerpers te blijven, en met een goede reden. Dit omvat haar relatie met haar oude beau, Joe Alwyn.

Het stel zou elkaar in mei 2016 voor het eerst hebben ontmoet tijdens het Vogue's Met Gala, maar het was pas in januari 2017 dat Taylor eindelijk bevestigde dat zij en de Harriet-acteur aan het daten waren. Volgens Glamour heeft de zangeres van "Look What You Made Me Do" duidelijk gemaakt dat ze "wil dat het zo blijft, omdat ik niet wil dat hier iets aan verandert of te ingewikkeld wordt of dat er inbreuk op wordt gemaakt."

Het lijkt erop dat alles in overeenstemming is met haar plan sinds hun eerste paparazzi-opnamen werden gemaakt vijf maanden nadat ze hun relatie had bevestigd. Taylor heeft sindsdien nauwelijks meer over hun relatie in het openbaar gesproken, maar als ze dat doet, kan de wereld er niet over ophouden.

8 Hoe Taylor Swift en Joe Alyw hun relatie onderhouden

De zangeres van 'Cardigan' sprak voor het eerst over haar relatie met Joe Alwyn toen ze met The Guardian ging praten over haar vetes, roem en politieke standpunt. Toen haar werd gevraagd waarom zij en Alwyn zelden samen worden gefotografeerd, zei ze: "Ik heb geleerd dat als ik dat doe, mensen denken dat het ter discussie staat en dat onze relatie niet ter discussie staat."

Ze voegde er toen aan toe: Als jij en ik nu een glas wijn dronken, zouden we erover praten - maar het is gewoon dat het de wereld in gaat. Daar ligt de grens, en daar is mijn leven beheersbaar geworden. Ik wil het echt beheersbaar houden.”

7 Taylor Swift's lieve woorden voor Joe Alwyn in Miss Americana

Te midden van de pandemie in 2020 bracht Taylor Swift haar biopic uit, Miss Americana, waar ze vertelde waar ze heen ging na haar beruchte vete met Kanye West Op dat moment, Taylor voelde zich een beetje eenzaam en zei: 'Ik had geen partner waarmee ik [die berg] beklom waarmee ik een high-five kon geven. Ik had niemand met wie ik kon praten die er iets mee te maken had. Ik had mijn moeder, maar ik vroeg me af… Zou er niet iemand zijn die ik nu kan bellen?”

Nadat ze met Joe Alwyn was uitgegaan, zei ze dat ze "samen hebben besloten" om hun relatie privé te houden. “Ook al was het [een] echt verschrikkelijke [tijd], ik was blij. Maar ik was niet gelukkig op de manier waarop ik was opgeleid om gelukkig te zijn. Het was geluk zonder de inbreng van iemand anders. We waren gewoon…gelukkig.”

6 Taylor Swift deelde mee dat ze folklore schreef met Joe Alwyn

Toen Taylor Swift voor het eerst haar Grammy-bekroonde album Folkore uitbracht, vroegen fans zich af wie de mysterieuze co-schrijver was voor haar liedjes 'betty' en 'ballingschap.’ Die gemaskeerd was achter het pseudoniem ‘William Bowery’. Swift onthult eindelijk de identiteit van William Bowery in haar nieuwe Disney+ filmfolklore: de lange studiosessies in de vijver.

"Er is veel discussie geweest over William Bowery en zijn identiteit omdat het geen echt persoon is," zei ze. 'Dus William Bowery is Joe, zoals we weten. Hij speelt prachtig piano, en hij is altijd maar aan het spelen en dingen aan het verzinnen en aan het creëren. … Het was een stap die we nooit zouden hebben genomen, want waarom zouden we ooit samen een nummer hebben geschreven?”

5 Joe Alwyn en Taylor Swift's band over muziek

Nadat het zusteralbum van Folklore, Evermore, in december 2020 werd uitgebracht, zei Taylor Swift in een Apple Music-interview. “Joe en ik houden echt van droevige liedjes. We hebben altijd een band gehad over muziek.”

Ze voegde er toen aan toe: "Ik zeg dat het een verrassing was dat we samen begonnen te schrijven, maar in zekere zin was het niet omdat we altijd een band hebben gehad over muziek en dezelfde muzieksmaak hadden. En hij is altijd de persoon die me liedjes van artiesten laat zien en dan worden het mijn favoriete liedjes of wat dan ook. Maar ja, 'Champagne Problems', dat was een van mijn favoriete bruggen om te schrijven. Ik hou echt van een brug waar je het volledige verhaal in de brug vertelt, alsof je echt schakelt in die brug."

4 Taylor Swift wordt openhartig over de steun van Joe Alwyn

Taylor Swift besprak waarom haar " altijd werd verteld dat het beter is om uit de politiek te blijven" als countryster in een openhartig interview in februari 2021 met Vanity Fair. Ze had uiteindelijk het gevoel dat ze niet langer stil kon blijven en kreeg een boost van zelfvertrouwen van haar minnaar toen ze besloot haar platform te gebruiken.

"Ik merkte dat ik het over de regering en het presidentschap en het beleid had met mijn vriend, die me steunde bij het uitspreken", herinnert de zangeres van "Bad Blood". "Ik begon met mijn familie en vrienden over politiek te praten en leerde zoveel mogelijk over waar ik sta. Ik ben er trots op dat ik voorbij angst en twijfel aan mezelf ben gegaan en dat ik leiderschap onderschrijf en steun dat ons voorbij dit verdeeldheid zaaiende, hartverscheurende moment in de tijd brengt."

3 Hoe Joe Alwyn blij is met Taylor Swift

In Hulu's Conversations With Friends speelt Joe Alwyn Nick Conway, een man in een open relatie, maar de acteur zei dat hij een totaal ander liefdesleven heeft dan zijn rol. Hij herinnerde zich tijdens een panel voor de show in februari 2022: Ik denk dat mensen kunnen doen wat ze willen en ze gelukkig maken. Ik ben duidelijk gelukkig in een monogame relatie,”

2 Joe Alwyn deelt wat belangrijk is aan een privérelatie

Joe Alwyn is altijd standvastig geweest in zijn beslissing om een privérelatie aan te gaan en vertelde Elle: "Het is niet echt [omdat ik] bewaakt en privé wil zijn, het is meer een reactie op iets anders." Hij zei toen: “We leven in een cultuur die zo steeds meer opdringerig is. Hoe meer je geeft en eerlijk gezegd, zelfs als je het niet geeft, zal er iets worden afgenomen.”

1 Joe Alwyn onthult de gevoelens van Taylor Swift over intieme scènes

Joe Alwyn werd gevraagd of hij Taylor Swift informeerde over de seksscènes in zijn nieuwe Hulu-serie, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Sally Rooney. "Ik bedoel, ze heeft het boek gelezen en ze houdt van het boek, dus ze weet het," vertelde hij Extra in mei 2022. "Ze kon gewoon geen grotere fan van het project zijn."

Aanbevolen: