Miranda Lambert en haar man hebben volgens hun exen een geschiedenis van vreemdgaan

Inhoudsopgave:

Miranda Lambert en haar man hebben volgens hun exen een geschiedenis van vreemdgaan
Miranda Lambert en haar man hebben volgens hun exen een geschiedenis van vreemdgaan
Anonim

Miranda Lambert is een bekende en populaire countryzangeres en heeft meerdere Academy Country Music Awards (ACM's), Grammy Awards en Country Music Association Awards (CMA's) gewonnen. Ze was ook vier jaar lang getrouwd met landgenoot Blake Sheldon voordat ze ging scheiden.

Kort na de scheiding was Miranda snel weer terug in de datingscene met andere mannen in de countryzangers. Wat echter de wereld en Blake echt schokte, was in 2019 toen ze, na slechts twee maanden te daten, met Brendan McLoughlin trouwde. Blake hoorde van de bruiloft op hetzelfde moment dat de rest van de wereld dat deed.

Wat Blake en de rest van de wereld willen weten, is: heeft Miranda Blake bedrogen voorafgaand aan de scheiding? En hebben Miranda Lambert en Brendan McLoughlin echt een geschiedenis van vals spelen, zoals hun exen beweren? Lees verder om erachter te komen.

Miranda Lambert's "valsspelen"-geschiedenis

Miranda Lambert had een relatie met countryzanger Jeff Allen McManus, wat bijna 3 jaar duurde. Hun relatie verwaterde in 2005 toen Miranda haar oog liet vallen op een nieuwe countryzangeres, Blake Sheldon. Miranda en Blake ontmoetten elkaar toen ze werden getikt om samen te zingen tijdens het CMT 100 Greatest Duets-concert, op dat moment had ze nog een relatie met Jeff Allen.

De relatie van Miranda en Jeff Allen eindigde echter kort na het optreden dat Miranda met Blake deed. Interessant toch?

Jeff Allen heeft zich uitgesproken over zijn relatie met Miranda en zei dat hij "zich zou voorstellen dat de Miranda die ik 12 jaar geleden kende, nu een heel ander persoon is. Ik bedoel niet per se goed of slecht, maar je groeit veel van 18 tot 34. Maar je hebt ook veel geleerd en zou beter moeten weten."

Tussen deze verklaring die Jeff Allen McManus aflegde en kort na hun optreden maakten Miranda en Blake hun relatie bekend. Er deden geruchten de ronde over de mogelijkheid dat Miranda Lambert Jeff Allen bedroog met Blake Sheldon.

Nadat Miranda en Blake in juli 2015 waren gescheiden, kondigde Miranda Lambert in september 2015 haar relatie met muzikant Anderson East aan. Velen vonden dit verrassend snel voor Miranda om over haar vierjarige huwelijk met Blake Sheldon heen te komen, sommigen vroegen zich zelfs af heeft Miranda Lambert Blake bedrogen met Anderson, wat uiteindelijk leidde tot hun scheiding.

Miranda en Anderson gingen 2 jaar door met daten, eindigend in april 2018, tegen die tijd werd al gemeld dat ze een relatie had met een andere getrouwde (ja getrouwde) muzikant, Evan Felker. Hoewel Miranda en Evan in augustus 2018 gemorst hebben, is het volgens bronnen waarschijnlijk dat Miranda Lambert Anderson East heeft bedrogen met Evan Felker. Kort na hun breuk had Miranda een relatie met een nieuw iemand, haar huidige echtgenoot Brendan McLoughlin.

Over de echtgenoot van Miranda Lambert, Brendan McLoughlin

Dus, wie is Brendan McLoughlin? In tegenstelling tot de eerdere flings van Miranda Lambert, die allemaal zangers waren, is Brendan geen zanger, zelfs geen beroemdheid. Net als Miranda heeft Brendan echter zijn eigen gecompliceerde relatiegeschiedenis van mogelijk vals spelen. Miranda Lambert is 8 jaar ouder dan haar man, Brendan McLoughlin.

Voordat hij met Miranda Lambert ging daten, was Brendan verloofd met een vrouw genaamd Jackie Bruno. Brendan bedroog zijn verloofde Jackie met een andere vrouw, Kaihla Rettinger. Dus hoe kwam Jackie achter Brendan en Kaihla?

Jackie had ontdekt dat Brendan en Kaihla een baby verwachtten. Jackie beëindigde haar verloving met Brendan, wat hem niet goed beviel. Volgens Jackie's moeder smeekte Brendan Jackie om bij hem te blijven, ondanks het feit dat hij wist dat "het meisje (Kaihla Rettinger) zwanger was."

Rekening houdend met een paar dagen na de ontmoeting met Miranda Lambert, werd de zoon van Brendan McLoughlin geboren, het is onwaarschijnlijk dat Brendan en Kaihla ooit een date hebben gehad, wat we wel weten is dat het paar op goede voet staat en co-ouderschap van hun zoon samen.

Inside Miranda Lambert en Brendan McLoughlin's relatie

Miranda Lambert lijkt altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn als het gaat om het ontmoeten van een nieuwe liefde. Ze ontmoette haar nu-echtgenoot Brendan McLoughlin, op dezelfde manier als hoe ze haar ex-man Blake Sheldon ontmoette, via haar werk.

Brendan werkte voor de politie van New York en ontmoette Miranda Lambert terwijl hij dienst had. Miranda Lambert en haar band The Pistol Annie's zouden optreden in de ochtendtalkshow Good Morning America. Brendan McLoughlin was toevallig gestationeerd als beveiliging voor het gebied en haar bandleden nodigden Brendan uit voor de show achter Miranda's rug.

Brendan McLoughlin nam een geautoriseerd verlof kort nadat hij zijn huidige vrouw, Miranda Lambert, had ontmoet. Sindsdien is het paar samen op vakantie gegaan, ze vlogen samen naar Californië voor de Grammy Awards 2021, waar Miranda werd genomineerd voor meerdere prijzen.

Het paar is ook op roadtrip geweest naar Asheville, North Carolina, om het Biltmore Estate te bezoeken, en naar Greensboro, Georgia, om Lake Oconee te bezoeken. Brendan speelde ook in Miranda's videoclip voor haar nieuwste nummer "Settling Down".

Het paar deelt ook een gelijke liefde voor dieren. Miranda en Brendan hebben ook hun nieuwste toevoeging aan de familie verwelkomd, kitten Tequila.

Ondanks de geschiedenis van vreemdgaan, zijn Miranda Lambert en Brendan McLoughlin een match made in heaven en hopelijk komen er van beide kanten geen beschuldigingen van bedrog uit hun relatie. Het zou ook geen verrassing zijn om haar man op pad te zien met Miranda Lambert tijdens het touren en om haar te steunen bij elke prijsuitreiking die ze bijwonen.

Aanbevolen: