Ne-Yo's vrouw beschuldigt hem van vreemdgaan tijdens hun hele relatie

Inhoudsopgave:

Ne-Yo's vrouw beschuldigt hem van vreemdgaan tijdens hun hele relatie
Ne-Yo's vrouw beschuldigt hem van vreemdgaan tijdens hun hele relatie
Anonim

Ne-Yo heeft zich uitgesproken sinds zijn vrouw Crystal Renay Smith beweerde dat hij haar al bijna tien jaar bedroog – en hij ontkent haar beschuldigingen niet.

Delen met haar 657.000 Instagram-volgers op 30 juli, plaatste Crystal een zwarte afbeelding met witte letters om de ontrouw van haar man uit te leggen. "8 jaar van leugens en bedrog," begon ze de post, die uitgebreid inging op zijn bedrog.

Ne-Yo's vrouw beschuldigde hem van betalen voor vrouwen

Crystal zegt niet alleen dat haar man ontrouw was, maar dat hij ook voor vrouwen betaalde. "8 jaar onbewust mijn leven en echtgenoot delen met talloze vrouwen die hun lichaam onbeschermd aan hem verkopen… elk van hen", schreef ze.

Crystal beschreef Ne-Yo verder als een 'narcist' en zwoer niet langer te zwijgen. "Ik zal niet langer liegen tegen het publiek of doen alsof dit niet het geval is", zei ze. "Ik kies mezelf, ik kies mijn geluk en gezondheid en mijn respect."

Hoewel Crystal zegt dat ze zichzelf niet als een 'slachtoffer' ziet, vroeg ze haar volgers om haar geen 'video's of informatie over hem te sturen die vals speelde, omdat wat hij doet niet langer mijn zorg is'.

Crystal heeft niet gezegd of ze Ne-Yo heeft verlaten of van plan is om een echtscheiding aan te vragen.

Ne-Yo ging in op de beschuldigingen van zijn vrouw - en ontkent ze niet

De rapper heeft zich uitgesproken sinds de beschuldigingen van zijn vrouw, en hij ontkent niet wat ze zei. Nadat Ne-Yo haar post leuk vond, plaatste Ne-Yo een tweet waarin hij om privacy vroeg en leek kritiek te uiten op de beslissing van zijn vrouw om zijn ontrouw openbaar te maken.

"In het belang van onze kinderen zullen mijn familie en ik onze uitdagingen achter gesloten deuren aangaan", tweette hij.“Persoonlijke zaken zijn niet bedoeld om op openbare fora te worden behandeld en ontleed. Ik vraag je gewoon om op dit moment de privacy van mij en mijn familie te respecteren."

Ne-Yo en Crystal zijn sinds 2016 getrouwd. Het paar heeft drie kinderen: zonen Shaffer (geboren in 2016), en Roman (geboren in 2018), en dochter Isabella (geboren in 2021). Ne-Yo heeft ook nog twee andere kinderen uit eerdere relaties.

Dit is niet de eerste keer dat Ne-Yo en Crystal uit elkaar leken te gaan. Ze kondigden in februari 2020 aan dat ze van plan waren te scheiden, maar hebben het later afgeblazen, waarbij ze de COVID-19-pandemie crediteerden om hen dichterbij te brengen. Ze hernieuwden hun geloften afgelopen april.

Aanbevolen: