Dit is wat fans zeggen over de Amerikaanse versie van 'Love On The Spectrum

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over de Amerikaanse versie van 'Love On The Spectrum
Dit is wat fans zeggen over de Amerikaanse versie van 'Love On The Spectrum
Anonim

Nieuwe shows debuteren op de reguliere, en het is niet gemakkelijk om iets te vinden dat de moeite waard is. Niemand wil uren aan een slechte show besteden, dus natuurlijk kijken ze naar recensies en mond-tot-mondreclame om erachter te komen wat ze moeten bekijken. Of het nu een HBO Max-show is zoals Tokyo Vice, of een trippy project zoals Outer Range, mensen willen tijd besteden aan goed entertainment.

Onlangs bracht Netflix de Amerikaanse versie van Love on the Spectrum uit. Mensen werden verliefd op de Australische versie en ze zijn benieuwd of de nieuwe versie zijn hoge verwachtingen kan waarmaken.

Laten we eens kijken naar de nieuwe Love on the Spectrum en zien wat mensen zeggen!

'Love On The Spectrum' begon in Australië

2019 markeerde het begin van Love on the Spectrum, een realityshow die zich richt op individuen met een autismespectrumstoornis die navigeren in de datingwereld. Het uitgangspunt was briljant en de show werd een succes op het kleine scherm.

Tijdens het eerste seizoen hielp relatiecoach Jodi Rogers een aantal castleden van de show, waaronder mensen als Michael, Kelvin, Chloe, Maddi, Olivia, Mark, Andrew en meer, om te leren datingnormen hen helpen bij liefde vinden.

Na een succesvol debuutseizoen stond er een tweede voor de deur. Seizoen twee bracht mensen terug en liet fans ook kennismaken met nieuwe singles.

Fans verslonden de show opnieuw. Hoewel niet iedereen de liefde kon vinden, kon het publiek niet anders dan elke persoon die in de spotlights stond aanmoedigen.

Tot nu toe zijn er slechts twee seizoenen van de Australische versie van de show geweest, maar onlangs maakte de populaire realityserie zijn intrede in de Verenigde Staten in de hoop een nog groter publiek aan te spreken.

Het is onlangs de vijver overgestoken

Deze maand is de nieuwste versie van Love on the Spectrum uitgebracht op Netflix. In plaats van Down Under te zijn, ging de show naar de Verenigde Staten en concentreerde zich op alleenstaande volwassenen die liefde vonden in een geheel nieuwe omgeving.

Deze versie van de show leek erg op zijn voorganger, wat geweldig is. De originele versie zorgde voor een gouden balans tussen het sociale leven, interviews en datingleven, en de showrunners deden er verstandig aan om de zaken zo uniform mogelijk te houden.

De cast van de show bestond uit Dani, Abbey, Steve, Kaelynn en James. Elk castlid probeerde liefde te vinden, maar ze waren niet allemaal succesvol. Ze leken allemaal hun momenten niet te hebben, maar uiteindelijk klopte de liefde voor een paar van hen.

Volgens Cheat Sheet: "Het stel is nog steeds samen en Abbey heeft een persoonlijke video gedeeld op Instagram. Abbey en David zijn samen in een restaurant. Ze stellen zich voor en iemand vraagt: "En wat wil je zeggen, abdij?” "Bedankt dat je me hebt voorgesteld aan deze knappe jongeman naast me", zegt Abbey, wijzend naar David.'En bedankt dat je me aan Abbey hebt voorgesteld.' De persoon achter de camera vraagt dan welke nacht het is? “Valentijnsnacht!” ze antwoord. Ze zwaaien dan uit."

Natuurlijk hebben mensen veel te zeggen over de show.

Fans houden van 'Love on the Spectrum'

Dus, wat zeggen mensen over de nieuwste editie van Love on the Spectrum? Zoals je je kunt voorstellen, houden fans van de show en ze hebben hun steun uitgesproken sinds de nieuwe serie op Netflix debuteerde.

Een Reddit-gebruiker merkte de culturele verschillen op tussen Australië en de V. S. zoals afgebeeld op de shows.

"Ik ben Canadees en ik zag ook de enorme culturele verschillen. Australiërs waren veel vloeiender in hun zoektocht naar een partner in vergelijking met de Amerikanen die allemaal vanuit een heteronormatief perspectief spreken. anders of natuurlijk zijn - in ieder geval op televisie - wordt, zoals je zei, minder aangemoedigd in veel tv-programma's met internationale versies.), " schreven ze.

Een ander richtte zijn commentaar op een van de populairste figuren van de show.

"James is een absoluut juweeltje. Ik huilde tranen van het lachen terwijl ik naar hem en zijn ouders keek. Het hele stuk waar hij dacht dat hij zijn chequeboek kwijt was, biedt zijn moeder aan om naar twee verschillende banken te rijden, alleen voor hem om te ontdekken het lag al die tijd in zijn bureau. Lol. Je kunt dit spul niet voor tv schrijven, het is prachtig lol, "schreef de gebruiker.

En tot slot vatte een persoon zijn gevoelens samen in een korte, maar eerlijke opmerking.

"Net klaar met het seizoen, 10/10."

Tot nu toe wint de nieuwste versie van Love on the Spectrum overal fans. Hopelijk leidt dit tot een tweede seizoen met bekende figuren en frisse gezichten op zoek naar liefde.

Aanbevolen: