Alles wat we weten over de kinderen van Megan Fox

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de kinderen van Megan Fox
Alles wat we weten over de kinderen van Megan Fox
Anonim

Hollywood-ster Megan Fox werd beroemd in de jaren 2000, en hoewel ze toen niet altijd goed werd behandeld door critici en media, herwint Fox vandaag haar roem. Na haar scheiding van acteur Brian Austin Green veranderde het leven van Megan Fox drastisch, en dankzij haar zeer openbare relatie met muzikant Machine Gun Kelly kwam ze weer in de schijnwerpers te staan.

Vandaag bekijken we alles wat we weten over de kinderen van Megan Fox. Van hoe oud ze zijn tot of ze goed kunnen opschieten met de nieuwe partner van hun moeder - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Megan Fox heeft drie kinderen met acteur Brian Austin Green

Megan Fox begon in 2004 met acteur Brian Austin Green te daten nadat de twee elkaar ontmoetten op de set van Hope & Faith. Het stel stapte in juni 2010 in het huwelijksbootje en samen hebben ze drie kinderen. Noah Shannon Green werd geboren in 2012 en is momenteel negen; Bodhi Ransom Green werd geboren in 2014 en is momenteel acht; en Journey River Green werd geboren in 2016 en is momenteel vijf jaar oud. In mei 2020 kondigde het paar aan dat ze uit elkaar waren en hun scheiding werd in oktober 2021 afgerond.

7 Megan Fox voedt haar kinderen genderneutraal op

Megan Fox is heel open geweest over hoe ze haar kinderen opvoedt. In feite heeft de actrice zich bij talloze gelegenheden opengesteld over giftige genderstereotypen.

Toen ik zwanger werd van Noah, voelde ik, denk ik, door de intuïtie van mijn moeder dat hij zich niet onderschreef voor genderstereotypen, dus besloot ik hem al vroeg een omgeving te bieden die hem in staat zou stellen om te ontdekken hoe hij zich wilde uiten. Als een jongen van prinsessen houdt en een meisje van honkbal, dan is dat niet kenmerkend voor hun seksualiteit. Het is een indicatie van hun communicatie en creatieve expressie. We kunnen kinderen niet beperken door ze te vertellen hoe ze moeten spelen.”

De actrice onthulde ook dat ze haar zonen laat dragen wat ze willen, en dat ze in het openbaar jurken dragen. Dit is wat ze zei over haar oudste, Noah: "Soms kleedt hij zichzelf en draagt hij graag jurken. En ik stuur hem naar een echt liberale, hippieschool, maar zelfs daar - hier in Californië - heeft hij nog steeds kleine jongens gaan, 'Jongens dragen geen jurken' of 'Jongens dragen geen roze'. Dus we gaan er nu doorheen, waar ik hem probeer te leren zelfverzekerd te zijn, ongeacht wat iemand anders zegt."

6 Megan Fox en Brian Austin Green hebben gezamenlijk voogdij over hun kinderen

Megan Fox en Brian Austin Green hebben ingestemd met gezamenlijke juridische en fysieke voogdij over hun drie kinderen. Dus hoewel de kinderen veel tijd met beide ouders doorbrengen, wordt Fox vaak geroepen omdat ze er niet genoeg is voor haar kinderen.

De actrice sprak zelfs de dubbele moraal aan door te zeggen: "Er is zoveel oordeel. 'Waar zijn je kinderen?' Vraag je hun vader wanneer hij weg is? Nee, want je verwacht niet dat een vader altijd bij de kinderen is, maar ik hoor niet gezien te worden en thuis te zijn bij mijn kinderen. Ze hebben een andere ouder. Ik moeten vertrekken, en soms wil ik niet dat ze gefotografeerd worden, en ze gaan niet met mij mee. Dit hele jaar ben ik erg verrast door hoe archaïsch sommige denkwijzen nog steeds zijn bij sommige mensen."

5 Megan Fox wil geen foto's van haar kinderen op internet

In 2020 bekritiseerde Megan Fox ex-man Brian Austin Green voor het plaatsen van een foto van hun destijds 4-jarige Journey op Instagram. Fox's commentaar zei:

"Waarom moet Journey op deze foto staan? Het is niet moeilijk om ze uit te snijden. Of kies foto's waar ze niet op staan. Ik heb gisteren een geweldige Halloween met ze gehad, en toch merk ik hoe afwezig ze zijn van mijn sociale media. Ik weet dat je van je kinderen houdt. Maar ik weet niet waarom je niet kunt stoppen ze te gebruiken om via sociale media een houding aan te nemen. Je bent zo bedwelmd door het alomtegenwoordige verhaal te voeden dat ik een afwezige moeder ben, en jij bent de eeuwige, eeuwig toegewijde vader van het jaar. Je hebt ze de helft van de tijd. Gefeliciteerd, je bent echt een opmerkelijk mens! Waarom heb je internet nodig om naar je terug te keren wat onuitputtelijk duidelijk zou moeten zijn in de manier waarop je kinderen van je houden?"

Het is duidelijk dat Megan Fox er de voorkeur aan geeft foto's van hun kinderen van internet te houden - en hoewel ze veel tijd met hen doorbrengt, geeft ze er de voorkeur aan dat het niet in het openbaar is.

4 Megan Fox's verloofde machinegeweer Kelly heeft een kind uit een eerdere relatie

Megan Fox' huidige verloofde Machine Gun Kelly heeft ook een kind uit een eerdere relatie. Met zijn ex Emma Cannon heeft de muzikant een dochter genaamd Casie Colson Baker, geboren in juli 2009. Momenteel is ze 12 jaar oud.

Hoewel er niet veel bekend is over de relatie van Machine Gun Kelly met zijn ex, lijkt het er zeker op dat de twee in hun tienerjaren met elkaar uitgingen, aangezien de muzikant pas 18 jaar oud was toen zijn dochter werd geboren. Als Machine Gun Kelly en Megan Fox gaan trouwen, wordt de actrice de stiefmoeder van Casie.

3 Megan Fox was een stiefmoeder van de zoon van Brian Austin Green uit een eerdere relatie

Gelukkig heeft Megan Fox al enige ervaring als stiefmoeder. Haar ex-man Brian Austin Green heeft een zoon met actrice Vanessa Marcil die hij ontmoette op de set van het tienerdrama Beverly Hills, 90210. Kassius Lijah Marcil-Green werd geboren in maart 2002, en vandaag is hij een aspirant-acteur.

2 Megan Fox's kinderen kunnen opschieten met machinegeweer Kelly

In juni 2020 gingen Megan Fox en Machine Gun Kelly naar de beurs met hun relatie, en sindsdien hebben hun kinderen elkaar ontmoet. Een insider onthulde aan Life & Style dat de kinderen van Fox het goed kunnen vinden met de beroemde muzikant:

"Haar kinderen Bodhi, Journey en Noah vinden hem supercool, en de dochter van MGK, Casie, is dol op Megan en haar kinderen. De kinderen kunnen het geweldig met elkaar vinden, wat enorm is. Zelfs Brian, die dat eerlijk gezegd niet deed denk dat Megan en MGK het volhouden, vindt het prima met de toekomstige stiefvader van zijn kinderen."

1 Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn van plan om samen kinderen te krijgen

Ten slotte kan Megan Fox uiteindelijk meer kinderen krijgen. Een bron dicht bij het stel onthulde dat ze geen haast hebben met het uitbreiden van hun gezin: "Hun schema's beginnen weer superdruk te worden, dus ze willen er gewoon zeker van zijn dat de timing goed is, want het zou een grote stap zijn voor beiden. en hun gezinnen." De bron voegde eraan toe dat ze van plan zijn een paar jaar te wachten, aangezien hun prioriteit nu is om te trouwen.

Aanbevolen: